Opret Log ind
fr0slev bliver fast mand hos unknown
unknown har netop fundet deres femte mand, og derfor har Dust2.dk fået en snak med doktizh om tilføjelsen af fr0slev og deres søgen efter en organisation.
Skrevet af: enits    10. oktober 2018 14:00      

fr0slev er blevet fast mand hos unknown.

I sidste måned vinklede unknown farvel til KS, og mandskabet har derfor været på udkig efter en femte mand. Nu har holdet fundet deres perfekte match, som de nu har valgt at gå officielle med.

LÆS OGSÅ
unknown og KS skiller deres veje

De sidste to uger har holdet prøvet fr0slev af, som i dag bliver officiel spiller hos unknown. Vi har tidligere set fr0slev hos Fragsters, hvor han i sidste ende blev erstattet af BUBSKI

Dust2.dk har fået en snak med doktizh, der blandt andet fortæller, hvorfor valget faldt på fr0slev og om holdet snart kommer under en organisation.

Hvad kan fr0slev bidrage med som spiller?

Med tilføjelsen af fr0slev føler vi, at vi får en rigtig aimstærk spiller, hvilket var en prioritet for os. Vi får en spiller, som tør at gå først og som også er god til det. Derudover får vi også en spiller med erfaring i og med at fr0slev har - ligesom de fleste på holdet - spillet med, hvor det er sjovt. Efter at have spillet sammen i små 2 uger føler vi, at vi komplimenterer hinanden rigtig godt, så nu skal der bare arbejdes på vores fejl og pracces en masse.

fr0slev har stået mange måneder uden et fast hold. Har han skulle bruge noget tid på at spille sig i form igen?

Heldigvis har fr0slev spillet standin her og der i den periode, han har stået uden hold. Derudover spiller han regelmæssigt FACEIT, hvilket jo også holder aimet gang, så nej, det har ikke kunne mærkes, at han har skulle bruge noget tid på at spille sig i gang igen. Udfordringen ligger nok snarere i, at vi alle skal lære hinanden at kende og den måde vi gerne vil spille CS på, således at de enkelte spilleres styrker kommer til udtryk.

Nu når I har fundet den sidste spiller, regner I så med, at I snart kan komme ind under en organisation? 

Altså det er ikke, fordi vi forventer, at det regner med tilbud fra organisationer med den her udskiftning, men vi håber da, at der kommer et tilbud og at vi kan indgå i en forhandling, der tilfredsstiller begge parter. Ellers tager vi tingene, som de kommer.

Hvilke økonomiske krav stiller I til en organisation?

Organisationen skal selvfølgelig have midler til at sende os afsted til forskellige LANs, der måtte komme og være indforstået med, at hvis vi deltager til et LAN, at det på en eller anden måde gavner holdet, selvom de måtte vurdere, at det ikke kan betale sig. I forhold til det specifikke løn krav vil jeg ikke udtale mig om.

Men jeres lønkrav spiller vel en væsentlig rolle i forhold til, at I stadig står uden et hjem?

Både ja og nej. Vi er blevet kontaktet af mange organisationer, men fælles for dem er, at ingen af dem har tilbudt løn eller har tilbudt et par hundrede kroner. Så jo, det faktum, at vi ønsker mere end et par hundrede kroner gør, at vi ikke har skrevet under med en organisation.

Efter tilføjelsen af fr0slev ser unknowns startfemmer således ud:

  • dk doktizh
  • dk dfen
  • dk Ryxxo
  • dk netrick
  • dk fr0slev
#1 OJ1738
2018-10-10 15:08
GL til unknown! Flækkehold
#2 farlig
2018-10-10 15:13
Held og lykke Magnus!!
#3 jabbi
2018-10-10 15:16
godt at se frømuseN
#4 zekon
2018-10-10 16:01
På tide, han er helt jerne jo
#5 klunk0
2018-10-10 16:19
Gl frø <3
#6 kr1zzer
2018-10-10 16:36
Dejligt frøllefar.. Flæk deres jomfruhinder
#7 HUNDEN
2018-10-10 16:54
Jeg synes fandme snart i har fortjent jer en org! I har sgu været et hold længe efterhånden og vist nogle okay resultater
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere