Opret Log ind
North og OpTic er klar til andet gruppespil i ESL Pro League
Ingen af de to danske hold gik videre til finalerne, men det kan de nå endnu, når de skal dyste mod de andre 2'ere og 3'ere.
Skrevet af: Sander    15. april 2019 09:30      

Snappi leverede forrygende individuelt spil for OpTic i gruppespillet.

Allerede i går aftes sikrede danske karrigan sig en plads ved ESL Pro League Finals, da mousesports vandt den tredje kamp i Gruppe A, mens North og OpTics skæbne endnu ikke var afklaret.

OpTic manglede nemlig et opgør mod ex-Space Soldiers, som på papiret var gruppens helt svage hold, men en overraskelse fra tyrkerne ville betyde, at de tre resterende hold ville ende i en 3-way-tie.

Sådan gik det dog ikke, for OpTic havde ingen problemer med at slå ex-Space Soldiers, som med nederlaget er helt ude af ESL Pro League Season 9.

ESL Pro League Season 9 Europe
Bedst af tre maps
OpTic
2 - 0
ex-Space Soldiers
de_mirage 16 - 6 de_mirage
de_overpass 16 - 10 de_overpass
de_inferno de_inferno

Stillingen i Gruppe A ender dermed således:

  1. eu mousesports - Videre til ESL Pro League S9 Finals
  2. dk OpTic - Videre til Gruppespil #2
  3. dk North - Videre til Gruppespil #2
  4. tr ex-Space Soldiers - Ude af ESL Pro League S9

16 hold deltager i henholdsvis den europæiske og nordamerikanske udgave af ESL Pro League, og de er delt ind i fire grupper, hvorfra nummer et går videre til finalerne.

Nummer to og tre fra hver gruppe går videre til Gruppespil #2, hvor de otte hold deles ind i to grupper. Nummer et og to i hver gruppe går videre til finalerne. Det giver i alt otte hold fra Europa og otte hold fra Nordamerika, som skal dyste til ESL Pro League Finals, der spilles i Frankrig fra den 21. til 23. juni.

Heroic og Astralis er også med, men de to hold er havnet i henholdsvis Gruppe B og D.

#1 Tyze
2019-04-15 09:35
Man kan sige meget om North og at der stadig mangler noget stabilitet, men jeg sidder altså bare og kigger på den danske scene lige nu, hvor vi pludselig har 4 hold der kan være med hvor det er sjovt, samt Karrigan i mouz, Cajun i C9 og selvfølgelig Tricked, som har spillet virkelig godt på det seneste.

Sammenlign det vi ser i dag og den danske scene for et halvt år siden! Der var der altså Astralis og ingen andre oppe i det sjove selvskab, det er virkelig rart at se!
#2 sirr
2019-04-15 09:56
Selvfølgelig skal vi have de positive briller på, og jeg håber inderligt også det bedste for North og Optic. Det er imponerende at vi, i så lille et land, har så mange danskere der spiller med i toppen. Jeg tror dog at North skal passe på hvis Tricked fortsætter den udviklingskurve de er igang med nu, om end der fortsat er lidt vej :-)
#3 Bis
2019-04-15 12:09
+1

Det er en fornøjelse at se dansk CS for tiden!
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere