flusha skulle være klar til at hjælpe Cloud9 til BLAST Pro Series Istanbul.

Medie: flusha genforenes med Golden til BLAST Pro Series Istanbul

Den svenske veteran kommer ikke til at sidde så længe på bænken i fnatic, da han er klar til at hjælpe Cloud9 til BLAST Pro Series Istanbul ifølge HLTV.org.

HLTV.org offentliggjorde i går en nyhed angående fnatic-spilleren, flusha, som ifølge mediet skulle være klar til at hjælpe Cloud9 til holdets kommende turnering, BLAST Pro Series Istanbul.

fnatic var blandt de hold, som til FACEIT Majoren røg ud i gruppespillet, da de tabte til compLexity, Na'Vi og HellRaisers, hvor flusha var blandt spillerne med den laveste rating.

Organisationen fandt derfor tegnebrættet frem med det samme, hvor den 25-årige svensker blev smidt på bænken, mens den tidligere G2- og EnVyUs-spiller, ScreaM, er hentet hjem som stand-in til holdets kommende turnering, ESL One New York.

flusha kommer dog ikke til at holde bænken varm, da han ifølge HLTV.org vil hjælpe de tidligere Major-vindere, Cloud9, til BLAST Pro Series i Istanbul, hvor de blandt andet skal op mod stjernerne, Astralis. flusha vil træde til frem for STYKO, som hjalp holdet til FACEIT Majoren, hvor de dog ikke gik længere end gruppespillet.

Skulle scenariet finde sted, tager Cloud9 til BLAST Pro Series Istanbul med følgende lineup:

  • USA RUSH
  • USA autimatic
  • USA Skadoodle
  • Sverige Golden
  • Sverige flusha (stand-in)

BLAST Pro Series Istanbul finder sted fra den 28.-29. september, hvor de seks deltagende hold kæmper om en samlet præmiepulje på 1.590.000 kroner.

#1(Med 0 svar)
24. september 2018 kl. 10:04
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det bliver spændende at se om flusha kan få gang i sit tidligere vanvittige niveau - jeg har dog mine tvivl og tror han har peaket.
#2(Med 0 svar)
24. september 2018 kl. 13:10
fREDIchild
Det kunne så være mindre fedt, hvis flusha var én af dem, som sagde ja til Xizt fremfor GOLDEN
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.