mithr og resten af North har ryggen mod muren.

mithR: "Jeg ved ikke, om jeg vil sige, at kritikken er forfejlet eller ej"

mithR er pt. i gang med sit andet LAN med North siden han blev udpeget som coach. Vi har sat den folkekære coach i stævne.

Det har været to hårde dage for North i Shanghai med to tætte nederlag mod henholdsvis NRG og NiP. For at gøre ondt værre gav NRG North i går et æg  på Train.

Det dårlige start betyder holdet nu er pisket til at vinde resterende tre kampe i gruppespillet, hvis de skal videre i StarSeries.

Vi satte mithR i stævne for at få status på situationen i North.

I går taber i 0-16 på train. Hvorfor sker det? Hvordan bearbejder i det frem til næste kamp?

Vi har faktisk valgt ikke at se kampen igennem. Jeg tror vi går ind til kampen og stresser lidt, og kommer egentlig aldrig i gang.

Alt går jo galt når man taber 15-0 i en half, og så skal der kun en pistol til før kampen er færdig. Vores fokus efter kampen mod NRG var at tage de ting vi gjorde godt, for at gøre mere af det, og fokusere på de fejl vi har lavet på de to første maps.

Vi føler os faktisk ret trygge ved train, og det er en af de maps vi har gjort det godt på indtil nu.

Kan du tage mig i gennem vetoen til dagens NiP kamp? I ender på bla. Train som i som før nævnt fik æg på i går. Hvad er tankerne bag den beslutning?

Som nævnt så føler vi os faktisk ret trygge ved train. Det er ikke en af vores dårlige maps overhoved, tværtimod. Vi kendte hele vetoen på forhånd, og håbede faktisk på at NiP ville picke train mod os.

Vi vælger nuke, som faktisk har været en af vores bedre maps også, men jeg tror vi glemmer at holde os til det der virker. Vi spiller en masse flotte runder, hvor vi virkelig kan mærke at den struktur jeg har forsøgt at bygge ind i holdet med faste reaktioner, mindre stress og mere ro på, bærer frugt.

Vi mister det stadig til tider, men vi er ikke i mål endnu.

Aizy er på vej tilbage i storform. Hvorfor er det han blomsterer igen?

Aizy er ikke på vej tilbage. Han er der allerede.

Aizy er en fantastisk spiller, og det handler om, at Aizy er en spiller der skal tro på sig selv. Det har været den nemmeste opgave i verden at få Aizy til at spille som en verdensklasse spiller igen. Han skulle blot mindes om hvem han er, og hvad der gør ham til en af verdens bedste spillere.

Faktaboks

Gennem denne startfemmers levetid har North-holdet spillet 125 maps, online såvel som LAN, og vundet 72 kampe. Dette giver en win procent på 58%.  Med mithR som coach har North vundet 8 ud af 14 kampe på LAN, svarende til 57%.  Online har de vundet 7 ud af 11 svarende til 64%.

Den totale map fordeling er således:

  Win % (kampe) Loss % (kampe)
LAN 46% (26) 54% (31)
Online 68% (46) 32% (22) 

Det ligner umiddelbart at i har svært ved at overføre jeres online spil til lan. Hvad er forklaringen herfor?

Det ved jeg ikke om jeg synes er sandt. Siden jeg er kommet til, synes jeg faktisk vi har gjort det ret godt. Vi har vundet GG.Bet Ice Challenge.

Vi kvallede til ECS i anden uge, og vi har tabt to tætte BO3’s mod NRG (pånær sidste map) og NiP der ligger henholdsvis #11 og #6 i verden i skrivende stund.

Min oplevelse af holdet lige nu er at vi stadig laver rigtig mange fejl, og at vi mangler mange faste aftaler før vi kan performe efter de forventninger jeg fornemmer at mange har om os.

North modtager en del røg for deres fokus på fitness, Apex og bordtennis; og du selv for at male lokaler i nye håbefulde farver.
Mangler i fokus på kernen, selve spillet, eller er kritikken forfejlet?

Haha, det ved jeg nu ikke. Jeg synes jeg læser negative kommentarer på Dust2.dk fra de samme 5-6 personer, der kun kommenterer når vi taber, og så snart vi vinder, så er det sarkastiske kommentarer der skal fylde tråden.

Det kan være lidt træls til tider når man virkelig føler man gør alt man kan for at skabe forandring, men det vigtigste for os er at vi fornemmer, at vi rykker os i den rigtige retning, og vi knokler røven ud af bukserne for at nå et sted hen, hvor vi kan være stolte af os selv.

Så må folk tro på det eller lade være.

mithR uddyber yderligere i forhold til kritikken.

Jeg ved ikke om jeg vil sige at kritikken er forfejlet eller ej. Jeg er trods alt sidste skud på stammen, men min oplevelse er at billedet af os er misforstået.

Det virker lidt til at det er de samme 5-6 personer der sviner både spillere og klub til uden egentlig at have en indsigt i hvordan tingene hænger sammen.

Jeg ville ønske jeg kunne række ud til dem og vise dem hvor hårdt vi kæmper for at ændre deres opfattelse, men det kan være svært.

North's næste og måske sidste kamp bliver mod Panda og spilles i morgen tidlig klokken 5:00.

North
2 - 0
Panda
Alle maps
North K - D +/- ADR KAST Rating 2.0
Danmark Nicklas 'gade' Gade 47 - 30 +17 87.8 75.9% 1.44
Danmark Philip 'aizy' Aistrup 41 - 26 +15 84.8 77.8% 1.39
Danmark Casper 'cadiaN' Møller 43 - 25 +18 82.8 74.1% 1.34
Danmark Valdemar 'valde' Bjørn Vangså 40 - 26 +14 76.7 74.1% 1.22
Danmark Markus 'Kjaerbye' Kjærbye 34 - 31 +3 77.6 74.1% 1.14
Panda K - D +/- ADR KAST Rating 2.0
BingYuan 'tb' Li 37 - 38 -1 81.1 59.3% 0.98
Zhen 'HZ' Huang 29 - 41 -12 64.9 55.6% 0.81
YangYang 'ayaya' Zheng 27 - 41 -14 45.6 55.6% 0.67
Lei 'bottle' Mao 23 - 42 -19 60.0 55.6% 0.64
Bin 'Savage' Liu 22 - 43 -21 49.3 40.7% 0.51

Dust2.dk ville gerne have spurgt følgende spørgsmål, men mithR ønskede ikke at svare på spørgsmålet.

Kjærbye har endnu ikke fundet formen derimod. Hvordan vil i arbejde med ham?

#1(Med 0 svar)
31. marts 2019 kl. 21:45
strogie
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
mithr i skal ikke nå ud til dem som kritisere jer, i skal bare ignore alle de negative kommentarer, nogle er sat i verdenen for at være toxic..
Fokuser på det positive og glem de negative, hvis du prøver at bevise noget overfor dem er det først at det går galt. Glem dem og få dine tropper til at spille deres bedste, ligesom valde :D
#2(Med 1 svar)
31. marts 2019 kl. 22:19
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Aizy en af verdens bedste spillere? 😲

Jeg har altid følt at North har en vis arrogance over sig, derfor er jeg også hurtigere til at udtrykke skuffelse over dem når de fejler. Jeg håber inderligt på at North opnår mest muligt, og jeg tror mithR kan få dem længere end de før har været, men det virker til at der er lang vej endnu.
#22(Med 0 svar)
1. april 2019 kl. 08:25
zagal
Første arpil, tydeligvis :D
#3(Med 1 svar)
31. marts 2019 kl. 22:32
arseface
Det kunne have været lidt sjovere hvis han forholdte sig til kritikken i stedet for at tale uden om. Det er da fra dem selv at alt fitness osv fokuset kommer fra. Gade sagde i et interview at de altid starter dagen med fitness og de poster konstant billeder af fitness og bordtennis på deres SoMe. Langt oftere end de poster noget der har med CS at gøre. Jeg gad godt vide hvor mange timer om ugen der går til CS og hvor mange der går til alt det andet halløj. Mit gæt er 50/50 ud fra hvad de selv melder ud og at spillere som sipmle, cerq osv bruger mindst dobbelt så lang tid på CS end north spillerne.
#8(Med 0 svar)
31. marts 2019 kl. 23:03
kevy
Mit bud er at North prøver på at skabe et solidt fundament og sammenhold uden for cs. Så er det jo netop oplagt at poste et billede af det sociale aspekt for at vise andet end bare cs til os som fans.

Jeg tror på Torbjørn og jeg tror på North nok skal finde deres topform.
Men før de finder den skal man lære at omgåes væk fra skærmen, da man med så mange rejsedage om året lærer hinanden at kende på godt og ondt, hvilket man skal lære at tackle.

Og med det sagt, så er de billeder og videoer de ligger ud på deres sociale medier kun en brøkdel af deres hverdag.
#4(Med 0 svar)
31. marts 2019 kl. 22:34
probe
Jeg er personligt en af dem der er ret skuffet over North generelt. Når det så er sagt synes jeg også nogle er lige lovligt hårde i deres kritik. Jeg aner ikke hvad det er med det hold men det virker lidt som om de mangler gejst og selvtillid. Forhåbentligt er Mithr en af dem der ka hjælpe dem med at finde glæden frem igen. Nogle gange, og det er kun en løs betragtning fra én der stort set intet ved om sagerne, ka det virke som om spillerne er blevet kvalt lidt i den her stigende professionalisme. At presset er for stort. Jeg tror Astralis' model virker fordi spillerne har det vildt godt med hinanden men også fordi de føler det er deres projekt. Det er måske noget i den stil som North mangler? Jeg ved det ikke.
#5(Med 0 svar)
31. marts 2019 kl. 22:38
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Kjærbye har endnu ikke fundet formen derimod. Hvordan vil i arbejde med ham?
#6(Med 4 svar)
31. marts 2019 kl. 22:46
SEBM1337
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Bare en tanke:

Siden North mandskabet blev sat sammen, har de altid sigtet efter toppen. Lad os sige top 3/5 som en start, men som mål med at blive bedre end Astralis.

Dengang, der kunne det godt se realistisk ud - og det var nogle rimelig mål at have sat som langtidsmål. Siden da - jamen der har vi jo alle set hvordan det er gået nedad bakke.

Det virker lidt til, at siden de satte de mål for maaange måneder siden, at de aldrig har revurderet dem. De ser dem selv som top 5 contenders og at de liiiige mangler det sidste. Det er i hvert fald sådan det virker.

Hvis de faktisk accepterede deres plads, deres situation - og satte dem nogle delmål om at blive mere stabile, ramme nogle playoffs, få nogle sindsyg stærke maps - og accepterede at de bare mangler en del pt for at være hvor de vil. Så tror jeg faktisk de ville forbedre sig langt mere.

Kinda 1 step tilbage, for at skulle tage 2 frem.-
#10(Med 1 svar)
31. marts 2019 kl. 23:31
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Har tænkt noget at det samme.

Men altså... Aizy og Kjærbye i form og valde på. Det må kunne noget!

Cadian var pisse god i Rogue og heroic og gade bliver klogere og klogere.
#14(Med 0 svar)
1. april 2019 kl. 02:02
SEBM1337
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Præcist. Kvaliteterne er der jo
#18(Med 0 svar)
1. april 2019 kl. 07:40
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det var en god tanke. Jeg tror du har fat i noget af det rigtige :-).
#27(Med 0 svar)
1. april 2019 kl. 19:55
Arize
Kunne ikke være mere enig i det her! :D
#7(Med 0 svar)
31. marts 2019 kl. 22:57
Avaricia
Hvis man lytter til svarene er det jo netop aftalerne, kommunikationen, ro/stress der bliver i talesat, som værende det der koster de afgørende runder.

Jeg vil ikke kalde mig CS-ekspert, og uden større kendskab til Norths interne træningsrutiner, tænker jeg ikke umiddelbart at de ting løses ved at spille mere CS? Hvis de missede deres nades eller generelt ikke var gode til spillet, ville det give mening. Vi kan vel være enige om, at de individuelt er nogle af verdens bedste spillere, og resultatet er derfor i hvor høj grad, de formår at spille hinanden gode.

Svaret på det sidste ubesvarede spørgsmål er vel derfor også, at de som hold ikke har formået at spille Kjaerbye god endnu - modsat Aizy. Når det lykkes, vinder man vel disse kampe, og er der hvor det er rigtig sjovt?
#9(Med 1 svar)
31. marts 2019 kl. 23:22
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Not much to say. Ting tager tid før man bliver mere konsistent.
Man vinder ikke 100 procent af sine kampe og det er der mange der ikke forstår på det her forum :)
Den eneste måde at blive bedre sammenspillet på er ved aldrig at give op og blive ved med at blive bedre som en hel enhed, Og ikke individuelt. Jeg har set mange hold med dårligere spillere på papiret give gode spillere en røvfuld. Simpelthen fordi de var mere sammenspillet..
Håber det løser sig for jer Torbjørn, Much love
#13(Med 0 svar)
1. april 2019 kl. 00:48
cleansation
De har haft over et halvt år nu. Skulle de ikke snart til at være spillet sammen?
#11(Med 0 svar)
31. marts 2019 kl. 23:35
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Nu var det mig personligt der interviewede mirth, og det var via et Google doc og en kort samtale på messenger.

Det giver sq et ringe flow, men det er så præmissen.

Jeg synes det er trist man ikke tør røre Kjærbye og at man ikke svarer konkret på fokus eller mangel her på.
Det er jo en del af historien.
#12(Med 2 svar)
1. april 2019 kl. 00:49
cleansation
De samme 5-6 personer som har ret.

Ting tager tid, men North er nu kun blevet dårligere de sidste 2 år. Wimp aner tydeligvis ikke hvad han laver, holdet tror ikke på Cadian (det er så tydeligt når bare lidt går imod dem på T sider), Gade bliver nok desværre aldrig helt god nok, og Kjærbye? Han er en kæmpe joke. Stjerne spiller hahahaha, tænkt sig at man inviterede pressen ind til præsentation af ham. Man var så glade for at have ødelagt lidt af Astralis, og hvad fik man ud af det? Absolut intet. I stedet hentede Astralis en anden spiller som blev bænket af North i endnu en hjerneblødning, og de er nu stærkere end nogensinde med Kjærbye.

Godt at se Aizy igen er vågnet lidt op. Men jeg er ikke overbevist om at han kan blive ved. Har set det alt for mange gange de sidste 2 år, hvordan han dropper i form igen.
#20(Med 1 svar)
1. april 2019 kl. 07:49
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Ved ikke om North er blevet dårligere - de har, som du selv er lidt inde på med aizy, peaks og lows. Problemet for mig er at det virker til at når de møder hold omkring deres (formodede) niveau, så virker de ikke til at være skarpe og kølige nok til at lukke maps. Jeg har sagt et par gange at North for mig er lidt som Wozniacki var da hun lå 1'er i verden, på trods af hun aldrig havde vundet en Grand Slam - hun skrabede point sammen på anden vis, ligesom North vel kan siges at gøre - fx ved GGBet Challenge og DH Masters. Forstår mig ret, det er flot at slå Astralis, NaVi m.m. men når det sættes i kontekst af en uge før en major eksempelvis, hvor de i øvrigt pænt blev sendt hjem hurtigt, så synes jeg det dæmper "sensationen" en smule.

Jeg mener fortsat Kjaerbye har et vanvittigt potentiale, lidt ligesom k0nfig, men der må være noget der gør at de ikke viser det mere end de gør - for hvis de skal blive anerkendt som topspillere, så skal de træde i karakter oftere. Om det er personligt, holdet de er på eller organisationen skal jeg selvsagt ikke kunne sige. Jeg tror personligt at der gik "Neymar" i situationen for Kjaerbye, han ville være stjernespiller og da han så fik chancen, gik det ikke som ønsket.

Min "kritik" er ofte baseret ud fra deres oprindelige mål og den gentagne skuffelse over at de ikke opnår de mål - som SEB, længere oppe, nævner så tror jeg også en del af kritikken ville stoppe (fra de her foras) hvis de gik ud og lavede nogle mere realistiske mål.
#24(Med 0 svar)
1. april 2019 kl. 16:23
cleansation
De er trods alt gået fra to kvart finaler til majoren i træk (hvor de en af gange var nosse hår fra at slå VP, som jo dengang var ganske gode og også næsten vandt finalen over Astralis), til at blive slået ud i qualifier stadiet, til nu ikke at kunne kvalle til majoren overhovedet, hvor man bliver prylet af Vici fordi man på en eller andet måde ikke har fattet, at Inferno er rimelig dumt at vælge mod Vici.

Jeg mener det er at blive dårligere og dårligere jo længere North har eksisteret, med helt hovedløse beslutninger på roster fronten.
#15(Med 0 svar)
1. april 2019 kl. 03:34
Ramp8
Jeg tror personligt på North.
Gade viser gode tegn, Aizy er i storform & Valde behøver man slet ikke uddybe.
De har tabt to meget tætte kampe, that’s life.
Jeg tror også på Mithr, en dygtig dude.
Men det er og bliver Wh1mp der er problemet - og det har det været fra start af.
#16(Med 1 svar)
1. april 2019 kl. 06:45
arseface
Nu må kritikken da forstumme. 21-19 på eget map pick mod Panda, det kan ingen vel broke sig over 😜
#17(Med 0 svar)
1. april 2019 kl. 07:27
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
LULW
#19(Med 2 svar)
1. april 2019 kl. 07:42
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg ser rigtig gode ting i north som aizy og valde duoen viser stor form - det er så vigtigt, at aizy bliver ved med at smide de her ekstra timer i CS for at holde hans niveau.

Tildels så sker de samme fejl gang på gang og det er at deres terrorist sider falder helt sammen - det må være Torbjørn og Casper tildels som skal arbejde mere på dem!
Dengang msl havde et system, som gjorde at deres T sider altid var stabile og de havde noget at falde tilbage på som msls mid round calls eller ny tænkende executes.

Men nu kommer spørgsmålet til 1 million kroner: Har vi i Danmark overhovedet potentialet til at lave endnu et top5 hold i verden? Hvis ja? Hvad hedder det lineup? For jeg synes norths ledelse har skudt over målet med den målsætning. Jeg synes helt sikkert at north har et stabilt top10 hold - men top3/5 nej.
#21(Med 0 svar)
1. april 2019 kl. 07:48
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Når det er sagt så kom whimp til da north var helt ude og bunde. Jeg synes aldrig holdet har kunne matche norths målsætninger. Det er en lang proces, men det er en proces som stadig kommer til at tage lang tid. For der mangler stadig noget spicy for at de rammer top3-5 potentialet.

Jeg synes whimp har gjort det rigtige ved at hive Torbjørn ind, men de skulle nok have haft et double coach team for at kunne have delt CT/T op mellem ave og Torbjørn - det havde været nytænkende, og det havde gjort at Torbjørn kunne fokusere 100% på ct og ave 100% som T. Ville hjælpe cadian mere end i tror imo!
#25(Med 0 svar)
1. april 2019 kl. 16:54
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
MSL, valde, k0nfig, JUGi, niko/talent
#23(Med 0 svar)
1. april 2019 kl. 09:06
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
North er bare holdet alle elsker at hade.
Leverer de ikke som et top 5 hold, så er de for elendige og skal kicke den ene spiller efter den anden. Leverer de resultater, så er det fordi modstanderen har spillet dårligt.

Vi kan hurtigt blive enige om, at top5 ambitionen måske var skudt lidt over målet, da det bare er konstant tæt konkurrence.

Med det sagt, så har holdet og organisationen som helhed et vanvittigt potentiale. Aizy viser igen, at han kan være en gigantisk stjerne, når han rammer dagen. Torbjørn skal så "bare" finde en måde at holde fast i den selvtillid, så det ikke er endnu et kort peak vi ser.

Som andre er inde på, så tror jeg ikke det er ledelsen der er problemet. Heller ikke, at der er fokus på de fysiske rammer omkring spillerne. Jeg tror derimod, at det er ting der kan hjælpe holdet til at performer bedre. Ligesom så mange andre arbejdspladser, så handler det også om god trivsel og at det mentale er på plads. Det kan blandt andet komme ved at optimere de fysiske rammer omkring holdet.
#26(Med 2 svar)
1. april 2019 kl. 19:51
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Var imponeret da de vandt ECS kvallen. Men at bruge GG.bet som noget stort resultat synes jeg er forkert, specielt med den profil North ligesom prøver at opretholde. Synes selv det er Norths skyld at de får en hård medfart når som andre skriver at de selv har været ude og melde en målsætning og aldrig har ændret den. Så er det vel det man forholder sig til.
Kunne godt have tænkt mig at vide om coachen mener det var manglende dybde i den taktiske kunnen eller det mentale der fejler når de ikke er i stand til at grinde de sidste runder hjem og har tabt et par stykker hvor de har været foran og man har "troet" de ville vinde :)
Var imponeret over den måde de tog avangar på 2 gang de mødte dem :)
#28(Med 1 svar)
1. april 2019 kl. 20:14
Arize
Helt enig, de bør kigge på, hvordan de fremstiller sig selv, hvis de gerne vil have folks støtte med. At man ser dem som arrogante, bunder nok meget i den profil, som du siger, at de prøver at opretholde.

De burde nok ændre på målsætningen ved fx at deltage ved et par DreamHack Open events i år eller, hvis man havde valgt en turnering som cph games, så man kunne få et par succesoplevelser og arbejde ud fra det. CPH Games havde også været en unik mulighed for at skabe et stærkere brand ved at komme ud og møde de danske fans. Men så igen havde det også været risikabelt på grund af den tendens, hvor de ofte spiller ned til modstanders niveau, når de møder dårligere hold på papiret.
#29(Med 0 svar)
1. april 2019 kl. 23:52
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg er meget enig i hvad du skriver :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.