Opret Log ind
Knald eller fald for North i Kiev
Nu er der ikke flere chancer; North skal besejre Imperial, hvis de vil videre til slutspillet i StarSeries i-League S6.
Skrevet af: Sander    10. oktober 2018 19:48      

cadiaN skal calle North til sejr mod Imperial.

De danske løver tabte tidligere i dag til Fragsters ved StarSeries i-League S6 i Kiev, hvilket resulterede i en 2-2 score i Swiss gruppespillet, og derfor er det nu knald eller fald for cadiaNs hold.

North skal indstille sigtekornet mod en meget utilregnelig modstander, for Imperials spillestil er ikke altid lige velkoordineret, men med talenter som nukkye og EspiranTo på holdkortet, kan Imperial gøre stor skade med det rå aim.

North er trods alt store favoritter, og det forventes af dem, at de slår verdens nummer 29 i så vigtig en kamp, hvor erfaringen hos den tidligere Major-vinder, Kjaerbye, også bør spille en stor rolle.

StarSeries i-League Season 6
Bedst af ét map
Imperial
11 - 16
North
de_train 11 - 16 de_train

Fragsters og OpTic er allerede videre til slutspillet, og North bør gøre landsmændene selskab, medmindre det går helt galt mod Imperial.

#1 dobJ
2018-10-10 21:11
Et lille spørgsmål.. deres coach for Imperial.. er han ikke lidt af en tosse? Jeg synes at jeg så ham i en movie fra Copenhagen Games, hvor han var coach for et Reason Gaming hold, og der sad han og opførte sig som en idiot. Ret mig gerne hvis jeg tager fejl..
#2 Az9xx-
2018-10-10 21:26
Han er meget kontroversiel, jo.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere