Opret Log ind
AnJ: "Jeg har mange gode år tilbage"
Dust2.dk fangede den nu tidligere Nordavind-spiller, der taler ud om problemerne på sit gamle hold, samt kigger på sin fremtid.
Skrevet af: SkeeN    12. januar 2019 14:45      

24-årige AnJ har tidligere spillet for Singularity og NRG.

I kølvandet på gårsdagens nyhed om, at AnJ i fremtiden ikke vil være at finde på Nordavinds startfemmer, tog Dust2.dk en snak med AnJ om sin tid hos Nordavind, og hvordan danskerens fremtid kommer til at se ud.

LÆS OGSÅ
AnJ forlader Nordavind

I interviewet kommer det blandt andet frem, at AnJ er positivt stemt over for det nye år, da han blandt andet skal prøve kræfter hos ex-Fragsters i ESEA MDL og til GGW #24 Pro.

Hvorfor er du ikke længere end del af Nordavind?

Det er faktisk ret simpelt. Der var en prøveperiode i min kontrakt på 3 måneder, som begge parter kunne bruge til at se hinanden an på. Da jeg joinede Nordavind, var planen sådan set at joine et hold, som i sidste Minor cycle klarede sig rigtig godt, da de vist kun var én sejr fra at komme til Minoren. Grundet nogle interne problemer på holdet, skulle det vise sig, at yderligere udskiftninger skulle til, og pludselig stod vi med et lineup, som var meget uprøvet og lidt et sats. Efter hård pracc og bootcamp op til både Minor kvalifikationen og den nationale Telenorliga forventede jeg, at vi om ikke kom til den lukkede kval til Minoren, så i hvert fald slog nogle prominente hold. Alt andet end en sejr i Telenorligaen var ikke noget, som jeg ville kunne acceptere.

Ingen af de ting formåede vi at klare. I Minor kvalifikationen nåede vi aldrig længere end til første kamp på andendagen, og i ledelsen var der allerede dengang tvivl om nogle af spillerne på lineuppet, som så førte til den uheldige situation, at en spiller blev bænket før Telenorliga-finalespillet, hvilket resulterede i, at vi måtte spille med coachen, hvilket mildest talt gik ad helvedes til.

Da vi så kom til slutningen på sæsonen, prøvede jeg at få forskellige parter i organisationen og på holdet til at lægge en plan for 2019, eller i det mindste bare få styr på hvordan lineuppet skulle se ud, så jeg kunne finde ud af, om jeg ville binde mig for resten af 2019, eller om jeg skulle trække stikket og forlade holdet ved det nye års begyndelse.

Det blev til det sidste, da vi aldrig kom frem til en løsning, og det føltes for mig lidt som om, at de ikke ville bruge flere kræfter på det, før i det nye år. Kort sagt så var mangel udvikling på trods af massere af træning og hjælp fra organisationen, samt mangel på svar på hvad fremtiden ville bringe grunden til, at jeg valgte at takke af efter min prøveperiode.

Har du lært noget specielt ved at spille i Nordavind?

Jeg ved ikke, om jeg ligefrem har lært noget specielt. Man lærer altid noget ved at spille med nye spillere, man bygger altid videre på ens evne til at forholde sig til nye personligheder, og hvordan man bedst muligt skal formidle kommunikationen til hver spiller for at være sikre på, at de forstår hvad man mener og ikke bliver fornærmet/går i forsvarsposition. Det mest specielle jeg har lært er sku nok at lyde som en af de der tour-guides nede sydpå, der prøver at snakke skandinavisk så både nordmænd, danskere og svenskere kan forstå dem, det er ikke kønt. Men rent cs-mæssigt må jeg til stor skuffelse nok indrømme, at jeg ikke har lært det store, udover at AUG’en selvfølgelig er masterrace.

Hvad står den på for AnJ de næste par måneder?

Jeg får travlt! Som i kunne rapportere forleden, er jeg på ex-Fragsters lineup på ESEA, hvilket jo nok er en ret tydelig indikation på, hvad jeg skal bruge min tid på. Drengene spurgte mig, om jeg kunne være interesseret i at give dem et skud, og det kunne jeg ikke sige nej til. Så vi kommer til at give den fuld gas med pracc, for at se om vi føler, at det klikker, og det vil sige, at jeg kommer til at hjælpe dem i denne MDL sæson, og derudover kommer jeg også til at spille diverse online turneringer samt deltage til GGW med holdet. Alle de ting føler jeg er en rigtig god test, som kan hjælpe os med at se, hvad potentialet er med det her nye lineup. Derudover skulle 2019 forhåbentlig blive året, hvor jeg åbner mig op for kærligheden, så jeg kan få en sød pige hjem og hjælpe på ensomheden heroppe i mit hus i det mørke Nordjylland, men da jeg er klar over, at det er ret urealistisk, har jeg besluttet mig for at få en hund i stedet, så sådan en skal jeg ud og kigge på i dag.

