Fragsters er blandt de tilmeldte hold til morgendagens kvalifikation.

Husk den anden åbne ECS S6 kvalifikation

I morgen skydes den anden åbne ECS S6 kvalifikation, og her er det stadig muligt at tilmelde sig.

I morgen bliver den anden åbne ECS S6 kvalifikation skudt i gang, og der er derfor stadig mulighed for at tilmelde sig morgendagens kvalifikation.

Den første kvalifikation blev afviklet tidligere på ugen, og her var Lyngby Vikings kun en enkel kamp fra at sikre sig en plads videre. 

Kvalifikationen starter klokken 15:00 i morgen, og her er der indtil videre tilmeldt 187 hold. Der er derfor stadig rig mulighed for at tilmelde sig, da der er plads til intet mindre end 512 hold.

Blandt de tilmeldte hold finder vi blandt andet Fragsters, unknown samt det tidligere Squared mandskab, som spiller med Nodios og larsen.

Top to i kvalifikationen spiller sig videre til Challenger Cup, der er planlagt til den 27. til 30. september, og de to bedste hold går videre til ECS Season 6.

Du kan tilmelde dig den anden åbne ECS S6 kvalifikation ved at trykke her.

#1(Med 0 svar)
21. september 2018 kl. 18:01
stavn
Astralis
Vinder af Dust2 Masters
Dansktoppen
Major deltager
Dust2 MVP
Hov :D Vi har glemt at forlade kvallen på faceit. Vi kan ikke spille den, da vi skal til Polen og spille Games Clash Masters. Lanet afvikles nemlig på samme tidspunkt som ECS challenger cup bliver spillet - så det ville være lidt meningsløst at kvalificere sig haha
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.