valde fortsætter med at imponere.

North besejrer Vitality i intens kamp

De danske løver sørgede for underholdning i topklasse, da de besejrede Vitality 2-0.

De danske løver er meget tæt på at sikre sig en plads ved den kommende Major i Katowice efter en intens og spændende kamp mod Vitality, som faldt ud til danskernes fordel.

North startede med at spille en skidt T-side på Nuke, hvor de aldrig rigtig fandt løsningen på Vitalitys setups. Danskerne leverede dog et fremragende comeback, for på CT-siden lukkede de mappet fuldstændig og sejrede.

Derefter var det tid til Dust2, og også her kom North bagud, men denne gang var det danskernes T-side, der sad lige i skabet takket være særligt cadiaN og valde, som var storspillende.

North er derfor videre til upperbracket finalen, hvor de i morgen møder vinderen mellem ENCE og Valiance. Hvis North også vinder i morgen, er løverne videre til Majoren.

Vitality
0 - 2
North
Alle maps
Vitality K - D +/- ADR KAST Rating 2.0
Nathan 'NBK-' Schmitt 39 - 40 -1 79.3 60.3% 1.04
Mathieu 'ZywOo' Herbaut 38 - 39 -1 61.6 75.9% 1.00
Storbritannien Alex 'ALEX' McMeekin 35 - 40 -5 62.9 65.5% 0.89
Dan 'apEX' Madesclaire 29 - 44 -15 69.5 65.5% 0.81
Cédric 'RpK' Guipouy 25 - 36 -11 52.6 56.9% 0.73
North K - D +/- ADR KAST Rating 2.0
Danmark Valdemar 'valde' Bjørn Vangså 51 - 36 +15 87.2 72.4% 1.30
Danmark Philip 'aizy' Aistrup 40 - 33 +7 75.2 74.1% 1.17
Danmark Casper 'cadiaN' Møller 39 - 33 +6 69.3 67.2% 1.13
Danmark Markus 'Kjaerbye' Kjærbye 35 - 30 +5 71.2 75.9% 1.09
Danmark Nicklas 'gade' Gade 34 - 34 +0 61.1 74.1% 1.00

#1(Med 1 svar)
18. januar 2019 kl. 18:57
FlaskeN
Wp! :)
#14(Med 0 svar)
18. januar 2019 kl. 19:59
Tomolomo
+1
#2(Med 11 svar)
18. januar 2019 kl. 18:57
flip1t
Vanvittig imponerende spil af cadiaN på d2.
Jeg synes det er et sjovt fit. Jeg er sikker på alle 5 drenge er skide søde og dejlige, men jeg synes at valde og kjaerbye sætter lidt en arrogant attitude på holdet og det er sjovt som man ikke kan andet end at synes om cadiaN som gør det modsatte 😂😂
#6(Med 10 svar)
18. januar 2019 kl. 19:04
NiveK
Hvordan arrogant ? 😄
#8(Med 0 svar)
18. januar 2019 kl. 19:12
Badefar
Som f.eks. da Valde åbenlyst sidder og mocker Zywoo, da han flæsker ham med 0:01 tilbage af runden, til 14-12 på D2. Jeg synes Valde har en fed arrogance over sig både ingame og udenfor spillet. Han er bevidst om sine evner og potentiale, og virker meget seriøs i sin tilgang. Det er kun klædeligt, i min verden.
#9(Med 8 svar)
18. januar 2019 kl. 19:13
flip1t
Der er bare noget “vi er kun gode når vi gider” attitude over dem i udstråling og interviews.
De er for mig meget modpol af Astralis som sætter eksemplet for gode udøvere i min optik.
De minder mig lidt om Nicolai Jørgensen / Zanka / Boilesen / Grønkjær som på mange måder repræsenterer FCK dna. Håber ikke søde cadiaN ændrer sig 😭😭😭
#10(Med 1 svar)
18. januar 2019 kl. 19:20
Hassann
Kom nu ind i kampen flip1t!!!
#21(Med 0 svar)
18. januar 2019 kl. 22:33
flip1t
Er der en kamp? Hvorfor skal jeg ind i den og hvor foregår den? Lol
#11(Med 5 svar)
18. januar 2019 kl. 19:26
Badefar
Det kan jeg så ikke helt genkende. Der er ikke ligeså meget smil og udadvendt glæde som ved cadiaN nej, men det tager jeg nu ikke som en negativ ting. I Kjaerbyes tilfælde, spiller han åbenlyst med en chip på skulderen, og han er ikke tilfreds med sin situation før, at han er tilbage på sit gamle niveau, og spiller på et hold helt i toppen. I Valdes tilfælde, er det nok bare et udtryk for en spiller der er super ambitiøs, og som ikke stiller sig tilfreds, før at han er på toppen, hvilket han med rette kan have ambitioner om. Det er sgu dejligt udansk.

Du kunne helt sikkert også beskylde nogle Astralis-folk for at virke arrogante, men det at de har vundet så meget, og fået mulighed for at åbne sig i alverdens medier og formater, har jo også været med til at give et helt andet indblik i hvem de er som personer, og hvad der driver dem. Den eksponering har North jo ikke tilnærmelsesvis fået, især ikke som enkeltpersoner.
#17(Med 1 svar)
18. januar 2019 kl. 21:17
PHedemark
Den kommentar rammer hovedet på sømmet i forhold til hvordan jeg oplever drengene til hverdag. Vi prøver altid at give dem mulighed for at udvise personlighed, og vi kommer til at åbne endnu mere op i 2019 - både selv og i samarbejde med andre medier.

Jeg genkender i øvrigt på ingen måde nogle af vorss spillere som arrogante, tværtimod (det gør jeg i øvrigt ikke med særlig mange esport pros, og slet ikke csgo-spillere).
#20(Med 0 svar)
18. januar 2019 kl. 22:30
flip1t
De er helt sikkert rigtig flinke, søde, fornuftige og professionelle gutter. Det har du helt sikkert mere indblik i end jeg, selvom du måske er farvet.

Jeg har bare fået en anderledes opfattelse af dem gennem et par episoder (se også nedenfor).

Jeg vil gøre opmærksom på jeg hele tiden henviser til min egen opfattelse og ikke forsøger udlægge fakta om north eller spillerne som personer.
#19(Med 2 svar)
18. januar 2019 kl. 22:32
flip1t
Jeg synes det er lidt spøjst du retfærdiggøre dem ifht til mit perspektiv. Hvis du oplever der anderledes, så har jeg intet andet end respekt for det.
Jeg synes dog ikke du kan argumentere mig ud af min opfattelse? Jeg indleder endda med, at jeg er sikker på de alle er søde drenge, så jeg synes ikke der er nogen grund til at angribe min opfattelse.
At Kjærbye sikkert er en rigtig rar fyr ændrer ikke på jeg synes håndteringen af skiftet var arrogant og uprofessionelt, og ikke en top “atlet” værdig, i min optik.
At valde teede sig lidt mere end jeg synes der var behov for da han var med i det der TV program, gør at jeg synes han har haft rigelig tid til, ligesom astralis, at male et billede af sin person. Måske har han været overvældet og ikke vidst hvordan det skulle håndteres, men det efterlader mig med et indtryk, og igen (tænker jeg hellere må understrege endnu en gang, inden du og andre bliver helt harm, igen) er det MIN opfattelse og det kan sagtens have ænder sig.

Jeg har intet imod ambition, og fedt du lige forsøger at tørre danskhed af på mig i samme omgang, men jeg kender en god håndfuld top atleter og der er ingen af dem der teer sig som Valde gjorde på TV. Det kan der være mange årsager til han gjorde, og det maler muligvis ikke et visende billede af hans karakter men det påvirker min opfattelse af ham og north som hold.


EDIT:
Du går desuden helt galt hvis du læser mit indlæg som en “beskyldning”, og så forstår jeg bedre din trang til forsvar. Men hvis du læser igen synes jeg det er ret tydeligt jeg bare kommunikere min egen, og kun min egen opfattelse af de enkelte/holdet.
#22(Med 1 svar)
18. januar 2019 kl. 23:12
Badefar
Jeg synes nu ikke jeg angriber din opfattelse. Jeg kommer med mit besyv og argumenterer for, hvad baggrunden måske er for, at de virker arrogante i din optik. Og jeg anser ikke dit indlæg som en beskyldning :)

Du kan sikkert sagtens argumentere for, at Kjaerbye ikke håndterede skiftet særligt smart, det har jeg ikke indsigt til at belyse. Det jeg ved er, at han havde kontraktudløb, og jo derfor var fri til at skifte andetsteds, og valgte så den løsning. Det har jeg isoleret set svært ved at se problemet i. I fodbold kan du forhandle med alle de klubber du har lyst til i helt op til 6 måneder før, at din kontrakt løber ud, og det helt uden at dit nuværende hold er vidende om det. I det her tilfælde var kontrakten endda udløbet, så det har jeg isoleret set svært ved at se noget odiøst i.

At Astralis-folkene så følte sig "forrådt", eller hvad de nu følte, er så en anden ting, som måske også rækker udover det der i realiteten burde være en primært professionel relation. Det sker konstant i sport og på det almindelige arbejdsmarked, at en person forlader en virksomhed og skifter til en konkurrent, uden at have drøftet det med arbejdsgiveren. Og så længe det er inden for reglerne, må man jo acceptere, at det kan ske med kort varsel. Hvis Astralis ville undgå den situation, måtte de jo have fundet den afklaring på et langt tidligere tidspunkt. De var selv ansvarlige for, at de stod i den situation. I traditionel sport ville man kalde det for dårlig ledelse. Og så længe jeg ikke ved andet, har jeg svært ved at se det kriminelle i det skifte, andet end at det objektivt set var et torskedumt move.

Og selv hvis vi køber præmissen om, at håndteringen af det skifte var "arrogant, uprofessionelt og uværdigt", hvor længe skal han så holdes op på det? LeBron James håndterede også sit skifte til Miami Heat på en yderst pinlig måde, men det er da ikke noget der gør, at manden skal stemples som uprofessionel og arrogant den dag i dag. Man har jo lov at lave "fejl" og blive klogere.

Og især i CS burde det være gældende. I en sport, hvor udøverne er eksponeret for omverdenen før deres nosser nærmest er nået at falde ned i pungen, må der være lidt albuerum. Det er sgu de færreste der kan sige sig fri for at have gjort eller sagt noget mindre heldigt, enten på eller udenfor serveren. Gla1ve gjorde f.eks. noget væsentligt dummere for 4 år siden, hvor vi snakker et decideret brud på nogle regler, og det har da ingen inflydelse på den måde jeg anser ham den dag i dag, og det har det øjensynligt heller ikke for de fleste andre. Nu er dem som i sin tid følte sig forrådte af Kjaerbye trods alt også kommet videre, så er det vel også tid til, at vi andre gør det?

I tilfældet Valde, er jeg nok nødt til at have lidt mere kontekst for at forstå den kritik. Jeg går ud fra, at du refererer til den dokumentarserie der blev sendt på DR, som han medvirkede i. Jeg tolkede hans ageren i det program som positiv arrogance, med en selvsikkerhed og åben tro på sig selv, som er atypisk for en dansk sportsudøver, men jeg skal ærligt erkende, at det er længe siden, at jeg har set programmet, så jeg kan sagtens have glemt nogle øjeblikke, hvor han opførte sig overlegent eller nedladende, altså definitionen på arrogance, jeg er nok bare nødt til lige at blive mindet om det.
#27(Med 0 svar)
19. januar 2019 kl. 09:49
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hvad ville der være sket ved at Kjaerbye havde fortalt sine medspillere at han overvejede at skifte? Der kunne ske det at de tog en hold snak og måske spurgte ind til hvorfor han ville skifte og hvad der skulle ændres på holdet (rolle fordelingen). Hvis ikke man kan snakke om tingene er man så i virkeligheden venner eller blot kollegaer? Du sammenligner med et fodboldhold og der har man en trup på 22 spillere. I CS er man 5 (6). I fodbold skiftes der ofte ud i truppen 2 gange om året, med mange tilgange og afgange. Synes der er stor forskel på de to "sportsgrene". Kjaerbye havde spillet med holdet i lige knap 2 år. Og med alle de rejsedage de har så nægter jeg at tro at man ikke snakker sammen privat uden for spillet.
#3(Med 0 svar)
18. januar 2019 kl. 18:58
Bromose
Nemt for Valdemar Atterdag, kongen af Danmark.
#4(Med 0 svar)
18. januar 2019 kl. 18:59
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
GJ Noooooorf!
#5(Med 4 svar)
18. januar 2019 kl. 19:04
TryingToLose
Zywoo hvem?
#15(Med 3 svar)
18. januar 2019 kl. 20:01
REIB
Den nye s1mple.
#16(Med 2 svar)
18. januar 2019 kl. 20:27
TryingToLose
Simple? Altså ham der verdens anden bedste?
#23(Med 1 svar)
19. januar 2019 kl. 05:48
REIB
Jeg ved godt hvad du prøver på😂

1. S1mple
2. S1mple
#25(Med 0 svar)
19. januar 2019 kl. 06:18
TryingToLose
😂😂😂
#7(Med 1 svar)
18. januar 2019 kl. 19:07
BYRTz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
ZywOo må jo have været afk i de her kampe o.O
#13(Med 0 svar)
18. januar 2019 kl. 19:45
e1z
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Skyder flest på hele serveren på første map, og færrest på hele serveren på andet map. Det var lidt underligt at se.
#12(Med 0 svar)
18. januar 2019 kl. 19:43
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sådan, North! Virkelig flot!
#18(Med 1 svar)
18. januar 2019 kl. 22:12
Texinz
Super arrogant stil af valde da han clutcher med zywoo imo. Stadig fint de vinder, da cadiaN og gade trodsalt spiller der.
Dog synes jeg stadig det er alt for arrogant.
#26(Med 0 svar)
19. januar 2019 kl. 09:40
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
du kan da ikke høre hvad han råber? Du vil have at han sidder med dybt koncentreret ansigt og ikke fortrækker en mine? Jeg synes det er fedt at der vises lidt følelser da de vinder en utrolig vigtig runde. Hver sin smag selvfølgelig :-)
#24(Med 0 svar)
19. januar 2019 kl. 05:55
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Super flot!
Håber de kommer igennem, alt andet vil være en skam - men den afgørende kamp bliver ikke nem!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.