Opret Log ind
fnatic og HellRaisers skyder sig til 2-1
De to første kampe af FACEIT Majoren er nu ovre, hvor fnatic og HellRaisers vandt deres kampe, og dette bringer dem op på en 2-1 score.
Skrevet af: Arthrangos    14. september 2018 13:45      

woxic var on fire mod TYLOO.

De to første kampe af programmet for i dag til FACEIT Majoren er nu færdigspillet, hvor vi først så fnatic skyde sig til en tæt sejr mod Vega Squadron, hvorefter HellRaisers sikrede sig deres kamp mod TYLOO.

Kampen mellem Vega Squadron og fnatic skulle afgøres på Inferno, og her skød tonyblack og kompagni sig til en stærk 10-5 føring ved halvleg.

fnatic havde dog langt fra givet op, og fik kæmpet sig op til den 30. og sidste runde, og her snuppede de Inferno med en tæt 16-14 score.

FACEIT Major 2018
Bedst af ét map
Vega Squadron
14 - 16
fnatic
de_inferno 14 - 16 de_inferno

Dernæst skulle TYLOO og HellRaisers fægte mod hinanden på Overpass, hvor det blev til en noget tættere halvleg, da TYLOO hentede otte af de 15 runder.

I anden halvleg var det HellRaisers' tur til at komme i de blå uniformer, hvor de fik taget over og lukket Overpass med en score på 16-10.

FACEIT Major 2018
Bedst af ét map
TYLOO
10 - 16
HellRaisers
de_overpass 10 - 16 de_overpass

fnatic og HellRaisers sidder derfor med en score på 2-1 i swiss-systemet til Majoren, mens Vega Squadron og TYLOO er på 1-2. Det betyder samtidig, at den næste kamp igangsættes om et øjeblik, hvor Winstrike og de tidligere Major-vindere, Cloud9, mødes i kamp om overlevelse.

FACEIT Major 2018
Bedst af ét map
Winstrike
16 - 19
Cloud9
de_inferno 16 - 19 de_inferno

Kampen streames live på FACEITs Twitch, som du kan se herunder.

Ingen kommentarer endnu. Del dit indspark.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere