cadiaN står nu uden hold, da han ikke længere er en del af North-mandskabet.

cadiaN: "Spændt på at starte et nyt kapitel"

cadiaN blev i dag skiftet ud med den tidligere Optic-spiller, JUGI, og det har den 23-årige dansker nu reageret på.

Tidligere i dag blev det offentliggjort, at cadiaN er færdig med at bære Norths løve på brystet, da han erstattes af JUGi.

Danskeren fik kun lidt over syv måneder i North, og selvom det aldrig blev til den helt store succes, fortryder han intet. Det skriver den garvede spiller i en twitlonger.

Det har været en lærerig oplevelse at spille for North, og jeg har lært mig selv endnu bedre at kende, end jeg gjorde før, som gør, at rejsen med North var det hele værd og ikke giver grund til at fortryde noget.

Det var ikke en eventyrfortælling ligesom Rogue, men det var heller ikke det modsatte. Der var mange ting, som forhindrede os i at nå vores mål. Nogle af dem var i mine hænder, og andre var ikke, skriver cadiaN blandt andet i begyndelsen af sin lange tekst.

cadiaN fortæller, at det blot var endnu et kapitel i hans bog, og at han er glad for, at have lært sig selv bedre gennem perioden og tiden sammen med North. Samtidig fortæller han, at han er klar til at starte et nyt kapitel.

Jeg tager disse syv måneder som endnu et kapitel i min dybe bog med Counter-Strike, men som i alle andre bøger er der drama, succes, blod og tårer indblandet. Jeg er glad for, at jeg endnu en gang har lært mere om mig selv, og så længe motivationen er der til at lære både inden for og uden for for CS, vil det, du søger, til sidst komme. 

Jeg er samtidig spændt på at starte et nyt kapitel, hvor jeg kommer til at befinde mig selv i andre omgivelser, som forhåebligt vil føre mig til succes. Jeg vil se mig selv i spejlet, og jeg vil finde den mand, jeg søger, og blive ved med at gå efter mine drømme.

Til slut takker cadiaN alle sine tidligere holdkammerater for, at de gad putte kræfter i projektet, og håber at de, ligesom ham, lærte en masse gennem de syv måneder. 

Til mine ex-holdkammerater, aizy, Kjaerbye, gade, valde, mithR og ave, tak til jer alle for at putte kræfter i projektet! Jeg håber, at I også lærte noget gennem disse syv måneder, og jeg håber, at I rammer jeres mål! Det var sjovt, drenge. 

North ser nu således ud:

  • Danmark gade
  • Danmark aizy
  • Danmark JUGI
  • Danmark Kjaerbye
  • Danmark valde
     
  • Danmark mithR (Coach)
#1(Med 2 svar)
2. maj 2019 kl. 18:52
7ri
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Casper er og forbliver sku en gutter mand!!! håber at se dig på et godt hold igen snart... HF herfra!!
#2(Med 0 svar)
2. maj 2019 kl. 18:56
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
+1
#4(Med 0 svar)
2. maj 2019 kl. 19:08
saks
Kæmpe +1!
#3(Med 0 svar)
2. maj 2019 kl. 19:08
wadion
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Cadian virker sgu som en fin fyr! Håber han finder et rent flækkehold.
#5(Med 0 svar)
2. maj 2019 kl. 19:15
cube
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Dust2 fantasy vinder
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Du er så evig maskine gamle dreng, bare bliv ved, tilbage til Rogue niveauet også er du på toppen in no time!
#6(Med 1 svar)
2. maj 2019 kl. 19:15
QPR
Hvem er IGL
#7(Med 0 svar)
2. maj 2019 kl. 19:15
JSand
Dust2 fantasy vinder
Valde har overtaget rollen
#8(Med 0 svar)
2. maj 2019 kl. 19:18
cleansation
Held og lykke Casper.
#9(Med 2 svar)
2. maj 2019 kl. 19:28
Avaricia
Jeg kommer aldrig til at forstå den utålmodighed der hersker i esport. Man har i uendelige tider talt om fodbold som en syg kultur, hvor tålmodigheden med både spillere og trænere er begrænset. Esport har dog altid været om muligt mere utålmodig. Jeg har deltaget i en del talentudviklingsarbejde både i teamdanmark regi osv. Alt tyder på at 5 år, ofte er den magiske tid der skal til for at se et holds fulde potentiale. Jeg oplever sjældent CS hold der holder deres core meget mere end 5 måneder. (Overdrivelse?) Jeg finder det vildt, at så store organisationer og kræfter der er i spil her er så kortsigtet. Trods min sympati for North og deres spillere(og ex-spillere) så lader det til de lever i et konstant force-buy. Hvad tænker I?

PS. Casper virker som en super gut i både behind-the-scenes med north og i studiet som kommentator til events.
#10(Med 0 svar)
2. maj 2019 kl. 19:30
preten
Cadian joinede den 27/9 sidste år. Det er rigtig lang tid at gå uden nogen former for gode resultater når man er så målrettet om at være i top10 inden for cs som north er. Det er yderst urimeligt inden for esportens rammer at forvente et hold skal vente og holde sammen i 5 år i håbet om at det nok en dag skal blive godt alt sammen. Kassen og den enkelte spillers giden løber tør før det nogensinde bliver muligt.
#11(Med 0 svar)
2. maj 2019 kl. 19:52
fLix8
På en måde vil jeg give dig ret. Har man det godt sammen som hold og kan man se en vedvarende udvikling, synes jeg at man skal holde sammen og udvikle sig sammen. Men i det her tilfælde, så ville tiden ikke ændre noget, tror jeg. De har spillet sammen i omkring 6 måneder nu, og jeg ser dem ikke som et top hold overhovedet. Få dage om året kunne de spille med i toppen og resten af dagene, kunne de knap følge med best of the rest.
Al held og lykke til Cadian og North.
#12(Med 0 svar)
2. maj 2019 kl. 19:56
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Ønsker dig alt det bedste chef, du skal nok finde et godt hjem snart!
#13(Med 0 svar)
2. maj 2019 kl. 20:08
steady
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Ét kæmpestort <3
#14(Med 0 svar)
2. maj 2019 kl. 20:38
10_Gr0n
Havde hellere set Cadian fortsætte som IGL, også give enden Kjaerbye eller Aizy sparket.
#15(Med 0 svar)
3. maj 2019 kl. 07:40
neon
Kunne være lidt interessant at se hvordan North praccede så man kunne få et indblik i hvad de kæmper med og mod. De har jo nogle gode spillere men tit er det anføreren på et hold der mangler. Ham som får de andre til at spille sammen og yde 100% sammen med ham og så er et godt eksempel. Det behøver ikke nødvendigvis at være calleren eller coachen men har bare på fornemmelsen at de som så mange andre tophold ikke besidder den korrekte respekt for hinanden til at få tingene til at fungere. Håber dog Valde får en god oplevelse som caller
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.