Opret Log ind
North møder karrigan i ESL Pro League
Her til aften skal løverne fra North i aktion i ESL Pro League, og her venter karrigan og resten af mousesports.
Skrevet af: enits    14. april 2019 18:00      

cadiaN skal forsøge at lede sine løver til sejr over mousesports.

Gruppe A i ESL Pro League er i fuld gang, og de fire hold er nu kommet til sidste spillerunde i gruppespillet. Her skal vi først have North i aktion mod mousesports, mens OpTic møder ex-Space Soldiers senere i aften.

North fik en skidt start ved ESL Pro League, da de led et nederlag til deres landsmænd fra OpTic. Dog formåede løverne at hive en sejr hjem i gårs dagens kamp mod ex-Space Soldiers. Derfor har North tre point efter de to første kampe.

Anderledes er det gået for karrigan og mousesports i ESL Pro League. Her er det blevet til to sejre ud af to mulige for karrigans tropper. Først formåede mandskabet at besejre ex-Space Soldiers med en 2-0 sejr, mens de i går vandt 2-1 over danske OpTic.

Nu skal mousesports og North i aktion, hvor der skal kæmpes i en BO3 om tre point. De to hold har ikke mødtes tidligere med deres nuværende lineups, og det bliver derfor interessant at se, om løverne kan besejre karrigans mandskab.

ESL Pro League Season 9 Europe
Bedst af tre maps
mousesports
2 - 0
North
de_train 16 - 4 de_train
de_mirage 16 - 5 de_mirage
de_inferno de_inferno

Du kan se kampen mellem North og mousesports på HLTV Live.

Efter opgøret mellem North og mousesports skal danske OpTic i aktion. Her skal de i deres sidste gruppekamp møde ex-Space Soldiers, der stadig ikke har formået at vinde en kamp i gruppespillet.

#1 Afloringerdk
2019-04-14 18:30
Nemt for Karrigan. North svinger mere end en gynge.
#2 cleansation
2019-04-14 20:30
north lol
#3 SEBM1337
2019-04-14 20:56
av
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere