gudluc4z ses her til Copenhagen Games 2018.

gudluc4z ude af Hobro Vikings: "Føler mig udnyttet"

gudluc4z har ikke roser tilovers for PihL og slize, der nu står alene tilbage i Hobro Vikings.

Hobro Vikings mister nu endnu en spiller og har derfor kun et holdkort bestående af to mand, da gudluc4z bliver bænket, indtil han er fri af kontrakten om 13 dage.

Hobro viste ellers flot spil til Cross Border Esport 2018, da de slog Great Danes af to omgange og spillede sig i A-turneringen, hvor EURONICS dog blev for stor en mundfuld.

Kort efter eventet røg både Pertew og LyMz ud, og nu er det så gudluc4z' tur. Dust2.dk fangede den danske spiller, som føler, at slize og PihL bare ville finde de sidste spillere hurtigst muligt, men det ville gudluc4z ikke gå med til:

Jeg står som bænket, efter vi var uenige om, hvem vi skulle spille med. Det hele kommer af, at slize og PihL bare vil i gang, og det føles, som om de nærmest var ligeglade med, hvem de to sidste spillere så var. De ville bare i gang med nogle og så forbedre sig, men jeg mener bare, at der skal være et vist niveau fra start af, og hvis jeg ikke ser noget potentiale i et lineup, så har jeg ikke lyst til at bruge så meget tid på det, som vi gør. Jeg ser overhovedet heller ikke nogen fidus i at smide to ud, for så at få to dårligere spillere ind, fordi slize og PihL ikke gider bruge den tid, det tager, at finde de spillere som bare er perfect fit, for vi vidste jo godt, hvad vi manglede.

Jeg synes, vi havde en god 3-mands core, men hvis man bare vælger mig fra, fordi det er det nemmeste, og fordi man bare vil i gang så hurtigt som muligt med et eller andet, så er det sgu nok også bare det bedste. Vi havde den diskussion omkring, hvilke spillere vi ville teste for en uge siden, inden vi i weekenden skulle til Hobro og spille en showmatch mod AaB. På daværende tidspunkt, i sidste uge, nåede vi til enighed omkring, at det var dumt at ødelægge den her 3-mands core, og at vi alle tre skulle være enige. Jeg var klar over, at denne situation sikkert ville opstå igen, og at jeg så ville ryge ud, fordi jeg synes man skal finde de rigtige spillere fra start. Jeg gad ikke tage helt til Hobro for at spille den her PR-kamp for dem osv. hvis jeg så bare var ude alligevel, når jeg kom hjem, så jeg lavede den aftale med vores manager/medejer, at hvis samme diskussion skulle opstå, når vi kom hjem, og vi ikke kunne blive enige, så blev jeg under Hobro, og så måtte slize og PihL ryge på den.

Det skal lige siges, at jeg var den som startede det her op sammen med Tobias (manageren red.). Det er mig som har samlet holdet fra start af som ene mand. PihL og slize har kendt hinanden i 10 år, og derfor gør de hvad hinanden synes, og så endte jeg ligesom som 3. manden i det her rod uden at have noget at sige. Jeg føler jeg er blevet udnyttet helt vildt, og har absoult ingen respekt tilbage for nogle involverede. Jeg er ude af min kontrakt om præcis 13 dage, derfor vil jeg gerne benytte denne mulighed til at sige at jeg stadig er motiveret og er åben for alle tilbud.

Noget tyder på, at spillerne på holdet slet ikke har fået lavet en forventningsafstemning, inden I gik officielle med dette projekt?

Både og. Jeg synes mere det tyder på, at vi slet ikke har fået snakket om, hvordan og hvorledes vi skulle gøre, efter vi kickede LyMz og Pertew. Jeg havde den forventning, at man bruger den tid, det tager på at finde dem, der passer ind, og ikke bare at skulle tage hvad end der er efter to dage, fordi slize og PihL ikke kan vente mere. Jeg synes det er helt væk, at de vælger at ødelægge denne 3-mands core, fordi de bare vil i gang, men det må de om. Desuden så fik jeg også til grund, at det spillede en rolle, at jeg gik i skole, og de bare spiller CS fuldtid, for så ville de kunne samle et hold hurtigere, derfor blev de blandt andet under Hobro i stedet for mig.

Hvorfor fik I ikke styr på de mulige nye spillere, inden I sendte Pertew og LyMz på porten?

Vi følte, at det var dårlig stil over for dem, hvis de nu skulle finde ud af, at vi søgte spillere bag deres ryg, før de selv vidste det. Så det var egentlig derfor, men vi havde selvfølgelig stadig en ide om, hvem vi ville teste. Vi nåede at teste et par stykker, nogle valgte os fra for noget andet, vi valgte dog også selv nogle fra. Som sagt tidligere, så var PihL og slize blevet trætte af at teste folk af efter halvanden uge, det blev stressende, at de hele tiden havde så travlt. Vi ville alle gerne i gang, men det skal i min optik være med de rigtige spillere, ellers giver det ikke mening, at vi har skiftet ud til at starte med. Pertew blev bænket udelukkende pga. outgame problemer, LyMz blev bænket på baggrund af nogle problemer ingame, såsom kommunikation, manglende selvtillid og manglende erfaring, som vi følte, vi manglede. Jeg havde en forventning om, at vi så skulle finde to spillere, som kom med det, vi manglede, men der må jeg jo så konstatere, at PihL og slize havde andre ideer.

gudluc4z føler ikke, at han er blevet behandlet særlig godt, og han mener ligefrem, at han er blevet udnyttet i denne situation.

PihL, der stadig er en del af Hobro Vikings, oplever det dog ikke på samme måde.

PihL: "gudluc4z' niveau var faldende"

Han synes derimod, at gudluc4z var skyld i, at Hobro Vikings ikke kunne finde de sidste spillere, da mange ikke vil spille med gudluc4z:

Lucas gjorde det svært at finde nye spillere, da hans fortid desværre var skyld i, at flere ikke ville spille med ham. Udover det hentede vi jo ikke bare spillere ind, ellers ville vi jo være fem mand nu. Så nej, sådan opfatter vi ikke situationen, men der er andre faktorer, der gør, Lucas ikke er på holdkortet mere.

PihL uddyber, at gudluc4z' niveau også var faldende, mens hans mentalitet ikke matchede de resterende spilleres:

Jamen først og fremmest gjorde han det som sagt svært at finde spillere, da han havde en fordom for 70% af den danske scene, samt flere ikke ville spille med ham. Udover dette var hans niveau desværre faldende. Det skal dog siges, Lucas kan blive en rigtig god spiller, men den mentalitet, vi andre lagde for dagen, matchede på ingen måde hans.

Hobro Vikings er nu nede på to spillere:

  • Danmark PihL
  • Danmark slize

PihL fortæller også til Dust2.dk, at dette ikke har slået dem ud, og at de allerede har tre nye spillere klar til en prøveperiode. Han ønsker dog ikke at fortælle, hvem de tre spillere er.

#1(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 13:37
Del337ed
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Synd for Hobro at de har hentet en ren børnehave
#2(Med 2 svar)
26. september 2018 kl. 13:40
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
I er sq nogle newbs altså.

Tænker Hobro står og tænker WTF pt. og mon ikke det giver genlyd alle andre steder i Superligamiljø?

Om gudlucas generelt taler andre ned skal jeg ikke gøre mig klog på, men det er en helt klar tendens at alle taler alle andre ned. Alle har fordomme om alle.

I vil alle samme være pro, men opfører jeg sq ikke altid super pro.
#34(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 14:37
Tomolomo
+1
#72(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 17:19
hoeirup
man kan vel så også vende den om og sige, at hobro måske ikke har lavet deres hjemmearbejde godt nok? For mange på den danske scene ville dette bare være som forventet, det eneste spørgsmål var vel egentlig om der gik 2 uger eller 2 måneder.
#3(Med 1 svar)
26. september 2018 kl. 13:41
Hani
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det er lidt syndt at Hobro bare ser ud til at "kigge på" imens det her sker i deres organisation. Det er sgu ærligt lidt pinligt, at de ikke har mere styr på hvordan deres hold fremstår og hvad der kommer ud.

Hvor står manageren og Hobro I denne sag? Det virker mere som ting man hører fra et mixhold.
#7(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 13:44
slize
Det skal siges at vores manager/hobro har været 100% med ind over denne beslutning.
#4(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 13:41
baaden
Q_Q
#5(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 13:42
n1m4
XD stort gL til dig pihl
#6(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 13:42
Spuudy
Ærgerligt for alle parter.
#8(Med 5 svar)
26. september 2018 kl. 13:46
mupzgxD
Jeg må sku stille bag luc4z her. Nåede personligt at være en del af det her i 3 dage og aldrig har jeg prøvet noget så forvirrende og ukoordineret. Jeg fik af vide, da vi kom hjem fra Hobro, at de andre ville spille med en anden end khurri og det var de alle blevet til enighed om. Mandag møder jeg op til ESEA klokken 19 og der snakker SLIZE slet ikke og havde den mest barnlige attitude, hvor han hoppede ud midt og kastede sine våben på inferno. Personligt fik jeg en besked om også de bare ville igang, så det var lidt lige meget hvem spillerne var, så i den givende situation her har luc4z ret i alt han siger.



Synes det synd at en fodbold klub, skal være en del af sådan noget og Tobias virker ellers som en fyr, der arbejder rigtig hårdt på det. Synes det pinligt at de ville have løn og så har sådan en opførsel i ESEA. Luc4Z niveau har intet med det her og gøre og han virkede utrolig hårdt arbejdende igennem hele bootcampen jeg havde med gutterne, hvor han sad og spillede dm næsten hele tiden.
#22(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 14:26
sciNey
Wow.. det lyder meget uprofessionelt. Man burde finde en stamme af spillere som er top seriøse og motiveret til at drive sådan et hold. Og selvom der er modgang, bliver man ved med at kæmpe, og ikke giver op i en officiel kamp!? - og et hold som vil nå toppen, må man sige det slet ikke er den rigtige måde at gøre det på :-) - Hobro har måske fejlbedømt sin core/stamme.
#29(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 14:26
DtN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
"hvor han hoppede ud midt og kastede sine våben på inferno"

LOL wtf :D
#39(Med 1 svar)
26. september 2018 kl. 14:41
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Vil de seriøst have løn?
#47(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 15:21
Johnnyw0w
de havde tydeligvis alt for høje forventninger efter et upset til CBE, så skulle de bare skifte 2 spillere og lønnen skulle bare serveres haha, det helt gak jo
#80(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 17:31
WeiZ
Vent, var det i midten af en runde han gjorde det? O.o - Evt, hvad skete der før det? :D Nu kommer de saftige detaljer!
#9(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 13:47
TheSmilingGun
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Den danske scene i en nøddeskal..
#10(Med 4 svar)
26. september 2018 kl. 13:52
Zebbe
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 17
Så har hobro vel også lært man ikke smider penge efter den første mulighed der lige opstår, fremover. At man tilgengæld har hovedet under armen første gang er jo så ens eget problem.
#15(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 14:07
haxz0r
+1
#21(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 14:16
tHOMSEEE
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
+10
#23(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 14:23
sciNey
+1
#75(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 17:25
hoeirup
bedre at smide penge efter semipros, så man kan blive fulltimepro
#11(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 13:51
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Skidt
#12(Med 1 svar)
26. september 2018 kl. 13:52
condex
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Uheldig situation - gl lucas
#28(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 14:25
gudluc4z
Ty bro
#13(Med 3 svar)
26. september 2018 kl. 13:59
mikoZYV
Står sgu bag Lucas her, slize og Pihl hører til i børnehaven.
#27(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 14:25
gudluc4z
<3
#35(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 14:37
SCHMIDTYY
+1
#111(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 20:16
nic0w
Kunne ikke være mere enig her.. Det helt til grin det der.
Gl Lucas :)
#14(Med 1 svar)
26. september 2018 kl. 14:01
olymp
#PihLeffekten
#16(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 14:08
haxz0r
+1
#17(Med 1 svar)
26. september 2018 kl. 14:11
Clark
Nederen situation Lucas. Håber det går godt fremad. Du var en fornøjelse til CPH Games. :-)
#25(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 14:25
gudluc4z
Tak ven, lige over!
#18(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 14:13
tHOMSEEE
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Men alt det her var vel forventet da man så holdkortet i sin tid.
Slize, Luc4z og Pihl har vel til vane at hoppe lidt rundt.
Ret mig gerne hvis jeg tager fejl.

Men ift det som Pihl siger at mange ikke ville spille sammen med luc4s det kan jeg virkelig godt forestille mig, jeg har aldrig haft en god oplevelse med ham, og jeg tænker at jeg ikke er den eneste.
Det er dog LANG tid siden, så han kan have ændret sig.
Det håber jeg i hvert fald.

Men alt i alt, synd for Hobro at det bliver sådan en fiasko allerede fra start.
Men som en anden skrev, så skulle de måske have undersøgt scenen og valgt et hold som havde været sammen længere tid og som alligevel manglede nogle bag ryggen.
#19(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 14:15
str1x
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Seriøst en kæmpe børnehave.
#20(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 14:16
HykZ
Dust2 fantasy vinder
Den danske scene lmao
#24(Med 28 svar)
26. september 2018 kl. 14:25
gudluc4z
Er mit niveau faldende? Hvad sagde i til mig igår på ts? :)). Kan vi ikke bare være ærlige snart, tak.
#30(Med 27 svar)
26. september 2018 kl. 14:27
An4K
Tror problemet luc4z, er at folk ikke tør sige hvad de mener. Folk er bange for konflikter. Hellere kicke en spiller end at løse problemet... Satme en børnehave.. Personligt har jeg også en fortid med den kære manager som kickede et helt hold pga uoverensstemmelser, fra hans org fordi han mente vi brød en kontrakt som ingen havde skrevet under på, men som var planen vi skulle skrive under på når den var skrevet færdig...
#37(Med 26 svar)
26. september 2018 kl. 14:38
gudluc4z
Altså jeg må ærligt erkende, at jeg er i tvivl. Jeg troede en af grundene til at jeg blev "bænket", var fordi jeg sagde nej til at fortsætte med khurii efter vi havde prøvet ham en uges tid. Det skal siges at alle var enige om at finde en anden end khurii. Slize skifter mening og vil fortsætte med khurii fordi han ikke gider til at finde en anden. Alle har i princippet sagt nej til khurii, og sagt han ikke passede ind eller var god nok eller whatever. Nu skriver khurii så til mig at pihl har sagt at jeg er den eneste som ikke ville spille med ham og havde trashet ham, hvilket er løgn, og det kan mupz også confirm.
#42(Med 25 svar)
26. september 2018 kl. 15:06
slize
Nice at lyve for at redde ansigt :) Du har ikke præsteret særlig godt gennem din tid i Hobro, så lad nu forhelved vær man xD
#43(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 15:09
slize
Det første du gør efter vi bænker dig professionelt, er at slette alle på steam og facebook og lave sjov med det på Twitter. Læs din kontrakt i gennem evt.
#48(Med 23 svar)
26. september 2018 kl. 15:25
gudluc4z
Jeg vil skam ikke sige jeg har spillet dårligt. Jeg har spillet stabilt, præget af jeg har haft rigtig travlt efter jeg lige er flyttet og startet i skole + arbejde. Jeg har på intet tidspunkt skrevet noget som ikke passer. Jeg har da facebook samtaler + mupz kan confirm det med khurii i hvert fald er løgn. På ts igår var begrundelsen da også, at vi ikke var enige om hvem vi skulle hive ind samt at Tobias sagde at i spillede fuldtids cs og derfor hurtigere kunne få samlet et hold, og derfor røg jeg ud. Du sagde selv at det hverken var personligt eller havde noget med mit niveau at gøre :)
#58(Med 22 svar)
26. september 2018 kl. 16:08
slize
Vi vælger bevidst ikke at sige det var pga bl.a. dit dårlige niveau, fordi vi på ingen måde ville skade dig og din fremtid indenfor cs. At du så vælger at skabe den shitstorm her, gør jo vi er nødt til at være ærlige. Så undskyld at vi prøvede at skåne dig ved ikke at "svine" dig til offentligt, men sådan er det jo. Tror dog du gør dig klogt i at læse din kontrakt, da det her nok får konsekvenser.
#63(Med 1 svar)
26. september 2018 kl. 16:17
trust1
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
fedt med en trussel
#96(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 18:51
An4K
+1
Måske de skulle holde sig til at organisationen håndterede den del ...
#65(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 16:55
skolla
Hold kæft du sejler :-)
#66(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 17:03
telum
kæft du er en tegning :D
#67(Med 3 svar)
26. september 2018 kl. 17:05
Thranum
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Man behøver vel heller ikke offentligt at forklarer at det er pga faldende niveau (hvis det er tilfældet), man kunne vel sagtens bare have sagt det på teamspeak til manden?
#78(Med 2 svar)
26. september 2018 kl. 17:28
WeiZ
Lever du stadig? :O
#103(Med 1 svar)
26. september 2018 kl. 19:26
Thranum
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Yea, men jeg kravler kun frem fra mit skjul, når der er godt drama :D
#107(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 20:05
WeiZ
HAHA xD
#70(Med 4 svar)
26. september 2018 kl. 17:08
sn0lle
Fed trussel. Kontrakten er sikkert ikke gyldig når det kommer til stykket
#86(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 18:24
str1x
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Har samme følelse :D
#108(Med 2 svar)
26. september 2018 kl. 20:06
Hani
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Skulle undre mig hvis Hobro ik ikke har haft en til at kigge på den.

De fleste kontrakter er forresten gyldige.
Så længe de indeholder en beløb/ydelse for en ydelse/produkt så er den næsten altid gyldig.
#127(Med 1 svar)
27. september 2018 kl. 00:42
casano
Kan du uddybe? Har set mange kontrakter med ydelser og beløb, som stadig er ugyldige.
#128(Med 0 svar)
27. september 2018 kl. 07:02
Hani
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
"For at en aftale bliver juridisk gyldig, kræver det i de fleste tilfælde kun, at aftalens parter underskriver aftalen."
legaldesk.dk/artikler/hvornaar-er-aftaler-juridisk..

ageras.dk/blog/kontrakter-om-kontraktindgaaelse-fo..

Læs bare løs :)
Den største dealbreaker er typisk hvis underskriver ikke er juridisk myndig (under 18 eller andre grunde)
#79(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 17:28
solo
xd
#81(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 17:43
ratzB
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hold kæft du er en klaphat :b
#89(Med 1 svar)
26. september 2018 kl. 18:31
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Den der kommentar er noget af det dummeste jeg til dato har læst på Dust2. Håber virkelig Hobro sidder og følger med i hvad du lukker ud og kaster jer begge for porten ligeså hurtigt som i kom ind.
#98(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 18:52
An4K
Mon ikke Hobro skulle lukke munden på han inden det stikker helt af eksD
#90(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 18:34
Johnnyw0w
newbies
#123(Med 3 svar)
26. september 2018 kl. 22:36
Kristja
"Tror dog du gør dig klogt i at læse din kontrakt, da det her nok får konsekvenser."

Virkelig professionelt af dig, med sådan en melding offentligt :)
#130(Med 2 svar)
27. september 2018 kl. 09:58
TheSmilingGun
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Håber seriøst nogle fra Hobro, sidder og læser de her kommentarer, fordi det her er dybt godnat..
#134(Med 1 svar)
27. september 2018 kl. 14:41
Kristja
Ja jeg ville da ikke stå model til sådan nogle spillere hvis jeg var Hobro... Virkelig nogle barnlige og unødvendige udmeldinger der bliver kastet afsted. Gode repræsentanter :D
#135(Med 0 svar)
27. september 2018 kl. 14:42
TheSmilingGun
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Håber seriøst at Hobro lige har et smuthul i kontrakten, som gør at de kan smide alle spillerne på porten...
#26(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 14:25
An4K
"Stabilitet og fremgang".... Tror de skulle genoverveje deres udtalelser inden de gik offentlig med deres lineup og fremtidige planer....

Men det er vel forventet..
#31(Med 4 svar)
26. september 2018 kl. 14:32
OJ1738
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Uprofessionel org :)
#74(Med 3 svar)
26. september 2018 kl. 17:23
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Ikke nødvendigvis. Det er som organisation svært at gardere sig imod barnlige personligheder som her.
#76(Med 2 svar)
26. september 2018 kl. 17:26
xone
Så smider man dem ud.
#133(Med 1 svar)
27. september 2018 kl. 11:38
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Enig. Men, det er ikke altid så let når der er kontrakter involveret. Da kontrakterne blev skrevet har attituden sikkert været vældig moden og organisationen har tvivlsomt garderet sig specifikt til dette scenarie.
#136(Med 0 svar)
27. september 2018 kl. 14:47
xone
Ja sikkert, men hvis den kære slize mener at luc4z' udtalelser her på dust2 kan få konsekvenser, så lyder det da som om at hobro har garderet sig imod sådan noget her.
#32(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 14:34
khurii
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
#33(Med 1 svar)
26. september 2018 kl. 14:36
khurii
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Det var da hygge nok i de 4 dage det varede =)
#59(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 16:08
BYRTz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
xdlmao
#36(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 14:38
SCHMIDTYY
"Jamen først og fremmest gjorde han det som sagt svært at finde spillere, da han havde en fordom for 70% af den danske scene, samt flere ikke ville spille med ham."

Hvem fk har lyst til at spille med Phil? 110%?
#38(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 14:39
kev
#40(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 14:45
Kraft
Støttet Dust2.dk med 12 julekugler i 2019
Synes det er trist og se folk ikke vil ligge tiden til at lave et ordenligt hold. Det er selvfølgelig vigtig at være god til CS, men det er ikke det vigtigste i starten.



Efter at have læst postet, synes jeg er det, der mangler der er respekt mellem spillere, også selvom man ikke er gode venner eller gode mates.

Lucas har måske ikke den bedste attitude, og phil og slize har måske ikke håndteret dette på den bedste måde.

Men respekt er noget alle fortjener, også selvom man har kendt hinanden 10 dage eller 10 år. #RespektMellemCsSpillere
#41(Med 3 svar)
26. september 2018 kl. 14:48
nicofredens
Er sikker på Lucas er manden med de rette ord her. Synd at det ikke kunne gå, og synd at de skulle ødelægge en fin core.
Man skal passe på med at lave fordomme om Lucas, fordi han er en af de sødeste mennesker når man kender ham, og altid nede på jorden. :)
#93(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 18:47
kjelD
+1
#95(Med 1 svar)
26. september 2018 kl. 18:50
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
De fleste er vel nice hvis man kender dem, men kan være nogle tards overfor fremmede inklusiv mig selv.
#110(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 20:09
nicofredens
Tja, folk bærer stadig utrolig mange dømmer folk for hurtigt, uden selv rent faktisk at prøve at snakke med personen, og få sit eget indblik i hvad man synes om ham, hvilket jeg synes er forkert.
#44(Med 1 svar)
26. september 2018 kl. 15:10
zyppp
Vinder af Dust2 Fight Club
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
gl lucas bro
#49(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 15:25
gudluc4z
Tak <3
#45(Med 9 svar)
26. september 2018 kl. 15:11
Fessor
"Jamen først og fremmest gjorde han det som sagt svært at finde spillere, da han havde en fordom for 70% af den danske scene, samt flere ikke ville spille med ham."

Hvor er det barnligt skrevet af dig Pihl, hvordan kan du få dig selv til at skrive sådan noget?
Du har lige ødelagt dit eget ry og selveste Hobro Vikings.

gl til dig Lucas.
#50(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 15:26
gudluc4z
xD - Tak ven
#51(Med 7 svar)
26. september 2018 kl. 15:27
mart9n
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jeg kan ikke se hvorfor det er så "barnligt" at skrive, hvis det er sandheden.

Altså nu kender jeg ikke sandheden og jeg snakker ikke med Lucas mere, men som jeg husker ham, havde han en tendens til at være som skrevet ovenstående. Dermed ikke sagt, at han ikke kan være en skide flink fyr og god spiller, men enhver spiller kan have sin dårlige side :)
#91(Med 6 svar)
26. september 2018 kl. 18:43
Patti
Dansktoppen
Major deltager
Dust2 MVP
ECSTATIC
Tror du nogensinde 70% sku være sandt? wp mate
Lucas er fuld maskine
#105(Med 2 svar)
26. september 2018 kl. 19:58
Zebbe
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 17
Er du klar over hvordan lucaz attitude er overfor folk han ikke nødvendigvis kender? :D
Ikke fordi jeg har noget i mod lucaz den dag i dag, men ved da også at han har sat og kampsvinet mig, fordi jeg havde ét lortegame :D
#106(Med 1 svar)
26. september 2018 kl. 20:00
Patti
Dansktoppen
Major deltager
Dust2 MVP
ECSTATIC
Nej. Jeg har kun haft gode oplevelser med ham :) men er sikker på 70% er en løgn(:
#138(Med 0 svar)
27. september 2018 kl. 15:23
mart9n
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Aaaaargh, lad os nu se patti, lad os nu se.
#117(Med 2 svar)
26. september 2018 kl. 22:12
whapz
Han er ikke ligefrem kendt for at være den mest behagelige på scenen.
Folk bliver vel ældre, du var også en nar engang :pPPPPPppPp
#120(Med 1 svar)
26. september 2018 kl. 22:15
Patti
Dansktoppen
Major deltager
Dust2 MVP
ECSTATIC
never been
#121(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 22:16
whapz
Ikke set med mine briller i, nej ;)
#46(Med 3 svar)
26. september 2018 kl. 15:19
zypath
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Ja, det er sku uheldigt, men som mange også skrev til sidste nyhed - forventet.
Jeg må selvfølgelig igen holde tonen, så Kong NiveK ik kommer frem fra sit skjul, men hvor er det bare super ærgerligt at der er så mange selvudvalgte CS:GO eksperter, som skaber forbindelse mellem ganske fornuftige parter og, efter min personlige mening, fuldkommen håbløse hold-konstellationer.

