Opret Log ind
North er blandt holdene til ECS S7 Week 2
North starter mod Virtus.pro i kvartfinalen, hvorefter overmændene fra Week 1 meget vel kan vente i semifinalen.
Skrevet af: Sander    15. marts 2019 10:20      

cadiaN og North møder Virtus.pro i kvartfinalen.

North fik aldrig rigtig gang i spillet i ECS Season 7 Week 1, da de danske løver røg ud i kvartfinalen til AVANGAR, men nu får de en chance mere for at kvalificere sig til ECS Season 7 Finals.

North har nemlig en plads i Week 2, hvor cadiaNs tropper møder Virtus.pro i kvartfinalen, og med en sejr her venter enten AVANGAR eller forZe i semifinalen.

Kvartfinalerne i EU ser således ud:

Kvartfinalerne i NA ser således ud:

ECS Season 7 Week 2 spilles fra den 18. til 21. marts, og vinderholdet i henholdsvis EU og NA er klar til ECS Season 7 Finals, som Astralis og Rogue allerede har kvalificeret sig til.

#1 mamas
3d 8t 44m
Hvem bestemmer hvilke hold der skal deltage og hvordan bliver det bestemt ? Derudover får North vel ikke en større mulighed for videredeltagelse i den nemme del af bracket
#2 Sander
3d 8t 40m
Inviteres i følgende rækkefølge:
1. Holdene der forblev i ECS i sidste sæson
2. Holdene som rykkede ud af ECS i sidste sæson
3. Tages fra toppen af holdene i Challenger Cup (forZe, Vitality og AVANGAR kommer herfra)
#14 mamas
2d 18t 53m
Tak for svar Sander :-)
Kom så North, tror på de kan tage den her til Finals
#3 arseface
3d 8t 30m
Øv, det bliver en grim skuffelse at tabe til VP. De kommer til at tabe pistolen, men vinder det første full buy, hvorefter de ressetter VP. Så taber de til full eco og alt går galt i de efterfølgende mange runder hvor de alle tåger rundt. Den ender 16-6 takket være valde. Bedre held næste gang.
#4 Silberbauer
3d 8t 28m
Kan du fortælle mig hvad der sker på andet map? Så slipper jeg nemlig for at se kampen
#5 HUNDEN
3d 8t 20m
Den skarpe expert vil nok sige god analyse chef - hvis det havde været det gamle money system :D! Så hvad sker der egentligt?
#6 klimox
3d 8t 4m
Hvor mange uger har de til at kvalle?
#7 Silberbauer
3d 7t 48m
Du har 5 uger og det hold som har vundet flest penge, uden at have vundet en turnering, kommer også med hvis jeg har forstået det rigtigt.
#8 klimox
3d 7t 46m
Tak! Så må vi håbe de kan komme med på den ene eller anden måde. :)
#9 yez
3d 7t 43m
Astralis har sikret sig deres spot i ECS Sæson 7 finalerne ved at vinde den første uge. Europa har 4 pladser og NA har 4 pladser til finalerne. Der bliver givet endnu et spot i uge 2 ( 18-21 marts) og i uge 3 (25-28 april). Det sidste spot bliver givet til det hold som har vundet flest pricemoney igennem alle 3 turneringer.
#11 klimox
3d 7t 33m
Mange tak! :)
#10 Bertelsen
3d 7t 40m
Hvorfor er hold som Team Liquid og NIP ikke med igen? Skal man kvalle helt fra en open kval, for at kunne komme i kvartfinalerne
#12 Nordby
3d 7t 12m
De skal begge 2 til blast i Sao Paolo den 22-23 og de her kampe vil blive spillet fra den 18-21 så de kan nok ikke nå det inden de skal rejse til Brasilien
#13 Bis
3d 3t 5m
Hvorfor er OpTic ikke med i denne omgang? Der er 3 hold med fra "Challenger Teams", så de burde have fået tilbuddet. Fnatic som ingengang er røget ud endnu i Kina har valgt at deltage. De skal udnytte de chancer de får, så hvorfor udnytter de ikke den her?
#15 Sander
2d 18t 45m
Man må formode, at de har sagt nej. Kan være rejsen er booket således, at de først kommer hjem efter starten. Tjekkede lige deres twitter og de har i hvert fald ikke skrevet noget om at de er på vej hjem endnu
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere