20-årige poizon har på det seneste slået sit navn fast med flere præstationer i topklasse.

Windigo sætter hele holdet til salg

Hvis du drømmer om at eje et top 30 hold i verden, er der nu en mulighed, da Windigo gerne vil sælge hele holdet.

Hvis du går med drømmen om at investere en masse penge i et CS:GO hold, som ikke nødvendigvis er dansk, har der nu åbnet sig en mulighed, da Windigo gerne vil af med hele holdet.

Det skriver organisationen på sin hjemmeside, men der følger ingen forklaring på, hvorfor Windigo pludselig melder dette ud.

Windigo blev startet tilbage i oktober 2017, og organisationen annoncerede sin indtræden i CS:GO, da det nuværende hold blev samlet op. Der er dog sket en del siden da, for det er kun bubble og SHiPZ, som er tilbage fra det originale Windigo-hold.

Med udskiftningerne fulgte der også bedre resultater, og holdet har på det seneste formået at spille sig videre til Minoren, mens de også sidder på en plads i ESL Pro League. Windigo er i skrivende stund rangeret som nummer 26 på verdensranglisten.

Om det kommende salg skyldes økonomien, uoverensstemmelser mellem ledelsen og spillerne eller noget helt tredje er uvist.

Windigo består af:

  • bubble
  • SHiPZ
  • blocker
  • poizon
  • v1c7oR
     
  • ToH1o (Coach)
#1(Med 3 svar)
5. februar 2019 kl. 09:35
WeiZ
Efter de fik Poizon ind har de godt nok vist et meget højere niveau synes jeg. Tror ikke de bliver helt billige at købe :D
#3(Med 2 svar)
5. februar 2019 kl. 09:51
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Well, Windigo skal jo af med dem, og jeg tolker det lidt som, at spillerne vil stige meget i løn, og det kan Windigo ikke matche, og derfor ved Windigo godt, at de mister holdet før eller siden.

Hvis vi antager, at deres kontrakter udløber til sommer, så har Windigo jo heller ikke fandens meget at forhandle med, for det skal ikke trække meget ud, før en mulig køber bare kan vente de sidste par måneder og så få dem gratis. På den anden side kan Windigo også være så heldige, at der lige melder sig 3-4 købere på banen, og så kan det blive dyrt.

Men jeg aner intet om bevæggrundene bag det her salg eller hvor lange kontrakter de har, så det er ren spekulation :D
#4(Med 0 svar)
5. februar 2019 kl. 09:55
WeiZ
True true. Tror også der er penge i holdet i længden, men kan også godt se at, hvis orgen ikke har ressourcerne er det smart nok at sælge dem. Kunne også godt forestille mig at de har bedt om mere i løn, da deres bund niveau har rykket sig. Eller ligner i hvert fald, at de har rykket sig :D
#5(Med 0 svar)
5. februar 2019 kl. 09:58
Calyp
Ja det antog jeg også, at Windigo ikke kan ligge de midler i som spillerne gerne vil have. Det er vel også fortjent, de har performet godt det sidste stykke tid! :o)
#2(Med 0 svar)
5. februar 2019 kl. 09:40
zyh
????
#6(Med 3 svar)
5. februar 2019 kl. 10:06
arseface
Så er det vel nu at North kan blive internationale. Ind med poizon som ny stjerne-awp og evt shipz til at holde ham med selskab. Så må Kjærbye godt nok tage IGL'en på sig, men på den anden side kan det næsten ikke blive mere ustruktureret og usammenhængende end det er nu, så det bliver vel også en forbedring.
#8(Med 2 svar)
5. februar 2019 kl. 16:15
Jaegeren
Støttet Dust2.dk med 12 julekugler i 2019
Kjærbye som IGL? Så bliver de da kun dårligere
#9(Med 1 svar)
5. februar 2019 kl. 16:21
arseface
Har du set Cadian på North? Det er jo helt sindsygt som de sejler. Der er absolut ingen struktur og eller tanke bag deres handlinger. Cadian selv botter for hårdt rundt. Jeg kunne kun holde ud og se de første 4 runder af North - Avengar før jeg blev nød til at slukke fordi det blev for pinligt at se Cadian være fuldstændig væk og tage den ene tåbelige beslutning efter den anden. Det er grotesk. Hvem som helst ville være en upgradering over Cadian.
#10(Med 0 svar)
5. februar 2019 kl. 20:01
Jaegeren
Støttet Dust2.dk med 12 julekugler i 2019
Ved godt de sejler, men Kjærbye har ingen erfaring overhovedet som IGL så vidt jeg ved og han er slet ikke tilegnet sådan en rolle. Så heller ud med aizy og få karrigan ind
#7(Med 0 svar)
5. februar 2019 kl. 10:31
tHOMSEEE
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Jeg læste det sådan her “ da windigo gerne vil sælge hele lortet” tænkte det var måske lige offensivt nok, men bare mig der ikke kan læse 🤪
#11(Med 0 svar)
5. februar 2019 kl. 20:08
jollarn
pris? er mulig køber
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.