TeSeS bliver MVP i FINAL FOUR: Gaming Not Gambling

Den blot 17-årige GoldenGitte-spiller diskede konsekvent op med flotte præstationer på samtlige maps i FINAL FOUR: Gaming Not Gambling, men det hjælper også at have en caller, der kan finde ud af at kaste flash.

GoldenGitte sikrede sig i går 10.000 kroner, da de vandt FINAL FOUR: Gaming Not Gambling, som Dust2.dk afholdte for Center for Ludomani i samarbejde med Arbejdernes Landsbank.

I dag kan TeSeS glæde sig over at blive kåret som MVP i turneringen.

Det kommer efter flere fremragende kampe fra den blot 17-årige GoldenGitte-spillers side, og han var en afgørende faktor i holdets sejre på alle fire maps i semifinalen og finalen.

I finalen var han den GoldenGitte-spiller, der præsterede den højeste rating på begge maps, så der er ikke tvivl om, at TeSeS har været afgørende.

Af andre nævneværdige stats var han også den spiller i turneringen med den højeste ADR, flest kills per runde og flest runder med 1+ kills. Derudover indtager han en delt førsteplads for største succesrate i åbningsduellerne, som han vandt 60,9% af.

Derudover er det også værd at fremhæve GoldenGittes caller, haste, som diskede op med hele 0,16 flash assists per runde - hans nærmeste forfølger, alexsomfan, ligger på 0,09. Til sammenligning lå FalleN som den bedste på 0,15 til Majoren, mens gla1ve landede på tredjepladsen med 0,10.

#1(Med 0 svar)
18. oktober 2018 kl. 11:30
wiLL
Guld Sæsonkort Sæson 18
Teses ser skrap ud for tiden! 💪🏼
#2(Med 0 svar)
18. oktober 2018 kl. 11:35
nic0w
teses og sjuush kæft nogle maskiner!
#3(Med 0 svar)
18. oktober 2018 kl. 15:04
dezcan
sjuush og teses er så fucking lækre, det er kun derfor tror jeg
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.