North fravælger Copenhagen Games

Copenhagen Games anno 2019 bliver uden Danmarks næstbedste hold.

Sidste år endte North på en delt 3.-4. plads til Copenhagen Games og kunne derfor tage en pose penge indholdende 10.000$ med hjem til Parken.

I år må håbefulde fans se langt efter North på scenen, da de har fravalgt årets største danske CS:GO event til fordel for udenlandske events. 

En travl rejsekalender giver problemer for det danske hold. Den nyudnævnte coach, mithR, forklarer:

Vores CS:GO-hold deltager desværre ikke ved Copenhagen Games i år. April er en rejsefyldt måned for os: Vi kommer hjem fra 12 dage i StarSeries Shanghai den 8. april og flyver to dage efter til EPL-kampe i Leicester, hvor vi vender retur den 15. april. Derudover er der potentielt en ECS-kvaluge fra den 25. april.

Så det er ganske enkelt et spørgsmål om prioritering.

Selvom holdet ikke deltager i selve turneringen vil de alligevel have et fanområde til Copenhagen Games, hvor man kan møde North. Hvad "North" betyder i denne sammenhæng er dog ikke defineret.

En af vores tætte partnere, Red Bull, har et område på cirka 200 kvadratmeter, hvor vi arbejder med dem på at lave noget fedt for fans - og også med mulighed for at møde North.

mithR får opbakning fra Norths superstjerne Valde, som tilføjer at også han er enig i prioriteringen:

Vi vil rigtig gerne spille i Danmark og møde danske fans - det er sjovt at møde danskere på dansk grund, det tror jeg alle kan sætte sig ind i. Men vi har i april valgt at prioritere StarSeries Shanghai, EPL Leicester og muligvis ECS-kvalifikation, sådan er det engang imellem i et tætpakket program, og det tror jeg også godt, de fleste kan sætte sig ind i.

Copenhagen Games har allerede offentliggjort henholdsvis OpTic og Heroic, så heldigvis bliver eventet ikke helt uden danske stjerner.

#1(Med 0 svar)
20. marts 2019 kl. 15:39
Pherios
Synd de fravælger dansk jord og stadig har travlt med at erobre verden selvom man har stadig ikke erobret KBH, som iøvrigt er “hjemmebane”
#2(Med 3 svar)
20. marts 2019 kl. 16:23
weenie
Man kunne få den tanke at de var bange for at tabe :D
#3(Med 2 svar)
20. marts 2019 kl. 16:31
zyh
Tror ikke du er helt galt på den, det er det sidste de har brug for lige pt. - Det er strategisk godt ikke at stille op, hvor der kan forekomme unødvendig kritik af spillerne. De har brug for medgang lige nu og at battle om København vil være idioti, når man først lige at begyndt at rejse sig igen. Nu har der været 2 kampe her imod VP og Avangar, hvor de intet har at tabe (forstå mig ret).

De har alt at tabe til Copenhagen Games og meget lidt at vinde.
#7(Med 1 svar)
20. marts 2019 kl. 19:17
Basta1n
Guld Sæsonkort Sæson 15
Hvor er jeg træt af at høre forskellige hold har alt at tabe. Rent sportsmæssigt kan det da godt være at chancen for sejr ikke er risikoen for et nederlag værd. Men holdene må altså også have en forpligtigelse over for deres bagland og sponsorerer ift. eksponering. Udover dette er det vel også vigtig at fastslå man er et hold der ikke kun på papiret slår de andre hold?
Dette er ikke udelukkende møntet på North, da jeg godt forstår hvorfor de har valgt at prioritere sådan, men mere på din kommentar og andre hold
#8(Med 0 svar)
20. marts 2019 kl. 19:32
zyh
Det er muligt du er træt af at høre fakta, men sandheden er at det vil skade mere end det vil gavne. Med andre ord, så er det slet ikke risikoen værd. Noget andet er så, at man for alvor kan slå sit navn fast herhjemme og lige vise HVORFOR man er North.

Hvis ikke North "VINDER", så er det i sandhed en kæmpe fiasko og ikke noget dette lineup kan tåle lige nu. Jeg forstår godt de vælger Copenhagen Games fra kontra de turneringer de ellers vælger at deltage i og mon ikke det er ledelsens beslutning i sidste ende.
#4(Med 0 svar)
20. marts 2019 kl. 16:44
cleansation
Kan godt forstå man ikke vil være til grin til Copenhagen games igen.
#5(Med 2 svar)
20. marts 2019 kl. 17:26
mamas
Utroligt de ikke kan engang kan få lov at melde afbud til et event, som de i øvrigt har en ganske god grund til ikke at møde op til, uden at skulle svines til? :D
Det er da en super fornuftig beslutning at melde afbud med så vanvittigt et program.
#9(Med 1 svar)
20. marts 2019 kl. 21:25
AnileC
Det jo klart de blir svinet til.
Vi danskere, og hugger til så snart nogen kæphøje “klubber” taber ansigt.

Især når de laver sindsyge valg som ingen andre end dem kan forstå.

Fans & haters
Sådan er det bare.
Ingen grund til at depatere det.
Hvorfor regner det mere end 50% i dk?
Derfor blir de svinet.
#10(Med 0 svar)
20. marts 2019 kl. 21:28
AnileC
Smart at trække sig.
Hvis de tabte på dansk jord, uanset om det er pga travlt program. Ville de blive buhet noget så sindsygt, så de spillede endnu dårligere.

Så tror det er klogt at lige få vendt skuden.
Trænet noget mere i fitness dk & fokuseret på alt andet end cs
#6(Med 0 svar)
20. marts 2019 kl. 17:49
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Fornuftig prioritering af North. Kan sagtens forstå at de vælger de nævnte events over CPHG om end det selvfølgelig er ærgerligt.
#11(Med 0 svar)
20. marts 2019 kl. 22:50
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Forventet
#12(Med 0 svar)
21. marts 2019 kl. 07:36
zypath
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Forventet Dodge. Jeg forstår godt, at når man så mange gange har været til grin på dansk jord, så vil man gerne vende skuden først, så man ikke endnu engang skal være eventets joke.
Dog synes jeg det er synd for de ihærdige fans, at North prioriterer turneringer som fans må se online, i stedet for at være der hvor fans har mulighed for at se dem. Det er ikke det samme at møde dem i en red Bull stand, eller blive smadret af gade i 1v1...
#13(Med 0 svar)
21. marts 2019 kl. 09:36
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Giver fin mening omend North kunne have godt af at vinde sådan et event
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.