to1nou var for stor en udfordring for Heroic.

Heroic taber semifinalen til LDLC

Trods en flot kamp fra es3tag kommer Heroic desværre ikke til IEM Chicago, da LDLC har skudt sig til finalen over dem.

Heroic røg for kort tid siden ud af Intel Extreme Masters Chicago kvalifikationen efter et 2-1 nederlag til LDLC, og kommer derfor ikke til Chicago i november.

LDLC valgte Dust2 som det første map, hvor de ved halvleg var kommet foran 10-5 i de blå uniformer. Heroic forsøgte at komme tilbage i anden halvleg, men til sidst fik devoduvek og kompagni lukket mappet 16-12.

Heroic kom dog tilbage på Nuke, hvor især es3tag var fremme på scoreboardet, da han sammen med resten af holdet sikrede sig Nuke 16-11.

Kampen skulle derfor afgøres på Train, og selvom Heroic startede ud med en lille 8-7 føring, fik LDLC lukket mappet 16-9 samt kampen 2-1.

Logan 'LOGAN' Corti 45 - 53 -8 61.6 75.0% 0.99

LDLC er derfor videre til finalen, og deres modstander findes i morgen, hvor OpTic vil forsøge at sikre sig pladsen over vinderne af StarSeries i-League Season 6, ENCE.