MAJ3Rs sidste turnering sammen med ex-Space Soldiers var den europæiske Minor.

ex-Space Soldiers mister MAJ3R

Efter de mistede støtte fra organisationen, har det kun gået ned af bakke for det tyrkiske hold, som nu har mistet deres ingame leader.

ex-Space Soldiers er endnu engang nede på fire spillere, da MAJ3R i dag har valgt at tage afsked med holdet.

ex-Space Soldiers har ikke haft meget held med sig i de seneste par måneder. Efter samarbejdet med organisationen stoppede, mistede de nemlig XANTARES til BIG, da den tyske organisation sikrede sig den 23-årige spillers talenter.

I en TwitLonger fra hovedpersonen selv bliver der især givet meget ros til holdets manager og coach, hardstyle, som ifølge MAJ3R har ofret sig selv under flere situationer, som har været essentielle for, at holdet nåede så langt, som de gjorde.

Efter min mening er der kun én person, som er bag denne smukke historie, og han fortjener virkelig at blive anerkendt for det, og det er hardstyle. Jeg kan ikke beskrive hvor stolt jeg af dig, og hvor glad jer er for at have arbejdet og levet denne historie sammen med dig.

Hele MAJ3Rs TwitLonger kan læses her.

ex-Space Soldiers skal derfor ud og finde en ny ingame leader, som skal hjælpe dem gennem den kommende sæson af ESL Pro League, hvor holdet blandt andet skal dyste mod Astralis, North, OpTic, Heroic og karrigans mousesports fra den 13. april til og med den 23. maj.

Med MAJ3Rs afsked for ex-Space Soldiers, ser lineuppet nu således ud:

  • paz
  • Calyx
  • imoRR
  • Australien yam
     
  •  hardstyle (coach)
#1(Med 0 svar)
23. marts 2019 kl. 13:16
VamosDK
Tjaa, man kan jo kun undres over der ikke er nogen som gider have dem under deres fane..
#2(Med 0 svar)
23. marts 2019 kl. 15:02
xone
Så håber jeg seriøst at han finder et fransk hold! Kunne være spændende at se ham enten som coach eller som spiller på G2/Vitality.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.