Opret Log ind
Reaper Main og Sørby Main med sejr; gruppe A endnu ikke afgjort
Her til aften har der stået avXperten.dk Division 1 på programmet, og nu er flere af grupperne afgjort.
Skrevet af: SkeeN    10. februar 2019 22:42      

Her til aften har der stået avXperten.dk Division 1 på programmet, og nu er to ud af de i alt tre vindere blevet fundet.

Gruppe A:

Vinderen af Gruppe A er endnu ikke fundet, for selvom Kolding Esport på nuværende tidspunkt ligger som nummer et i gruppen, så har HFK rig mulighed for at stjæle førstepladsen, da de har to kampe til gode.

Dust2TV fulgte med, da aftenens første kamp i gruppe A udfoldede sig, og dette skulle vise sig, at blive et spændende opgør mellem Kolding Esport og Rydhave Slots Efterskole 2, da kampen kom op på hele 29 runder, før et varmt RSE2-mandskab hev en 16-13 sejr hjem.

Efter deres første sejr skulle RSE2 møde Quantaya, og RSE2s opvarmning mod Kolding Esport skulle altså vise sig at spille til holdets favør, da Quantaya-mandskabet måtte se sig besejret mod det varme RSE2-mandskab, der afsluttede kampen med et 16-5 resultat.

Efterfølgende blev det tjeams tur til at bekrige SGIF, der ikke formåede at komme godt fra start, da kampens endelige resultat talte en 16-5 score til tjeam.

Det varme SGIF-mandskab stødte efterfølgende ind i Quantaya, der muligvis var blevet kolde siden deres sidste kamp, da de måtte se sig slået af et SGIF-mandskab, som afsluttede kampen med et 16-12 resultat.

tjeam skulle i deres anden kamp møde KPG, og i dette opgør udviste tjeam altså næsten ligeså gode takter som i deres tidligere kamp, da tjeam-mandskabet formåede at lukke kampen med et 16-8 resultat.

Til sidst skulle HFK og Kolding Esport mødes, og her ville en sejr til Kolding Esport betyde en garenteret sejr i gruppen. HFK formåede dog, med deres imponerende spil, at ødelægge Kolding Esports drømme med en 16-9 sejr, hvilket betyder, at HFK stadig kan stjæle førstepladsen, da de har to kampe til gode.

Stillingen og dagens resultater i gruppe A:

Hold og lineups i gruppe A:

 •  eSpuma (Ebbens, Fredii, CapZ, Willyk, Deejay)
 •  HFK (sDl, ZyN, k1ngo, Hannibalx, FLAEK, Sorenski)
 •  Kolding Esport (ko5te, JaquarN, Stilborg, Gaas, JellybeAN)
 •  KPG (Smokey, Post, mohanN, 0Wi11y, Humanic)
 •  Quantaya (Kaspara, NilleR, tHm, BöyE, denzu)
 •  RSE2 (dragn, Bonfire, Marden, MortenBN, FunguZ)
 • SGIF (l4ne, Kristja, nopze, divedN, dupscho, eddye)
 •  tjeam (wezx, sikrow, pkn, dfect, Fidde)

Gruppe B:

Gruppe B er efter dagens kampe et overstået kapitel, da alle kampene nu er færdigspillet, og det er derfor Reaper Main, der vinder gruppen.

I første kamp skulle AaB møde Ølgod Efterskole, og her udviste AaB altså stor dominans, da de på imponerende vis lukkede kampen med en 16-5 score. 

Samtidig med AaBs kamp skulle Tricked U16 bekrige ITC Division, og her var det altså Tricked U16 der stak af med sejren, da de skød sig til en 16-9 sejr.

Efterfølgende skulle ITC Division endnu en gang i kamp, og her skulle de altså forsøge sig med at hive deres første sejr i aften hjem, men det blev problematisk for holdet, da deres modstandere fra Sørby Potential lukkede dem ned med et 16-9 resultat.

Samtidig med de førstående begivenheder skulle Tricked Academy i aktion mod GSC Sharks, og denne kamp skulle altså vise sig at blive tæt. Kampen skulle nemlig ud på hele 30 runder før en vinder kunne kåres, og efter meget kamp blev det altså GSC Sharks, der vandt med en 16-14 score.

Efterfølgende blev det tid til gruppe Bs måske vigtigste kamp, da de to bedst placerede hold i gruppen, Reaper Main og AaB, skulle mødes i en kamp, der senere skulle vise sig, at spille en afgørende rolle i gruppe Bs endelige resultat. Begge hold kæmpede en brav kamp, men i sidste ende var det altså Reaper Main, der, med et 16-9 resultat, lukkede kampen. 

Samtidig mødtes de to hold GSC Sharks og Sørby Potential, og her lukkede GSC sharks opgøret med en 16-12 score.

Efterfølgende skulle Reaper Main møde Tricked Academy, og her var det afgørende for Reaper Main at vinde kampen, da en sejr ville betyde en garenteret førring over AaB. Heldigvis for Reaper Main spillede alt til deres favør, og mandskabet afsluttede derfor kampen med en 16-6 sejr. 

Samtidig spillede Ølgod Efterskole og Tricked U16 også, og her lukkede og slukkede Tricked U16 kampen, da mandskabet vandt med en 16-12 score.

Stillingen og dagens resultater i gruppe B:

Hold og lineups i gruppe B:

 •  AaB (ErikseN, ValcoNN, Runoe, Raz, vestr, wadion)
 •  GSC Sharks (kn0lle, GusB, Ziee, Toreans, D1zen)
 •  ITC Division (Schmidt, Knudsenn, Sebz, Hvalendahlen, Grønlænderen)
 •  Ølgod Efterskole (PURK, brzer, Chok, Niemann, SNEAKY)
 •  Reaper Main (eGE, Xpree, Sacron, Gulle, Lumsen)
 •  Sørby Potential (MeyZ, C0R3, Bangsen, Milo, Griller, OJ)
 •  Tricked Academy (Freddo, Zatty, Azioom, Iceberg, CHR1S)
 •  Tricked U16 (Fuglen, JulleG, MatheLL, Zorsix, Since)

Gruppe C:

Der mangler stadig at blive spillet en kamp mellem HDE.Wild og XI i gruppe C, men det kan allerede nu konkluderes, at det er Sørby Main, der vinder Gruppe C.

Første kamp skulle vise sig, at være yderst vigtig for det endelige udfald af gruppen, da det var det to førende hold, Ignite og Sørby Main, der skulle bekrige hinanden. Det blev dog ikke til det helt store brag, da Sørby Main uden problemer lukkede kampen med et 16-5 resultat.

Efterfølgende mødtes det varme Sørby Main-mandskab med HDE.WILD, og her uddelte favoritterne fra Sørby Main bøllebank, da de på imponerende vis lukkede kampen med et 16-3 resultat.

Samtidig bekæmpede Reaper Black NOVA FEMALE, og her fik kvinderne altså nogle slag, da de måtte forlade kampen med en 16-4 førring til Reaper Black.

Kvinderne fra NOVA FEMALE fik dog endnu en chance for at bevise deres værd i den efterfølgende kamp, hvor de skulle møde XI, men her fik kvinderne endnu en gang tæsk, da XI besejrede dem med en 16-2 score. 

Samtidig mødtes Ignite med Rydhave Slots Efterskole, og her var det altså efterskoleeleverne, der formåede at præstere bedst, da de sejrede med et 16-13 resultat.

Efterfølgende skulle Sørby Main og TrainE bekrige hinanden i et opgør der blev streamet af Dust2TV. Det blev dog ikke til meget kamp, da Sørby Main endnu en gang etabelerede dominans, hvilket resulterede i en 16-6 sejr til Sørby Main.

Samtidig kæmpede RSE og XI, og dette skulle vise sig at blive et tæt opgør, men det blev dog XI, der til sidst måtte give op, da Rydhave Slots Efterskole lukkede kampen med en 16-14 sejr.

Dust2TV streamede den efterfølgende kamp mellem Ignite og TrainE, og her fik TrainE endnu en gang bøllebank, da de på lige fod med deres tidligere resultater tabte kampen 16-6. 

HDE.Wild og Reaper Black bekæmpede også hinanden, og her blev det Reaper Black der vandt kampen med en 16-7 sejr.

