21-årige fr0slev spiller til hverdag i ex-Fragsters.

fr0slev: "Vi kan slå alle hold i BO1"

Dust2.dk fangede fr0slev, som stiller op til POWER Play med holdet BARBIE, der også tæller dragoNfly og Typos.

På fredag igangsættes Dust2.dk POWER Play i FrederiksborgCentret i Hillerød, hvor 23 hold møder op for at kæmpe om sammenlagt 62.000 kroner.

Et af holdene er mixholdet BARBIE, som er havnet i Gruppe B, hvor også STEPxHYDR og rizc's disciple (LPSP) befinder sig. 

Dust2.dk fangede BARBIE-spilleren fr0slev, som bestemt ikke ser deres titel som mixhold som en ulempe, da de kan komme til at overraske mange etablerede hold med deres uortodokse spillestil.

Hvordan har I forberedt jer til POWER Play?

Eftersom vi er et mixhold, har vi naturligvis ikke forberedt os op til POWER Play. Vi har dog gennem tiden spillet en masse kampe i FACEIT på kryds og tværs, og vi kender derfor hinanden ret godt og kommer ganske fint ud af det med hinanden. Når det er sagt, har vi selvfølgelig også en del erfaring fra diverse hold, så jeg er sikker på, at vi nok være i stand til at hive en iskold strat op af hatten her og der.

Hvad skal der til for, at I besejrer de hold, som har spillet sammen længe og samtidig har en masse firepower?

Jeg føler at det kan være en fordel at være et mix-hold nogle gange, da spillet bliver lidt mere random. Jeg tror også, at mange hold frygter at spille mod mix-hold med gode spillere, mere end de frygter andre hold, da det er svært for dem at læse spillet og tendenser, da der tit bare bliver lavet tilfældige pugplays. Jeg synes vi har masser af firepower på holdet, og umiddelbart tror jeg bare, vi skal være iskolde og få de andre hold til at svede lidt. Vi har intet at tabe, og jeg har ofte haft gode erfaringer med mix-hold, hvor vi basically bare spiller med en masse frihed og på den måde overrasker hold, der er lidt låst af struktur, og alt det de har øvet i pracc. Så jeg tror sagtens, vi kan lave nogle dank upsets her og der.

Der er nogle stærke hold tilmeldt turneringen, som helt klart tager favoritværdigheden. Hvor ser du selv dit hold ende i denne orden, og hvad skal der til for, at I når hele vejen til førstepladsen?

Som du siger, er der nogle virkelig stærke hold. Næsten hele subtoppen deltager til dette LAN, og der er meget på spil for dem ift. de kommende placeringer på Dust2’s rangliste i de kommende måneder. Vi kommer for at have det sjovt, og så må vi se, hvor det bærer os hen. Der er umiddelbart ikke nogen hold, jeg tror, vi ikke kan vinde over. I hvert fald ikke i BO1 kampe - BO3 i slutspillet er lidt mere presset. Men jeg tror da på, vi kan ende blandt de 4 bedste, hvis vi lige rammer 2 gode dage med masser af hs, god stemning og lækkert teamplay.

fr0slevs BARBIE deltager til Dust2.dk POWER Play med følgende startfemmer:

  • Danmark fr0slev
  • Danmark dragoNfly
  • Danmark VigzZ
  • Danmark Typos
  • Danmark quiNz
#1(Med 0 svar)
8. maj 2019 kl. 14:58
kr1zzer
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
sygt foden
#2(Med 0 svar)
8. maj 2019 kl. 15:34
madsztw1
runbarbie
#3(Med 0 svar)
8. maj 2019 kl. 15:40
Twinx
Guld Sæsonkort Sæson 15
nice try
#4(Med 0 svar)
8. maj 2019 kl. 17:23
klunk0
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
I flækker dem <3
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.