dennis tager en pause fra NiP og CS:GO.

dennis tager en pause: draken træder til som stand-in

dennis er blevet så udmattet, at han nu tager en pause fra jobbet som Ninjas in Pyjamas-spiller.

I Ninjas in Pyjamas' kommende kampe stiller det svenske hold ikke op med dennis, da han ifølge organisationens netop udsendte nyhed er blevet for udmattet efter den seneste tids travle program.

dennis sætter sig derfor ud på bænken i en periode, hvis længde endnu ikke er offentliggjort, så han kan få energien tilbage.

Til at erstatte dennis har NiP hevet fat i en gammel kending, da draken vender tilbage i ninja-trøjen, og derfor siger han også farvel til de nu tidligere holdkammerater i Uruguay.

Our player, Dennis “dennis” Edman, has been experiencing some energy fatigue due to heavy scheduling over the last period of time. In order to prevent this from escalating, we have mutually agreed for Dennis to take some time off to recover before returning to competitive play. The upcoming schedule for the Counter-Strike team is heavy, and we do not want to take any risks with regards to our players’ health. Dennis will undergo further medical examination in the upcoming days, and we are looking forward to seeing him return once he is ready to compete again, skriver Ninjas in Pyjamas blandt andet på holdets hjemmeside.

NiP var senest at finde til Majoren i Katowice, da de spillede sig i kvartfinalen, hvor Astralis blev for stor en mundfuld.

NiP består nu af:

  • Sverige GeT_RiGhT
  • Sverige f0rest
  • Sverige REZ
  • Sverige Lekr0
  • Sverige draken (Stand-in)
     
  • Sverige pita (Coach)
  • Sverige dennis (Holder pause)

Uruguay består nu af:

  •  Ex6TenZ
  •  ScreaM
  • Sverige hampus
  •  HS
     
  • Sverige chrille (Coach)
#1(Med 0 svar)
11. marts 2019 kl. 11:48
Texinz
Hmmm. Nice
#2(Med 8 svar)
11. marts 2019 kl. 11:49
er1K
Utroligt at leave et hold, for at være standin, for et hold som allerede har kicket ham en gang. Det kan umuligt være karrierefremmende, hvad fanden håber han på der sker? Selv hvis dennis døde af fatigue, så var draken nok ikke top3 på ønskesedlen..
#3(Med 1 svar)
11. marts 2019 kl. 11:56
polarbear
Han håber vel på penge. Han kommer fra et hold uden organisation, uden lønninger. Nu kommer han til et hold med løn der inviteres til turneringer, en grundløn og mulighed for præmiepenge.
#5(Med 0 svar)
11. marts 2019 kl. 12:29
er1K
Det er bare en kortsigtet løsning. Nu ved han jo nok en hel del mere om tidshorizonten end vi - men lad os antage det er 3 måneder. Er 3 måneders løn i et midlertidigt job det værd, når Uruguay sagtens ville kunne have fundet en decent org der betaler i mellemtiden?

Det er kortsigtet, og et her og nu fix. Jeg synes det er tåbeligt.
#4(Med 4 svar)
11. marts 2019 kl. 12:20
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Tja holdet spiller meget anderledes i forhold til sidst han var der, så ender det med en udskiftning synes jeg da sagtens han er top 3 i køen, især hvis han spiller godt nu her.
#7(Med 3 svar)
11. marts 2019 kl. 12:33
er1K
Det er afgjort et andet hold, end da han var der, men han er ikke løsningen på de problemer de bokser med. Han blev hentet som AWPer tidligere, hvor han mistede sin rolle til f0rest som bare var bedre. Jeg kan ikke se, at det skulle have ændret sig meget, blot fordi Lekr0 er kommet på holdet.

Hvis jeg skulle replace dennis på holdet, så havde jeg nok bare sprunget banken og havde hentet flusha i stedet.
#9(Med 2 svar)
11. marts 2019 kl. 12:36
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jaja helt enig, men som det så ud til majoren sad dennis tit med awpen, selvom han ikke havde særlig mange flere awp kills end de andre, det vil sige for mig tog han lidt den triste awp rolle og holdte bare dele af mappet nede. Udover det skal jeg være enig med dig generelt, jeg prøver bare rationalisere hans beslutning lidt, jeg ser også helst NIP hente flusha, men nu må vi se hvad der kommer til at ske.
#10(Med 1 svar)
11. marts 2019 kl. 12:40
er1K
NiP har længe lignet et strukturelt mess, deres problemer graver også dybere end blot at finde ud af hvem der skal AWPe. Det bliver spændende at se hvilken løsning de finder, fordi i min optik ville en udskiftning ikke løse problemet.
#12(Med 0 svar)
11. marts 2019 kl. 12:42
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Hvis du spørger mig for vi ikke de kommende 2-3 år et fast top svensk hold, de skal have gang i nogle af deres talenter, som brollan, nawk og plopski op og spille på absolut top niveau før det kan lade sig gøre, og jeg tror stadig der går nogle år før de kan det. Så jeg sidder bare lige så stiller og venter på at den svenske scene lidt dør indtil de nye spillere kan udvikle sig.
#11(Med 0 svar)
11. marts 2019 kl. 12:40
FROYYY
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Synes det er fint, at Dennis tager en pause for han har ikke set for godt ud.
Men om draken er den rette er jeg også meget i tvivl om! Det virker som en tosset løsning for begge partner, eftersom det ikke virkede første gang.
#6(Med 0 svar)
11. marts 2019 kl. 12:30
Bjelanden
For mig et glædeligt gensyn, jeg kunne godt lide draken..
Og tror også det vil være godt for NiP at have en dedikeret awp'er ..

Dog er han nok lige så hurtigt på vej ud igen, når dennis er klar? I guess.
#8(Med 0 svar)
11. marts 2019 kl. 12:35
kevy
Den svenske svingdør er sat på autopilot.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.