Hvad er den store gameplan for dig? Har du mål for, hvor du skal være om et, to og/eller tre år?

Den store gameplan har ikke ændret sig siden dengang, vi begyndte at vise potentiale i Singularity. Mit mål er stadigvæk at komme til en major, udvikle mig så meget som muligt og skabe mig en karriere, som jeg kan se tilbage på med stolthed når jeg engang er færdig. Jeg ved godt, at jeg allerede nu er nået en alder, hvor nogle folk tænker løbet er kørt for mig, men jeg ved, at jeg ikke har været i gang i 10-15 år endnu. Hvis man tager sig tid til at læse f.eks GeT_RiGhTs interview, eller lytter til spillere som TaZ, finder man ud af, at det mest af alt handler om at holde motivationen kørende og ikke bliver udbrændt, og jeg kan garantere, at jeg ikke har problemer med nogle af delene, så jeg tror på, at jeg har mange gode år foran pc’en tilbage.

Om et år håber jeg helt sikkert, at jeg har kæmpet mig tilbage til et punkt, hvor folk udefra ser mig som en dygtig spiller, der har, hvad der skal til for at nå til tops, og at jeg igen kan begynde at høste lidt selvtillid baseret på mine resultater både individuelt men bestemt også som hold. Det er jo meget kliché at sige, CS er et spil baseret på selvtillid, og den selvtillid er jo obviously lettere at booste, når man har communitiet bag en, med støttende og positive beskeder, frem for “han ligner en skygge af sig selv” osv. Men selvfølgelig skal der være belæg for at få den støtte. Så jeg håber året kommer til at hjælpe mig tilbage på et hold, hvor jeg kan levere de præstationer, som jeg ved, at jeg kan, så folk begynder at tro på mig igen. Der er heldigvis en god slat mennesker, som altid har været med mig, og de ved, at de har været med til at holde mig kørende igennem et år, som ikke har været det bedste. Men de skal have et tak anyway! Der skal sparkes røv, og det er jeg sikker på, at jeg kan.

Med AnJ på startfemmeren kommer ex-Fragsters til at spille med følgende lineup i MDL:

  • dk LOMME
  • dk AnJ
  • dk dragoNfly
  • dk stavn
  • dk torben
#1 Quepsie
2019-01-12 14:51
Elsker at han siger det er urealistisk at han finder en sød pige og derfor får sig en hund istedet, allerede årets bedste kommentar i et interview XDXD
#2 HUNDEN
2019-01-12 14:54
Held og lykke Allan - Hvis alt går galt, så er jeg altid klar på at lave et hold med dig i dota!
Start træningen, så skal du nok opnå dine mål ;-)

TIL SIDST MEN IKKE MINDST - JEG ER GLAD FOR AT HJÆLPE MED MINIMUM ET TROFÆ I 2018! (Dust2 Open)
#12 AnJ
2019-01-12 22:32
Tak dawg, uanset hvad og hvornår så ender vi op på et (dota)hold sammen.
#3 c_hamborg
2019-01-12 14:59
👍👍👍
#4 Opal
2019-01-12 15:13
Jeg er lidt skuffet over, at overskriften ikke er AnJegHarMangeGodeÅrTilbage"..
#11 KarK
2019-01-12 21:13
+1!
#5 ClinT
2019-01-12 15:20
Du virker altid så nice i dine svar ANJ. Det skal du have. :) Alt held og lykke. Du virker som en person der kan bidrage til alle hold fordi d

Alt held og lykke til ANJ. Virker som en person der generelt set er god til at gå ind på andre hold og prøve at tilpasse sig.. Kæmpe evne at have.. Ikke at være bange for at være fleksibel og prøve noget nyt! :) Ville ønske jeg havde været sådan da jeg var yngre!

Jeg tror på deres hold, specielt pga. de fornuftige spillere de har fået ind.
Synes desuden også du har så mega ret i at CS ikke burde være defineret ved alder.. Det handler sq mere om motivationen til at blive ved med at holde tungen lige i munden. Det er klart den største udfordring tror jeg.
#13 AnJ
2019-01-12 22:34
Mange tak mate. Jeg mener helt sikkert også det er en vigtig del af en spiller, at kunne tilpasse sig, var noget jeg måtte gøre meget på NRG f.eks, men jeg vil dog sige, og måske råde nyere spillere til at tænke meeeeget over at prøve og finde balancen, for det er jo tydeligt i mit tilfælde hvordan man måske kan blive lidt fortabt ift hvad man egentlig er bedst til, og hvad man bare gør for at passe ind/for holdets bedste. Holdet kommer altid først, men kompromis skal man huske også skal involvere det man VED man er bedst til af og til! :D
#17 ClinT
2019-01-12 23:24
Helt sikkert. Det har du også ret i. Mit take er bare, lidt sådan at du bliver nødt til at kunne være fleksibel, fordi du måske i en ung alder faktisk ikke har fundet ud af hvor dine evner ligger, men en udefra kommende der er mere erfaren kan se hvor dine virkeligt gode styrker er, og hvor du bare er stærk?
Ja lige præcis... Men det har du jo også fundet ud af efter Maaaange mange år. Hvor du er bedst. Men der kommer jo hele tiden flere lag til ens spil, og med flere lag, tænker jeg også der kommer en ændring i spillestil og hvor og hvordan man nogle gange ser sig på et hold?

Jeg ved ik lige hvad der er sket men min besked, men det øverste tror jeg skulle have været væk.
#6 Haastrup
2019-01-12 15:22
Jeg vil gerne være din søde pige
#16 AnJ
2019-01-12 22:37
Det ved jeg du vil mate, check pb
#7 rizc
2019-01-12 16:36
Skal vi på hundeshopping sammen?
#8 Temligvemlig
2019-01-12 17:00
Spændende lineup!
#9 Deuce
2019-01-12 19:46
Du virker som en mega sympatisk fyr, og har været fan lige siden du rev hele Copenhagen Games rundt med Singularity. Håber 2019 er året hvor du finder noget stabilitet, så du kan finde det spil frem igen.
#15 AnJ
2019-01-12 22:37
Tak for de pæne ord, og jeg sætter pris på støtten. Den får alt den kan trække for at komme i den form igen!
#10 kasparS
2019-01-12 20:56
Er mest interesseret i hvilken hund du skal ud og kigge på Allan.?
#14 AnJ
2019-01-12 22:35
Jeg har fundet den sødeste blandingshvalp, så meget blanding at nogle af racerne ved de ikke engang hvad er :D Men det er hvertfalde en schæfer, labrador og skt bernhards :D Var ude og kigge i dag og hold nu op hvor var jeg solgt med det samme!
#18 kasparS
2019-01-12 23:36
Det lyder som en fandens krudtugle Allan! :D - Så kan man håbe den har alle de gode træk fra alle de forskellige racer :D Har selv en islandsk fårehund, og hold kæft det er bare verdens bedste hund i mine øjn.
#19 AnJ
2019-01-13 00:49
Årh shit den race ser virkelig flot ud, af hvad jeg lige kunne google mig til :D Jeg håber lidt der er meget af den der skt bernhards dovenhed i hende, meeen idéen med at få en hund var lidt at den skulle aktivere mig selv lidt mere også, så har den krudt i røven er det vidst godt nok :D
#21 raxtuzz
2019-01-13 10:30
Glæd dig, kærligheden imellem en mand og sin første hund er noget helt specialt ;)
Og bare rolig, så længe der er schæfer/labrador skal der nok være masser af krudt i dem de første par år.
En lille tips hvis du er helt nybegynder med hund, så prøv at have mest fokus på at holde øje med moren til hvalpene, og se hvordan hun reagere iforhold til det hele, da hvalpene tit vil afspejle hende mest iforhold til om de er nervøse/tryg ved nye ting, selvom det er mega nemt at være bagklog, jeg var osse selv helt solgt da jeg kiggede på min egne ;)
#20 Lyng
2019-01-13 04:33
Gl med det. Med den motivation du ligger for dagen, skal du nok udvikle dig til en endnu bedre spiller end du i forvejen er. Og god ide med en hund, man kommer fanme til at holde af de små kræ! :D

- Udover det så venter jeg stadig på at få inv til lan i det ensomme hus!..
#22 ROEMER
2019-01-13 17:54
Der er mange damer i Odense!
#23 ROEMER
2019-01-13 17:55
Og du er god til CS, jeg tror i hvert fald på dig mate :)
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere