refrezh og resten af OpTic skal spille mod North i aften.

eOddset TV: Dansk derby åbner EPL Sæson 9

OpTic og North støder sammen i aften til EPL Sæson 9, hvor refrezh er klar på at overraske mod løverne.

I dag byder programmet blandt andet på ESL Pro League Season 9 EUs A-gruppe, hvor OpTic, North, karrigans mousesports og ex-Space Soldiers befinder sig.

Inden refrezh tog med holdet til Leicester i England, havde JERN ham forbi studiet for at snakke om deres åbningskamp i turneringen, som er mod North i aften.

Åbningskampen mod løverne er det første, som JERN spørger ind til, og her er refrezh godt klar over, at de er underdogs i kampen. Han fortæller dog, at det også kan gå hen og være deres fordel, da North måske vælger at fokusere mere på deres eget spil end at antistratte OpTic.

refrezh nævner dog også, at flere af North-spillerne har spillet under MSL tidligere, og ud fra det har de måske en ide om, hvordan deres tidligere ingame leader sætter sit hold op, hvilket kunne gå hen og gøre det udfordrende for refrezh og kompagni.

Kun to hold kan gå videre fra gruppen, og selvom karrigans mousesports og ex-Space Soldiers er de to andre hold i gruppen, tror refrezh, at de godt kan overraske deres modstandere, da de som et nyt hold kommer med noget, som de andre hold ikke kan forberede sig på.

karrigans mousesports er også kort på tale, hvor refrezh roser karrigan for at få nye hold til at fungere hurtigt, og om han har gjort det samme i mousesports, finder vi ud af over weekenden, men han er også overbevist om, at OpTics spillestil kan overgå mousesports' spilleres talent.

Åbningskampen til EPL EU S9 mellem OpTic og North igangsættes i aften klokken 18:20, og senere på dagen skal karrigans mousesports spille mod ex-Space Soldiers.

Hvis du er fyldt 18 år, kan du se videoen her.

#1(Med 2 svar)
12. april 2019 kl. 15:43
Ramp8
Han er godt nok ringe i interviews
#2(Med 0 svar)
12. april 2019 kl. 16:36
RAVN
Øhm hvad mener du?
#3(Med 0 svar)
12. april 2019 kl. 20:19
probe
Knægten skal jo lige vænne sig til det. Der er kæmpe forskel på at skrive med Sander over Skype og til at sidde over for "Røde Orm" i et TV-studie. Refrezh skal nok komme efter det. Synes faktisk han medie-mæssigt gjorde det ret fint under Blast i Lissabon (hvis jeg husker rigtigt).
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.