blameF har netop besejret sine landsmænd.

blameF med tæt sejr over OpTic

blameF har efter en dårlig start besejret sine landsmænd med et imponerende 2-1 resultat.

Der var i dag lagt op til en spændende kamp, da blameF skulle møde sine landsmænd fra OpTic. På trods af de høje forventninger til OpTiC, skulle Epsilon dog vise sig at være den dominerende styrke.

Kampen startede ud på Epsilons valg, Overpass, som viste sig at blive et uhensigtsmæssigt udvælgelse for blameF og kompagni. Epsilon startede ud på T-siden, og allerede efter halvlegens afslutning begyndte et billede af mappets udfald at tegne sig, da Epsilon måtte se sig bagud med en 10-5 score. Efter første halvlegs dominans havde OpTic derfor ingen problemer med at afslutte mappet 16-7.

Kampens andet map blev Inferno, og her var det et helt andet Epsilon, som hoppede ind på serveren. Epsilon kom godt fra start med en 10-5 føring på CT-siden. Det tornhøje niveau, som Epsilon udviste i mappets første halvleg, skulle vise sig at blive viderbåret til T-siden, og blameF kunne derfor glæde sig over et 16-10 resultat.

Kampen skulle derfor ud på et tredje- og afgørende map, Inferno. Epsilon startede ud på T-siden, og her skød mandskabet sig igennem OpTics forsvar, og kunne derfor afslutte halvlegen med en 9-6 føring. I anden halvleg bed OpTic dog en smule mere fra sig, men Epsilon var dog en lidt for stor mundfuld for danske OpTic, og blameF kunne derfor se sig som vinder af opgøret med en 16-10 score

Sverige Daniel 'djL' Narancic 40 - 44 -4 54.0 61.0% 0.85

Med denne sejr i rygsækken, kan Epsilon nu se frem til at spille mod vinderen af ENCE/3DMAX opgøret.

Guld Sæsonkort Sæson 17
Da cruc1al skød blameF i den der 10-11 runde (eller hvad der nu stod) tænkte "Det var det, nu ryger det hele"