20-årige sjuush får 2 år i Tricked.

Tricked skriver 2-årig aftale med sjuush

Tricked og sjuush skulle ikke bruge mange dage på at beslutte sig for, at det var det helt rigtige match.

I slutningen af januar blev sjuush hentet ind på prøve hos Tricked, men allerede nu har organisationen og spilleren fået papir på hinanden.

Tricked har nemlig underskrevet en 2-årig aftale med den talentfulde 20-årige spiller, som kommer fra GoldenGitte. Det siger Trickeds ejer, Phy, i en video, som organisationen har lagt op på Twitter.

sjuush har ellers tidligere afvist netop Tricked, som Dust2.dk kunne skrive tilbage i december måned, men denne gang kunne han ikke takke nej til tilbuddet, da Tricked henvendte sig.

sjuush erstatter PERCY, som blev en del af Tricked i januar, men ifølge videoen var det simpelthen for stor en mulighed for Tricked, da de kunne få fingrene i sjuush, og derfor bliver PERCY sorteret fra.

Tricked består nu af:

  • Danmark HUNDEN
  • Danmark b0RUP
  • Danmark acoR
  • Danmark Lukki
  • Danmark sjuush
     
  • Danmark Rejin (Coach)
#1(Med 0 svar)
7. februar 2019 kl. 15:26
ZCDK
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Hvor er det vildt!! :D Jeg var der først... <3

TILLYKKE RASMUS!! Så fortjent mand...
#2(Med 1 svar)
7. februar 2019 kl. 15:48
sunco
Det da ikke længe efter den her udmelding dust2.dk/Nyheder/7304-sjuush-sagde-nej-til-fragste..
#3(Med 0 svar)
7. februar 2019 kl. 15:58
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Nej det er det bestemt ikke. Dog som Haste har skrevet i en kommentar da sjuush blev hentet ind på prøve, blev de i goldengitte efter GGW enige om at hvis tricked kom og bankede på døren, stod man frit til at prøve med dem og leave for dem. Det gjorde de på baggrund af økonomi og muligheder generelt, hvor tricked bare har mere at byde på end goldengitte har.
#4(Med 0 svar)
7. februar 2019 kl. 16:07
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Tænker også at det nuværende Tricked hold har langt større potentiale end før - hovedsageligt også hunden 👍. Fedt for Rasmus, ønsker ham det bedste :-)
#5(Med 0 svar)
7. februar 2019 kl. 16:11
NaToSaphiX
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Lyder som et rigtig godt pickup, men havde nok ønsket en anden ud (no one in particular) end Martin for at give plads til sjuush
#6(Med 15 svar)
7. februar 2019 kl. 16:13
tech
Åååhhh hvor jeg synes det er svært at forholde sig til dansk subtop cs. For at være ærlig, så forstår jeg ikke at Tricked bliver ved med at køre med mange af de samme konstellationer. Kan forresten anbefale "Business models and dynamic capabilities" (2018) af David Teece, hvis man gerne vil forstå hvordan det er at arbejde i dynamiske miljøer. Rent sportsligt kan jeg forstå man gerne vil ind og ramme top30, men forfanden hvor synes jeg de her forskellige Tricked konstellationer med HUNDEN ved roret har haft mange chancer efterhånden, og ikke rigtig formået at bide sig fast. På den anden side kan jeg godt forstå Tricked synes det er skide fedt at have HUNDEN på kontrakt, fordi man ved man igennem ham som brand får taletid på de mere traditionelle kanaler. Og det er det som jeg ser som problemet lige pt i branchen. Man vil både have et hold som kan slå igennem på det sportslige niveau, men man vil også gerne liiiige sikre sig at man har de rette personer med, som giver mening for ens forretning, som nødvendigvis ikke har niveauet til at opnå de sportslige ambitioner.



Jeg synes virkelig det er synd at et hold som GoldenGitte ikke snart får chancen for at arbejde i et mere professionelt miljø. Jeg kan endda forstå at Sjuush selv mener at GoldenGitte er et bedre hold end Tricked, men hvem fanden siger nej til en kontrakt på 20k/month for at spille computer. Og jeg synes egentlig også at der er forretningspotentiale i GoldenGitte. Du har altså larsen som potentiel kan blive en stor influencer inden for dansk CS:GO med den rette hjælp, og som allerede nu har bygget en lille fanbase op igennem hans twitch. Derudover kan man få TeSeS, Sjuush og Nodios på kontrakt som virker som store talenter, samt arbejde sammen med haste som også virker som en sane gut.



Jeg ved det ikke. Hold kæft hvor må det være svært at være holdejer, og skal samle et hold som både kan leve op til sportslige og forretningsmæssige ambitioner. Personlige brands er bare alt når man er digitalt.
#13(Med 1 svar)
8. februar 2019 kl. 11:10
PMVejle
Nu skal du også tage højde for at de fleste af de hold vi har haft under hunden har vi været nødsaget til udskiftninger, fx Niko, JUGi, HUNDEN, es3tag, maeve hvor blev Niko solgt, det var jo ikke fordi vi ikke ville fortsætte med det hold, samme da JUGi blev solgt som eksempler.
#18(Med 0 svar)
8. februar 2019 kl. 14:20
tech
Det er rigtigt at I/Tricked har udviklet nogle talenter og haft nogle gode hold, og mit indlæg er nok bias'ed af at jeg har et ønske om at nye folk på scenen som har vist deres værd også skal have muligheden. Men du må give mig ret i at der er et paradoks mellem at have spillere på sit hold som giver mening for sin forretning vs. spillere som giver mening for det sportslige. HUNDEN er jo en kæmpe ressource for forretningen, og virker forresten som en rigtig fornuftig gut, men jeg har min tvivl om HUNDEN er i stand til at etablere et top30 hold i CSGO anno 2019. Jeg tror blot at en spiller som haste vil kunne skabe samme mængde af talenter, som HUNDEN har spyttet ud, hvis han fik samme professionelle rammer at arbejde i. Og at der også sidder nogle ressourcer på et hold som GoldenGitte, som kan gavne ens forretning. Larsen og hans twitch, Nodios, Sjuush (Er så i Tricked nu) og TeSeS som kan blive endnu bedre og blive de næste som ryger videre i systemet. Haste som kan bruges i forbindelse med undervisning osv. Så min post handler mere om at der findes muligheder derude, og man ikke altid behøves at gå tilbage til de samme ting som man ved virker/har virket, men som aldrig har sagt "boom".
#16(Med 5 svar)
8. februar 2019 kl. 11:53
Phoey
Har du fuldt med i Tricked? Hunden leverer successer.. Da de havde Hunden, Niko, Jugi, Es3tag og Maeve lignede det altså noget stort!
Jeg tør kun gisne om hvor stærkt et hold Hunden, Niko, Es3tag, Jugi og en som B0rup kunne være blevet, for de viste allesammen noget af deres bedste spil i den tid.
#19(Med 4 svar)
8. februar 2019 kl. 14:22
tech
Se #18. Tænk på at HUNDEN arbejder under andre forhold. Jeg tror feks. haste vil kunne gøre det samme med GoldenGitte, under de samme forhold :-).
#23(Med 3 svar)
17. februar 2019 kl. 23:36
Phoey
Jeg er dybt uenig.. Synes slet ikke at Haste viser i nærheden af de kvaliteter Hunden allerede har bevist.. Forhold eller ej.
#25(Med 1 svar)
18. februar 2019 kl. 01:50
haste
Vinder af Dust2 Masters
Vinder af Dust2 Final Four
Det er altså svært at vise kvaliteter når hunden har nuppet alle de talenter jeg har hevet op fra "ingenting", netop grundet en org. :D.. Det jo ikke ligefrem fordi jeg har haft chancen for at have et hold i et år, som han havde med eksempelvis Tricked kernen og Alternate.
maeve, jugi, niko, sjuush, acilion blandt andet, (3 af spillerne du nævner som kunne være blevet noget stort?)!
Desuden er det ekstremt svært at arbejde ud fra ingen org, ingen invites. Det kan godt være dine resultater i pracc og dine ting fra pracc kører til perfektion, men hvis du ikke spiller officielle ret tit, får du bare ikke rettet de fejl og bliver først straffet for de dumme fejl i officielle kampe ;)
Ud fra hvilket synspunkt mener du at jeg ikke viser kvaliteterne hunden har? Det er jeg godt nok nysgerrig på. Jeg har slæbet hold op fra ingenting gang på gang for at de etablerede spillere tager dem og dermed får de (hunden etc) "credit" for spillerens fremgang. Eksempelvis sjuush i dette tilfælde. ^^
Det må da om ikke andet være imponerende og store kvaliteter at kunne komme fra 0 - top6 i DK, 2 sejr til internationale turneringer og 1x NPF win netop over et hold som Tricked, Windigo og andre? Kun på 2 måneders arbejde med GG lineuppet hvor vi mistede sjuush og Nodios, hvor holdets kernespillere er kommet fra "nobody" loopet?
#28(Med 0 svar)
18. februar 2019 kl. 08:54
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
+1 Det er svært at lave noget selv, når man ikke har de samme omstændigheder, som andre på ens eget niveau. Havde håbet på at hele jeres lineup (med Nodi og Sjuush) gik direkte ind i Tricked og fik de omstændigheder, så kunne i rykke jer endnu mere end i har gjort.
#27(Med 0 svar)
18. februar 2019 kl. 08:10
Malleren
HUNDEN har så også mere bedre betingelser.... som Haste selv skriver så skal han næsten starte fra "bunden" hver gang, hvor HUNDEN bare kan nuppe dem som andre har bygget op. Hvis man kan sige det sådan.
#17(Med 6 svar)
8. februar 2019 kl. 13:40
c0bb
Tror du skal udvide din praktiske horisont bare en lille smule, inden du anbefaler andre at læse fagbøgerne fra dit studie. Der er ikke sammenhæng mellem underkendelsen af trickeds viden om at arbejde i dynamiske modeller og “det virker som om”-konstateringerne i dit indlæg. Det virker på den ene side usympatisk og bedrevidende, og på den anden side som om du ikke ved hvad du snakker om. Den del skal man nok lige have styr på, inden man deler ud af visdommen :)
#20(Med 5 svar)
8. februar 2019 kl. 14:29
tech
Jeg behøves ikke forsvare mine faglige kompetencer overfor c0bb fra internettet, og da du ikke byder ind med andet end en gemt sviner, vælger jeg blot at lade den ligge :-).
#22(Med 4 svar)
17. februar 2019 kl. 23:31
c0bb
Det er bare så dejligt uerfarent, at du lader pensum på din økonomi bachelor diktere dine argumenter.
At jeg er en tilfældig person fra internettet, ændre ikke på noget i min pointe. I kraft af dine argumenter, har du en klar opfattelse af, at du fungerer på et højere niveau af viden end de andre tilfældige mennesker fra internettet du diskuterer med i den her tråd. Det er hamrende usympatisk.
#24(Med 1 svar)
17. februar 2019 kl. 23:39
Phoey
+1
Jeg er da også snart færdiguddannet virksomhedsudvikler, men af den grund sidder jeg ikke og prøver på at belære nogen noget! OG DA VED GUD!!! Ikke en så kompetent klub som Tricked..
#30(Med 0 svar)
22. februar 2019 kl. 18:31
c0bb
Uddannelse er ikke et komplet skillset, men en forudsætning for at man i specifikke brancher ville kunne lære, administrere, udvikle sig og på andre måde fungere i et job.
#26(Med 1 svar)
18. februar 2019 kl. 05:34
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Blev engang kontaktet af nogle dudes fra CBS, som ville starte en org, og de kunne slet ikke stoppe med at fortælle om, hvor stor succes de ville få pga deres uddannelse, hvor forkert allle andre gjorde det osv. Deres projekt failede et par gange og nu er det vist lagt i graven, så det viser i hvert fald, at en fin uddannelse ikke er ensbetydende med succes i den her branche 😉
#29(Med 0 svar)
22. februar 2019 kl. 18:27
c0bb
Det er en naiv tanke blandt mange, at man kommer ud fra længere videregående uddannelser med den dybe tallerken under armen. Det er i virksomhederne at rigtig viden udvikles. Man kommer ikke ud og skal lære fra sig.
#7(Med 7 svar)
7. februar 2019 kl. 16:43
pokiz
Lever de af det på deres niveau?🙃🙃
#8(Med 6 svar)
7. februar 2019 kl. 17:01
haste
Vinder af Dust2 Masters
Vinder af Dust2 Final Four
Holdet spiller på fuldtid (Gerne en definition af at spille fra klokken 11/12-17/20 stykker)..
Så det formoder jeg at de gør! :)
#9(Med 5 svar)
7. februar 2019 kl. 18:01
pokiz
Okay. Tak for svar :-)
Men hvordan fungere det egentligt?
- lad os antage at lønnen er (20.000 x 5 spiller) 100.000 om måneden + coach. Men man Ser sjældent de vinder “større” penge præmier? For at hente pengene hjem ?

- er dette en underskuds forretning for ejerne? Eller hvad for sponsorerne ud af det?

Jeg ved ingenting. Jeg er bare nysgerrig.
#10(Med 1 svar)
7. februar 2019 kl. 18:47
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Alle organisationer, der ejer et CS:GO-hold (eller et andet esport hold for den sags skyld), kører stort set med underskud.

Læs eventuelt den her artikel: dust2.dk/Nyheder/5845-rfrsh-forventer-frst-at-tjen..

Dengang drev de så også Heroic, hvor de nu har blot Astralis og BLAST Pro. Men når man ejer så succeesfuldt et CS:GO-hold og driver så succesfuldt et event og stadig er i underskud, er det sikkert at antage, at det for det meste er en underskudsforretning på kort sigt.
#11(Med 0 svar)
7. februar 2019 kl. 21:15
Divi
Keyword i den statement her er nok "På kort sigt". :D
Tror der kan være så meget at hente i den lange ende! Håber ihvertfald på det, for de mange ildsjæle.
#14(Med 0 svar)
8. februar 2019 kl. 11:28
Hani
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Stort set alle er CS hold er på nuværende tidspunkt en underskudsforretning for ejerne, nærmest uanset niveauet.
Ejere og investorer holder det kørrende med økonomiske indskud, i håb om stor succes og overskud på den lange bane.
#15(Med 0 svar)
8. februar 2019 kl. 11:31
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
De taber penge i vildskab, men håber vel at være godt positioneret hvis tv pengene og/eller en lukket liga kommer.
#21(Med 0 svar)
8. februar 2019 kl. 15:07
tech
Kunne skrive et længere svar men:

Lige nu bruger man penge på at bygge brands/communites op indenfor esport, og det gør man af den grund at fremtidens fans (millenniums) ser mere og mere esport på bekostning af traditionel sport, og det er en ret lækker målgruppe at kunne ramme igennem sit brand.

Når dit brand er skabt har du en række muligheder short-term, som bygger meget på at skabe oplevelser. Den mest "kendte" model er at du sælger undervisning til uddannelsesinstitutioner, men der er ret mange oplevelser du kan skabe igennem dit brand som kan give penge i kassen. Derudover kan du være med til at co-create oplevelser med andre, fordi du har ressourcer du kan byde ind med som har værdi i en co-creation.

Longterm: Bygger meget på det Martin siger. Du er positioneret godt når de helt store penge kommer i spil (tv penge/liga penge). Branchen og stakeholderne gør dog at det er svært at aktivere TV-penge af den grund at spiludbyderne ejer "esporten" pt, og du kan derfor ikke benytte dig af samme model som man ser i fodbold. Så det er den long-term risiko man som investor løber, sat lidt på spidsen og skrevet meget kort.

--

Et eksempel er Astralis. De har skabt et giga brand (Kostet MAAAAANGE penge), og de bruger det brand i en co-creation og som markedsføringskanal til at skabe Blast Pro Series, som de håber på at tjene penge på. Igen sat på spidsen, men for at give dig en forståelse af hvordan Astralis gør det.
#12(Med 0 svar)
8. februar 2019 kl. 09:42
Lyng
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Fuldt fortjent, sjuush har spillet rigtig flot det sidste lange stykke tid. Gl til sjuush og resten af mandskabet. :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.