refrezh taler blandt andet om sin afsked med Fragsters i dagens afsnit.

eOddset TV: Hvordan refrezh blev professionel CS-udøver

JERN har i dag hevet refrezh ind i studiet, hvor der snakkes om, hvordan man bliver professionel.

Tidligere i dag udgav eOddset et nyt afsnit af eOddset TV, og her gæstes studiet af OpTics refrezh, der snakker om skiftet fra semi-pro til professionel CS:GO-spiller.

refrezh fortæller om sin progression fra nybegynder til professionel, og her nævner han, at han på ganske almindelig vis startede ud med at pugge i Matchmaking og Faceit på et hyggeniveau.

Derefter går snakken på hans skift fra Fragsters til OpTic, og her nævner refrezh, at han selvfølgelig var glad for at skrive kontrakt med OpTic, selvom han var en smule ked af at vinke farvel til sine gamle kammerater fra Fragsters.

Efterfølgende går snakken på hvilke egenskaber der kræves, før man bliver samlet op på et professionelt hold, og i den forbindelse nævner refrezh, at det i høj grad handler om at skille sig ud fra de øvrige talenter, ved at have en særligt efterspurgt kompetance.

Hvis du er fyldt 18 år, kan du se hele afsnittet ved at klikke her.

#1(Med 0 svar)
23. april 2019 kl. 14:21
birk1986
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Stor respekt her fra - Husker ham tilbage fra de gode gamle 1.6 dage.
Her sagde han altid at han havde troen på en dag at blive pro. Det blev der grinet meget af den gang. Fedt at se du har fuldt drømmen og den nu er blevet til virkelighed.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.