Opret Log ind
Nu skal der kæmpes om overlevelse i Chicago
Om kort tid skal de to lowerbracket semifinaler i Gruppe B sættes i gang, og der skal derfor kæmpes for overlevelse til IEM Chicago.
Skrevet af: enits    8. november 2018 18:40      

ropz og kompagni møder BIG i lowerbracket semifinalen til IEM Chicago.

IEM Chicago er i fuld gang, og her har vi blandt andet i nat måtte vinke farvel til North, efter de blev elimineret. Nu skal endnu to holdes elimineres, da de to lowerbracket semifinaler i Gruppe B skal afvikles.

I den ene lowerbracket semifinale skal vi se et brag af en kamp, da BIG støder sammen med mousesports. Her er der lagt op til en utrolig spændende og intens kamp.

De to mandskaber mødtes sidst i oktober måned i ESL Pro League, hvor BIG hev sejren i hus. Det ene map var dog utrolig tæt og måtte afgøres i overtid, og det viser også, at der i aften er lagt op til et tæt opgør.

IEM Chicago 2018
Bedst af tre maps
BIG
0 - 2
mousesports
de_dust2 10 - 16 de_dust2
de_train 10 - 16 de_train
de_cache de_cache

I den anden lowerbracket semifinale finder vi Luminosity mod eUnited. Netop eUnited overraskede i første spillerunde i upperbracket, hvor de besejrede NaVi. 

Luminosity kom derimod skidt fra start i Chicago, da de i første kamp led et 11-16 nederlag til Liquid. Mandskabet formåede efterfølgende at besejre AVANGAR i lowerbracket, hvilket har sendt brasilianerne videre til lowerbracket semifinalen.

Holdene mødtes sidst i ECS Season 6 North America, hvor de to hold hev et map hjem hver. Det bliver derfor interessant at se, hvem der er stærkest i aftens kamp.

IEM Chicago 2018
Bedst af tre maps
Luminosity
2 - 0
eUnited
de_mirage 16 - 10 de_mirage
de_train 16 - 9 de_train
de_inferno de_inferno

Du kan se kampene på HLTV Live.

Senere i aften skal vi have Astralis i aktion mod karrigan og resten af FaZe. De to mandskaber mødes Gruppe A's upperbracket finale. Her kan vinderen sikre sig en plads i semifinalerne, mens taberen går videre til kvartfinalerne.

Ingen kommentarer endnu. Del dit indspark.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere