NaToSaphiX er i eOddset studiet, hvor Astralis vilde præstationer og rekorder vendes.

eOddset TV: Kan Astralis slå flere rekorder?

Astralis er verdens bedste CS:GO hold, men kan de slå endnu flere rekorder? Det vender JERN og NaToSaphiX i dette afsnit af eOddset TV.

I går blev det til endnu en titel for danske Astralis, og de ligger sig derfor rigtig tungt på pladsen som verdens bedste Counter-Strike hold. Men kan Astralis slå endnu flere rekorder? 

JERN har hevet NaToSaphiX i eOddset studiet, hvor der bliver diskuteret, om Astralis kan fortsætte deres vilde rejse og slå endnu flere rekorder.

NaToSaphiX synes blandt andet, at det vilde med Astralis er, at de bliver ved med det høje pres og at de kan blive ved med at slå rekorder. 

JERN spørger efterfølgende, om Astralis bare har mere styr på deres træninger. Her svarer NaToSaphiX, at det virker til, at de har mere styr på det og det er meget bedre skemalagt. Efterfølgende understreger NaToSaphiX også, at det ligner, at Astralis virker gode til at spille nok, men ikke for meget.

JERN spørger efterfølgende, om NiP's vilde rekord med hele 87-0 maps på LAN, bliver mulig for Astralis at slå, og her mener NaToSahpiX, at det bliver utrolig svært at slå.

Hvis du er fyldt 18 år, kan du se hele afsnittet ved at klikke her.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.