k0nfig og OpTic er inviteret direkte ind i semifinalerne.

Heroic og OpTic inviteret til GG.BET Sydney Invitational

OpTic har fået en invitation direkte til semifinalerne i GG.BET Sydney Invitational, imens Heroic er inviteret ind i gruppespillet.

De europæiske hold har fået endnu en chance for at kvalificerer sig til IEM Sydney efter at tyske BIG vandt den europæiske kvalifikation. Her skal ti hold kæmpe om en enkelt plads til det australske event, der finder sted i starten af maj måned.

Otte hold er inviteret til gruppespillet, der har sin start i morgen. Her har danske Heroic fået en invitation, hvor de er havnet i gruppe med Sprout, Virtus.pro og Winstrike. Du kan se grupperne herunder:

Gruppe A

Group B

Gruppespillet spilles i et double elimination format, hvor kun gruppevinderen går videre til semifinalerne, hvor OpTic og ex-3DMAX venter. De er inviteret direkte ind i semifinalerne, hvor de selv endte på en 3-4. plads i den europæiske kvalifikation til IEM Sydney.

Udover en plads ved IEM Sydney får vinderen også halvdelen af præmiepuljen, der lyder på 33.000 kr. Turneringen spilles fra mandag til søndag i næste uge.

#1(Med 0 svar)
25. marts 2019 kl. 01:16
granzales
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det er fandme nogle mærkelige turneringer GGBET får afholdt, men lækkert med dansk deltagelse
#2(Med 2 svar)
25. marts 2019 kl. 01:45
Badefar
Hvem spiller OpTic med? Og hvis det er med deres officielle lineup, hvilken tilstand er det hold så i? Kæmpe chance for dem til at komme med til en stor turnering, der er ingen hold her der på papiret er bedre end dem, Forze er velsagtens det hold der ser ud til at have mest kørende for sig, i skrivende stund, så siger det en hel del om konkurrencen. Det ville da være brandærgerligt at smide den mulighed på gulvet, fordi at man spiller med to uinspirerede spillere der godt ved, at de alligevel aldrig skal en tur down under.

Gylden mulighed for Heroic også. Selv med deres udskiftninger og ændringer på roller, er konkurrencen heller ikke værre, end at de kan lave et run her.
#5(Med 1 svar)
25. marts 2019 kl. 08:15
arseface
Msl tager jo starseries med i rogue inden han skifter, så de kører vel videre med samme lineup?
#6(Med 0 svar)
25. marts 2019 kl. 10:08
Badefar
Ok, det var jeg ikke klar over. Virker lidt mærkeligt, når 2 spillere allerede er præsenteret på nye lineups, men okay. Virker ikke særligt smart for OpTic, hvis to nye spillere, en af dem IGL, skal spille med et færdigt hold i Kina, lige op til CPH Games, EPL og ECS. Det bliver nok i høj grad de tre turneringer der kommer til at definere, om OpTic overhovedet skal have noget ud af første halvdel af 19, eller om det skal ende som en eklatant fiasko, så nogle ugers pracc op til, for at finde ud af rollerne og indøve tacs, ville da nok ikke være af vejen.
#3(Med 0 svar)
25. marts 2019 kl. 07:49
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
"Udover en plads ved IEM Sydney får vinderen også halvdelen af præmiepulje, der lyder på 33.000 kr."

.. Betaler organisationen/ holdet ikke selv for at deltage i sådan en kvalifikation/ turnering? I så fald er det ikke mange penge der er at hente - tal om en underskudsforretning :-D. Ved godt man skal tage nogle chancer som esports organisation, men det kan dælme hurtigt blive en dyr affære for de her sub-top hold der ikke har rigmænd bag sig (om end nogle måske har).
#4(Med 0 svar)
25. marts 2019 kl. 08:13
arseface
Det ser nemt ud for optic. To sejre mod de her tier4 hold og så er de i Sydney. Det skal nok blive en grim skuffelse, når de ryger ud mod Movistar eller VP.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.