Jeg håber virkelig at Slize og Pihl stepper op og tager noget ansvar, ELLER at Hobro kyler hele holdet, samt manager og samler et ordentligt hold op.
#52(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 15:29
str1x
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
words
#55(Med 1 svar)
26. september 2018 kl. 15:53
Garff
Daniel siger noget fornuftigt idag. 👍
#68(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 17:06
cleMeNz0
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 16
så har han også prøvet det :D
#53(Med 2 svar)
26. september 2018 kl. 15:47
dude
Tror der skal nogle voksne ind over kontrakter, holdsammensætning og krisehåndtering - for det er da decideret pinligt at være tilskuer til sådan et offentligt skænderi. Alle er tabere i denne sag. Pinligt.
#62(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 16:16
RAVN
Fuldstændig enig. Mudderkastning er der aldrig kommet noget godt ud af.
#109(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 20:09
Hani
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Enig. Det gavner ingen det her.
#54(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 15:48
zevve
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Unloko Maloko
#56(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 16:00
ToftCS
Ærgeligt Lucaz, held og lykke :D
#57(Med 1 svar)
26. september 2018 kl. 16:01
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg har mødt gudluc4z et par gange i DPL både med og mod. Og jeg har da intet ondt at sige om ham, der var lidt banter hist og her som der altid er men ikke nogen generel dårlig opførsel.
70% af scenen vil ikke spille med luc4z arhhh mate :D
Tror da mindst der er ligeså mange der ikke vil spille med PihL som luc4z :D
#126(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 23:56
Lyng
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Tror ikke man skal hænge sig i det % det er bare for at understrege, at mange har dårlige erfaringer med at spille med gudlucas. Selv har jeg kun spillet pugs med ham og der har han ihvertfald ikke været en specielt rar oplevelse, nærmere kamp toxic og dårlig attitude. Det kan være han er kommet fra det, det skal jeg ikke kunne sige.
#60(Med 1 svar)
26. september 2018 kl. 16:10
g0ni
gl Lucas, du er en ren maskine <3
#116(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 21:43
gudluc4z
Tak ven!
#61(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 16:11
BYRTz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Pls skift nick til PhiL, PihL, folk fatter simpelthen ikke at læse dit navn åbenbart.
#64(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 16:24
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Hold da kæft en shitstorm omkring det her hold, satme synd at det er gået ned af bakke, men med de personligheder der er på holdet er jeg desværre ikke alt for overrasket. GL til jer alle.
#69(Med 6 svar)
26. september 2018 kl. 17:07
telum
Passer jo meget godt, at alt i Hobro skal sejle, først fodboldholdet der ikke har 1 holds spillers spillercertifikat, og så nu med de 2 bedste fra Hobro's tekniskeskole til at være deres pro cs hold, oh well!
#73(Med 1 svar)
26. september 2018 kl. 17:21
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Hvad spiller er det?
#101(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 18:54
telum
Tamboura :D en eller anden dum højreback
#77(Med 3 svar)
26. september 2018 kl. 17:26
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Hahahaha hold nu kæft Morten :D Er den der episode ik vold gammel? :D
#99(Med 2 svar)
26. september 2018 kl. 18:53
telum
er det ikke kun 2 år siden eller noget :D?
#102(Med 1 svar)
26. september 2018 kl. 19:04
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Haha jojo :D men forhelved du kan sq da ik sammenligne de 2 ting :D
#113(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 20:35
telum
Hobro er bare og bliver en amatør forening :D
#71(Med 5 svar)
26. september 2018 kl. 17:18
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Vi vil se blod!
#85(Med 1 svar)
26. september 2018 kl. 18:15
ratzB
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
DU ER SÅ NICE
#92(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 18:44
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
FIGHT FIGHT
#118(Med 2 svar)
26. september 2018 kl. 22:13
whapz
Endelig en nyhed om folk, der er mere hadet på nettet, end dig. Stor dag, ven :-D
#129(Med 1 svar)
27. september 2018 kl. 09:16
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Tager det ikke så tungt at være hader af folk jeg ikke kender irl!
#132(Med 0 svar)
27. september 2018 kl. 11:33
whapz
Makes sense.
#82(Med 1 svar)
26. september 2018 kl. 17:54
khurii
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Synes det er vildt at folk vælger at holde med hinanden, folk kan jo ikke vide hvad der præcis er sket, og der er 100% nogle ting som ikke bliver nævnt fra begge parter. Folk burde måske overveje at forholde sig neutrale, frem for at shittalke diverse personer som er involverede :)
#131(Med 0 svar)
27. september 2018 kl. 10:13
Rushy
Giver dig 100% ret i at begge parter nok ikke taler sandt.
Når det er sagt så er der bare en der udtaler sig dumt på nettet som nok bare burde holde sin kæft! :)
#83(Med 1 svar)
26. september 2018 kl. 17:59
Madapat
Jeg tror det er på tide at en repræsentant fra Hobro overtager det her PR kaos.

Selvom det er godt underholdende at følge med i det her :D
#100(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 18:53
An4K
Tror desværre selv manageren er ligesådan .. :D
#84(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 18:02
FUKT
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hobro skulle nok lige have haft en voksen inde over det her shitshow :D
#87(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 18:29
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Generelt burde sådan nogle små møgunger slet ikke få penge for at spille cs. Tilbage i skolen og få jer en uddannelse. Btw uden at kende nogle af dem, så virker lucaz mest pålidelig og efter slize er begyndt at medvirke i tråden, ser jeg mig totalt uforstående overfor at Hobro kan acceptere sådan en skandaløs væremåde.
#88(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 18:30
lauritzz
GL til begge parter!
#94(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 18:48
Zatty
Uheldigt
#97(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 18:51
kjelD
gl lucas, maskin'
#104(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 19:39
JarKo
hader når det sker :PPP
#112(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 20:31
nicofredens
ham fætterpihl der lyver da mindst lige så meget i dette statement, som i hans statement da han daffede fra XI. Han skal sku bare tilbage til børnehaven den dreng. Haha hold kæft en klovn :D
#114(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 21:00
dAnjel
X fucking D. Luc4z taber interview-kampen, men vinder krigen med lidt hjælpende hånd i kommentarfeltet. Overordnet set er det vel et nederlag for alle parter. Måske man skal tage en dyb indånding og tælle til 10 før man giver interview i fremtiden boys?

Gl. Til alle. Much love.
#115(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 21:42
Quintin
Lykke til, Lucas!
#119(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 22:14
whapz
Dust2 får også krydret kagen for fuld hammer der. De ligger jo op til det helt store drama her :)
#122(Med 1 svar)
26. september 2018 kl. 22:29
zYNC
Good luck, Lucas!
#124(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 22:48
gudluc4z
Mange tak, Sune :)
#125(Med 0 svar)
26. september 2018 kl. 22:55
SnaL
Gl til Lucas! Synd for Hobro Vikings.

Den danske scene skuffer aldrig.
#137(Med 0 svar)
27. september 2018 kl. 14:50
trust1
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
#139(Med 3 svar)
29. september 2018 kl. 12:25
MLN
Kæmpe GL til lucas. Der er hverken hovede eller hale i slize og Pihl's udmelding.

Det virker meget mere som mudderkastning end så meget andet. Håber Lucas får chancen for at genetablere Hobro vikings med et nyt lineup.
#140(Med 2 svar)
29. september 2018 kl. 15:29
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
De fremstår alle 3 yderst uheldigt.
#141(Med 1 svar)
30. september 2018 kl. 12:30
MLN
Der vil jeg selvfølgelig give dig ret. Sindssygt uprofessionelt at debatten opstår publiceret når den burde være taget bag lukket døre.
#142(Med 0 svar)
30. september 2018 kl. 14:26
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Kunne ikke være mere enig! :D nu tror jeg der der er 3 gutter hvis rygte er rigtig dårligt!
#143(Med 0 svar)
30. september 2018 kl. 14:27
jzprG
Hahahah sker der Lucaz, laver du ballade? Har du ikke fisk som skal sælges anyways? ;)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.