Opret Log ind
Sprout spiller sig videre til den lukkede kvalifikation
PERCY, NaToSaphiX og resten af Sprout har netop spillet sig videre fra den åbne DreamHack Open Atlanta kvalifikation, og de er derfor klar til den lukkede kvalifikation.
Skrevet af: enits    20. oktober 2018 17:51      

NaToSaphiX og resten af Sprout er klar til den lukkede DreamHack Open Atlanta kvalifikation.

Sprout kunne her til eftermiddag spille sig videre til den lukkede DreamHack Open Atlanta kvalifikation, hvis de kunne besejre Dragons i kvartfinalen.

I dagens første opgør kunne Sprout sikkert hive en 16-4 sejr hjem om Lyngby Vikings, og holdet var derfor kun én kamp for at kvalificere sig til den lukkede kvalifikation.

Dragons ventede i kvartfinalen og her skulle de to hold mødes på Mirage. Sprout fik en rigtig god start, og kunne derfor gå til pause foran 10-5. Det begyndte derfor at se rigtig godt ud for de to danske spillere. Efter pausen fortsatte Sprout det utrolig flotte spil, og de kunne derfor lukke kampen 16-5.

DreamHack Open Atlanta 2018 Europe Open Qualifier
Bedst af ét map
Sprout
16 - 5
Dragons
de_mirage 16 - 5 de_mirage

Dermed er Sprout klar til den lukkede DreamHack Open Atlanta kvalifikation, hvor AGO, LDLC, Vega Squadron og Vitality allerede er inviterede til.

Den lukkede DreamHack Open Atlanta kvalifikation spilles i morgen, hvor otte hold skal kæmpe om spottet til DreamHack Open Atlanta.

#1 zyh
2018-10-21 11:53
Stærkt at se VACSaphix holde + K/D selvom de ikke fattede at løbe hans vej!
Wp sprout
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere