KeyziN er blevet en holdkammerat færre.

An4k forlader Vantage

Efter flotte resultater i C4 Ligaen har Vantage desværre måtte se An4k forlade holdet efter en beslutningen fra spilleren selv.

Vantage tog springet i denne sæson, hvor de gik fra sidste sæson at vinde Meresalg.dk 2. Division Y divisionen til at i denne sæson at deltage i C4 Ligaen. Efter tre kampe ligger holdet på en delt andenplads med to sejre og et enkelt nederlag.

Men midt i sæsonen har holdet måtte se sig nede på fire spillere. An4k har valgt at forlade holdet, da han ikke kunne få det til at hænge sammen personligt. Dust2.dk fik fat i en kommentar fra spilleren selv.

Det er med blandede følelser at måtte træffe den beslutning at forlade Vantage. Først skal det siges, at der på ingen måde er gnidninger eller andet på holdet. Alle 4 spillere samt coach er alle nogle fantastiske mennesker, og vi har altid haft et godt sammenhold og fællesskab både indenfor og udenfor CS. Denne beslutning er noget der har lagt og ulmet i maven den seneste tid efter min anden søn blev født i August.

Jeg begyndte at føle, at jeg forsømte familien, og ved siden af at have et fuldtidsarbejde i det private, skulle jeg sammentidig spille CS på fuld tid, og være væk i mange weekender til bootcamps eller lans. Jeg har derfor snakket længe med min kone om hvad jeg skulle gøre, da hun støtter mig fuldt ud i min "karriere". Mit valg blev derfor på at priotere min familie mere, da dette fylder og skal fylde det meste i livet.

Udover denne statement vil jeg tilføje at Gamers Elite, som er organisationen bag Vantage, er den mest professionelle organisation jeg har været en del af. De har støttet op om alt der er blevet gjort med holdet, både økonomisk og logistisk. Jeg vil dog stadig støtte holdet i ESEA playoff og Dust2 C4 liga indtil holdet har fundet en sidste mand. Til slut vil jeg gerne sige tak til alle der har været en del af min tid i CS siden februar 2017, hvor jeg startede med at spille CS. Det har været en rejse jeg ikke vil bytte ud for noget. Time to retire!

Vi fik også fat i holdets coach, Woodland, der takker An4k for hans tid i Vantage:

An4k informerede os i weekenden om, at han vælger at trække sig fra holdet. Grunden til dette er, at han gerne vil begynde at prioritere familielivet frem for hold-cs. Dette støtter vi selvfølgelig fuldstændig op om, og vil gerne sige tusinde tak til Frederik for tiden i Vantage, og ønske ham alt held og lykke i fremtiden. Han vil fremadrettet stadig hjælpe os med vores playoff i ESEA samt C4 Ligaen.
Derved videre sagt, at vi nu kun er 4 spillere og begynder med det samme at lede efter kandidater til at fuldende vores lineup og fortsætte vores udvikling.

Vantage består derfor nu kun af disse fire:

  • Danmark KeyziN
  • Danmark Neffo
  • Danmark POX
  • Danmark phoxyy

Offentliggørelsen af An4ks afsked med Vantage kommer oven på en aften, hvor Vantage viste tænder med to sejre over AaB og Brutalis.pro i C4 Ligaen. Vantage-mandskabet tager i morgen hul på deres første playoffs kamp i ESEA Intermediate.

#1(Med 5 svar)
26. november 2018 kl. 22:23
granzales
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Klogt valg at vælge familien over karrieren, når (misforstå mig ikke) der er langt til, at karrieren giver brød på bordet.
#2(Med 4 svar)
26. november 2018 kl. 22:38
Haastrup
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Godt brølt - det er ikke alle, der får den udsøgte mulighed at spille i top 5 <3
#3(Med 0 svar)
26. november 2018 kl. 23:00
zkalle
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
(:
#4(Med 0 svar)
26. november 2018 kl. 23:34
Mads
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
xd
#5(Med 1 svar)
26. november 2018 kl. 23:39
granzales
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Kom ud af mig
#6(Med 0 svar)
27. november 2018 kl. 00:35
Lyng
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jeg vil også ind i dig mus :(
#7(Med 1 svar)
27. november 2018 kl. 00:54
NAT
Hvem bliver den nye spiller så? ヽ༼ ຈل͜ຈ༽ ノ
#8(Med 0 svar)
27. november 2018 kl. 01:33
Johnnyw0w
Rydex
#9(Med 0 svar)
27. november 2018 kl. 09:18
Hannibalx
Sørgeligt, i eller blevet helt syge som hold, Håber i finder en flække fyr gl mates <3
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.