holzt er klar til at tørne ud for GoldenGitte.

GoldenGitte henter to spillere ind på prøve

En aftale mellem GoldenGitte og Ambush sender holzt til GoldenGitte, mens den unge Jabbi også får chancen.

Det er blot to dage siden, at holzt blev bænket i Ambush, men allerede nu er han klar til at tørne ud for et nyt hold, da Ambush og haste, som er caller for GoldenGitte, har indgået en aftale.

Det fortæller Zouheir Chreih, ejer af Ambush, til Dust2.dk, hvor han også adresserer de seneste dages kritiske røster og påpeger, at det kræver arbejdsro at finde den optimale løsning for en bænket spiller.

Aftalen indebærer, at Ambush modtager en procentdel af de præmiepenge, holzt eventuelt måtte vinde med GoldenGitte, så længe han er på kontrakt hos Ambush.

Udover holzt får den unge Jabbi også en prøveperiode hos GoldenGitte. Jabbi går til daglig på Rydhave Slots Efterskole, som han ligger på førstepladsen med i Skoleligaen, men med chancen hos GoldenGitte kommer han formentlig til primært at fokusere på den opgave.

larsen underviser Jabbi på Rydhave Slots Efterskole og var overbevist om, at Jabbi ville passe perfekt ind. Han er en ung flækker, som egentlig bare skal sættes op så meget som muligt. Det er en god chance for en 15-årig at blive prøvet af hos os. Desuden har efterskolen givet ham lidt mere fri snor, således han kan overholde praccs/officielle lidt nemmere, selvom vi stadig smider ham i seng klokken 22 størstedelen af ugen, siger haste og fortæller, hvorfor de hiver holzt ind:

holzt er kommet med ind, fordi han er en god ven af holdet, og fordi vi ved, hvad han kan. Han er mest af alt kommet ind for at støtte de unge gutter, samt give noget mere plads til larsen og mig taktisk set. Desuden manglede vi lidt styring på sitesne modsat mig, og den opgave har holzt fået til ansvar at tage, afslutter haste.

GoldenGitte består nu af:

  • Danmark haste
  • Danmark larsen
  • Danmark TeSeS
  • Danmark holzt (På prøve)
  • Danmark Jabbi (På prøve)

Ambush består af:

  • Danmark smF
  • Danmark kwezz
  • Danmark Neffo (På prøve)
     
  • Danmark M0dEx (Coach)
  • Danmark Inzta (Bænket)
#1(Med 0 svar)
29. marts 2019 kl. 12:03
Johnnyw0w
gl jabbii
#2(Med 11 svar)
29. marts 2019 kl. 12:07
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Fedt de prøver med Jabbi. Sådan et helt legit spørgsmål, nu arbejder jeg selv med at skulle yde en service for folk i Danmark. Hvis der nu kommer en person ind jeg kender personligt, så kan jeg ikke betjene vedkommende, da jeg ville være "inhabil". Er der ingen regler for dette på en efterskole? Når man tænker på "forskelsbehandling" - Ikke at jeg tror at larsen vil forskelsbehandle, jeg tænker bare generelt?
#4(Med 5 svar)
29. marts 2019 kl. 12:11
haste
Vinder af Dust2 Masters
Vinder af Dust2 Final Four
Ved ikke hvordan det foregår med sådan noget her.
Beslutningen blev ikke taget før der var blevet talt med skoleledelsen, forældre og jabbi selv først! :D
Det jo egentlig kun et plus for skolen at deres elev prøver i et tidligere top 6 hold i DK!
- Det burde i hvert fald give skolen bedre omtale og Larsen som lærer.
#7(Med 2 svar)
29. marts 2019 kl. 12:13
zyh
Indeed, det kan i hvert fald kun være et heads up til larsen og godt spottet vil jeg sige!