Stillingen og dagens resultat i gruppe C:

Hold og lineups i gruppe C:

 •  HDE.Wild (Lauridsen, BloMMeN, toastertim, Jostic, zen0)
 •  Ignite (zhAME, cube, tekzinz, Jmoments, Craz, Fxrtune)
 •  NOVA FEMALE (d0llie, EMS, Marina, Nayay, Angel)
 • Reaper Black (xDPiratManden, N1ckz, Mahhe, MSH, K1ngster)
 •  RSE1 (jabbi, zER0B0y, zEAN, MiLLER, Lukib0y, Gobby)
 • Sørby Main (FeZ,PR1mE, Void, Sacul, Q-Q, LakeTown)
 •  TrainE (Zeas, granzales, INX, braadz, domax)
 •  XI (casano, zanoj, Rømer, R3vilo, specto, TOADlike, xone)

FAKTABOKS

Dato og tid for avXperten.dk 1. Division:

 • 20. januar - Kampstart mellem 18 og 21
 • 27. januar - Kampstart mellem 18 og 21
 • 3. februar - Kampstart mellem 18 og 21
 • 10. februar - Kampstart mellem 18 og 21

Oprykning til POWER Ligaen foregår som følger:

 • Vinderen af hver gruppe møder nummer 8, 9 og 10 fra POWER Ligaen
 • Nummer 8 fra POWER Ligaen vælger først, hvem de vil møde af de tre vindere
 • Nummer 9 vælger herefter, og nummer 10 møder det sidste hold
 • Nummer 7 fra POWER Ligaen vælger, hvilken 2'er fra avXperten.dk 1. Division de vil spille mod i en semifinalekamp, de to andre toer mødes i den anden, og herefter mødes hver vinde i finalen

Hos avXperten kan du købe Mac opladere, USB-C kabler, rejseadaptere, TV ophæng, LED-pærer, iPhone opladere, USB hubs, trådløse opladere, netværkskabler og trådløse routere.

#1 Kjasper
2019-02-10 22:52
Sørby var fandme varme.
#2 Nordby
2019-02-10 22:53
Ja det må man sku sige bare at løbe ignite og traine.
#3 Ziee
2019-02-10 23:03
Kampen skulle nemlig ud på hele 29 runder før en vinder kunne kåres, og efter meget kamp blev det altså GSC Sharks, der vandt med en 16-14 score......... hmmmmmmmm nice one
#4 10_Gr0n
2019-02-10 23:09
Tja, den giver nok ikke så meget mening ;)
#5 SkeeN
2019-02-10 23:12
Hahahah og jeg har endda Mat A på gym :p anyway tak, det er nu rettet
#6 stjerN
2019-02-10 23:15
ege maskine
#7 TheKonkel
2019-02-10 23:48
Sørby er virkelig nogle maskiner, man skal ind i kampen fra start og være brandvarm hvis man ikke vil skydes ud af de unge drenge.. Fortsæt det gode arbejde omkring dem så bliver de endnu farligere.

<3 Sørby Esport altså !
#9 Hani
2019-02-11 02:04
Ikke at tage noget væk fra Sørby, men jeg tror også det spiller lidt til deres fordel.
Folk undervurderer stadig Sørby op til kampen. Og pludselig er de bagud så meget at de ikke kan nå tilbage. Jeg tror det er på tide at Sørby tages seriøst som en seriøs contender til bobler pladserne.
#12 PallePop
2019-02-11 07:27
Upper bracket finale til GGW og vinder af KF-Lan, samt nu ubesejret i avXperten.dk og klar til relegation match, synes nok de har gjort opmærksom på sig selv her i 2019. Tror ikke folk undervurderer dem længere, men mange hold har svært ved at håndtere deres lidt anderledes og til tider aggressive spillestil.. bliver spændende at følge deres videre færd!
#13 Hani
2019-02-11 08:26
Det tror jeg dog stadig holdene gør. Måske ikke holdene lige her, men så dem på niveauet over, hvor at Sørby altså stadig godt kan skyde igen.
Men jeg tror stadig ikke at det er et hold hvor folk forbereder sig ordenligt til, fordi de tænker de nupper den alligevel. Ikke at der bliver forberedt sig til så mange andre hold generelt selvfølgelig, men det er også en fejl :D
#15 KeyziN
2019-02-11 14:29
Jeg undervurdere prime 10/10 dage på ugen.
#11 PallePop
2019-02-11 07:20
De er brandvarme i øjeblikket, ked af det gik ud over dine drenge i går 😢
#8 MustafaCSGO
2019-02-11 00:09
Overraskende godt spillet af Reaper den her gang! Congratz og det samme med Sørby! :D
#14 FBM
2019-02-11 13:16
Overraskende xD
#10 Quepsie
2019-02-11 05:14
Sørby top 10?
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere