Tæt kamp om førstepladsen i Skoleligaens Gruppe C

Fire hold er inden for en sejr af hinanden i Gruppe C i Skoleligaen, imens fire hold stadig er ubesejret i ligaen.

Hele 13 kampe skulle spilles i dag i Skoleligaen, hvor der stadig er en masse spænding i de forskellige divisioner. I Gruppe A og B har enkelte hold lagt sig i spidsen, imens det hele stadig er åbent i Gruppe C.

Rydhave Slots Efterskole 1 og KPG ligger fortsat i spidsen i Gruppe A efter begge hold vandt deres kampe i dag. Det samme gjorde sig gældende i Gruppe B, hvor FG.Alpha og GSC Respawn stadig er ubesejret efter begge mandskaber vandt store sejre her til aften.

Da fire runder var spillet i Gruppe C lå fire hold på en delt førsteplads, men Ølgod Efterskole tog forskud på deres femterunde kamp allerede i dag, og tog førstepladsen i gruppen med en sejr over Aalborg Sportshøjskole.

Gruppe A

Stilling

Kampe i dag

Gruppe B

Stilling

Kampe i dag

Gruppe C

Stilling

Kampe i dag

Det er dog ikke slut med kampe fra Skoleligaen i denne uge. I morgen spilles femte runde i de tre divisioner, hvor der i alt skal spilles 12 kampe. Mere om det følger i morgen.

#1(Med 0 svar)
20. marts 2019 kl. 11:38
Tyze
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det her er bare så fedt, at jeg ikke kan lade være med at kigge misundeligt efter det... gid det her fandtes for 6-7 år siden! sikke langt counter strike er kommet! :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.