Noget andet er så at b0ychild bestemt har ret, da han vil stadig skal undervises på ligefod med alle de andre? Eller hvordan er det?
#10(Med 1 svar)
29. marts 2019 kl. 12:19
haste
Vinder af Dust2 Masters
Vinder af Dust2 Final Four
Han bliver undervist i helt samme forstand som alle de andre.
Han er stadig ude og løbe når de andre løber, ser stadig demo når de andre skal se demo eller hvad fanden larsen nu underviser i! :D
Det eneste som ledelsen har frataget ham er vidst køkkentjans om aftenen de dage vi praccer.. Derimod kan han så få dem om dagen og morgenen af hvad jeg forstod på det hele!
Det er nok larsen/jabbi selv der skal tage den!
Men det var det samme med AGF holdet sidste år. De fik også lov til at blive oppe lidt længere fordi de var i kontrakt og sådan (Sådan forstod jeg det) :D
#12(Med 0 svar)
29. marts 2019 kl. 12:27
zyh
Det lyder super og tillykke med signingen og tak for forklaringen! :D
#8(Med 1 svar)
29. marts 2019 kl. 12:17
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Tænker ikke på om det er fedt for nogen osv. Det er selvfølgelig mega fedt for jabbi at spille for et top10 hold i Danmark. Jeg tænker på konflikter der kan opstå, ved at læreren underviser en af sine holdkammerater. For mit vedkommende er der intet problem. Men hvis Jabbi nu får 12 til eksamen og Niklas whatever får 4, så kan det jo være fordi at Jabbi er gode venner med larsen. Blot et eksempel på en konflikt, igen... Jeg tror sagtens larsen kan finde ud af forskellen på at være lærer og holdkammerat.
#11(Med 0 svar)
29. marts 2019 kl. 12:20
haste
Vinder af Dust2 Masters
Vinder af Dust2 Final Four
Nu skal jeg ikke udtrykke mig på larsens vegne, men jeg ved ikke om de kører et eksamensforløb i esport på den skole. Endvidere er der også flere undervisere, så larsen kunne jo teoretisk set melde sig helt ud fra bedømmelsen af jabbi hvis det endelig var!
Jeg kan dog godt se dine pointer, og det er nok også noget vi måske skulle have haft med i vores kommentar! :)
#5(Med 0 svar)
29. marts 2019 kl. 12:12
Kert
Ekstremt godt spørgsmål, men jeg tænker at det må være til vurdering hos den enkelte efterskole, jeg ville selv mene at man netop ville blive inhabil. Men der må ligge noget underliggende, i en given aftale mellem skolen, holdet og den studerende.

Men ville faktisk gerne høre nogle studerende/skolder/underviser's mening omkring netop denne sag
#13(Med 3 svar)
29. marts 2019 kl. 12:33
larsen
Dansktoppen
Vinder af Dust2 Final Four
Tricked
Perfekt spørgsmål faktisk, Jakob deltager i ALT undervisning vi har på skolen, altså han skal lave det samme som alle de andre også skal. Det er primært kun om aftenen han har nogle specielle regler. De regler er kun gældende, hvis Jakob overholder de regler som er sat op til ham, for at han kan få den her chance, f.eks. den normale skolegang, lektier, Esport etc.
Derudover har jeg også sagt til ham, at jeg ikke gider at hører noget klynkeri fra at han skal spille sine turneringer færdige med de andre elever, selvom der har været nogle scenarier hvor det har fucket lidt op. Men det er noget jeg gerne vil sætte op for dem, da vi alle andre godt ved hvor irriterende det er at en fra ens eget hold joiner et andet, og instant skifter over så man måske ikke kan spille sin sæson færdig.

Det kom egentlig af at jeg vidste at AGF drengene sidste år havde nogle andre regler, og derfor hørte jeg mig ved ledelsen af hvilke konsekvenser det kunne have. Men Rydhave støtter selvfølgelig op omkring at "talenter" kan få nogle specielle regler, da de gerne vil være med til at gøre deres drømme til en realitet. Derfor tog jeg fat i Jakobs forældre for også at høre dem om hvordan og hvorledes de ville have det, fordi jeg heller ikke ville ødelægge hans sociale del af netop at gå på efterskole. Men de var fuldt ud støttende og var meget glade på Jakobs vegne.

Vi kører derudover ikke eksamen, men vi kører et format hvor de får afvide om de har bestået eller ej, altså en form for et diplom for om de har forstået og engageret sig i de emner vi mener vi gerne vil igennem via vores årsplan.

Interessant angående det med at være inhabil overfor Jakob skolemæssigt, men da vi ikke giver karakterer ud fra Esport. Tror jeg ikke det er noget problem, men hvis der sidder nogle andre undervisere som har nogle indvendinger til netop det vil jeg gerne høre det.
#17(Med 0 svar)
29. marts 2019 kl. 12:44
anakin
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
i mine øjne kan du ikke være inhabil her.

CS, Fodbold, Håndbold handler om talenter, resultater og udvikling, der gives ikke karaktere.
Hvis en brøndby talent træner, også er træner på en efterskole, må han så ikke have elever spillende på sit brøndby hold? - jo det må han gerne.

Der er ingenting her, der gør at du skulle være inhabil - du arbejder for talenterne, at give dem chancen, og de får de nu.
Hvis du var Dansk lærer og gav karaktere, så er du, som du siger, måske lidt inhabil :D
#21(Med 0 svar)
29. marts 2019 kl. 13:26
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det er nemlig skide gode løsninger, og vigtige overvejelser!! :) Når man vil have privilegier må man gøre sig fortjent til det, ved også at være et forbillede for de andre.
#25(Med 0 svar)
29. marts 2019 kl. 16:19
Avaricia
Hejsa.
Jeg er selv læreruddannet og underviser. Jeg har desuden også gået på rydhave for snart en 17-18 år siden.

Jeg kan ikke se noget problem i relationen. Så længe relationen forbliver professionel. Mange lærere oplever jo også, at have elever til håndbold eller fodbold i den lokale klub. Det gør selvfølgelig, at man får en anden og formentlig bedre relation. Det handler jo bare netop om, at I ikke tager på druktur sammen og kommer i en alt for venskabelig relation, hvor lærer-elev relationen ikke længere er gældende.

Jeg vil ønske jer held og lykke. Jeg har ivrigt fulgt CS scenen gennem mange år(har dog lavet meget esport management i wc3,sc2), Jeg oplever jeres GG-projekt meget beundringsværdigt!
#3(Med 0 svar)
29. marts 2019 kl. 12:07
M0dEx
Holzt er uden tvivl en af de flinkeste, og dygtigste spillere jeg har arbejdet sammen med. Mega held og lykke med det hele !
#6(Med 0 svar)
29. marts 2019 kl. 12:12
mupzgxD
Spændende. Held og lykke
#9(Med 0 svar)
29. marts 2019 kl. 12:18
Neffo
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Held og lykke holle!
#14(Med 0 svar)
29. marts 2019 kl. 12:33
Dalle
GL jabbi din flækker!
#15(Med 0 svar)
29. marts 2019 kl. 12:40
Trixitlol
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
GL til Holzt og Jabbi!
Et side spørgsmål: når nu de deltager som "mix" ved SLP men har 3 af GG spillerne med, vil de så fortsat få/miste points på dust2 top 10 liste afhængig af Deres performance? 😃
#16(Med 1 svar)
29. marts 2019 kl. 12:43
Stez
jabbi gogogoogggoogogo
#23(Med 0 svar)
29. marts 2019 kl. 13:53
CBC
Go jabbi gogogoogggoogogo
#18(Med 1 svar)
29. marts 2019 kl. 12:44
OJ1738
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Holzt imba
#26(Med 0 svar)
30. marts 2019 kl. 07:19
Johnnyw0w
#ojmostimbaIGL
#19(Med 0 svar)
29. marts 2019 kl. 13:19
brzer
Sølv Sæsonkort Sæson 15
jabbi go kill
#20(Med 0 svar)
29. marts 2019 kl. 13:23
jiG
Dyr, jeg tager hatten af for du gang på gang er med til at udvikle talenter her i DK men ikke rigtig for credit for det

hastefar make denmark great again
#22(Med 0 svar)
29. marts 2019 kl. 13:30
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Så dejligt at se at der igen blir udviklet spillere til at tage det næste skridt. Håber på det bedste for Jabbi. Må også give inspiration til andre, om at prøve og ville noget mere, og vise en god attitude.. Man kommer ikke kun på gode hold af at skyde HS.
#24(Med 0 svar)
29. marts 2019 kl. 14:22
Rushy
Skal nok blive godt, håber på en god udvikling af Jabbi forventer ikke andet:DD
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.