Opret Log ind
Astralis i amerikansk gruppe til ELEAGUE Premier
Astralis undgår hold som FaZe og Natus Vincere i gruppespillet til ELEAGUE Premier og skal i stedet forberede sig på Liquid, Cloud9 og mibr.
Skrevet af: Sander    13. juli 2018 09:04      

device og Astralis går på ferie efter ELEAGUE Premier.

Det næste store event på tapetet er ELEAGUE Premier, hvor otte af verdens bedste hold er samlet i Atlanta for at dyste om den største del af præmiepuljen på 6,4 millioner kroner.

Astralis er blandt favoritterne til at snuppe førstepladsen, men med hold som Natus Vincere og FaZe til stede får danskerne langt fra en nem vej til trofæet.

Gruppen ser dog fin ud for Astralis, og det bør være realistisk, at gla1ve caller sit mandskab frem til en førsteplads i den amerikanske gruppe, hvor Cloud9, Liquid og mibr er havnet.

Den anden gruppe kunne meget vel hedde den europæiske, for her befinder Natus Vincere, FaZe, mousesports og fnatic sig.

Gruppe A Gruppe B
dk Astralis ua Natus Vincere
nam Liquid               eu FaZe
br mibr eu mousesports
us Cloud9 se fnatic

Turneringen afholdes i ELEAGUEs studie i Atlanta og starter den 21. juli med et GSL gruppespil, som løber til og med den 25. juli. Herefter er der to hviledage, hvorefter semifinalerne spilles den 28. juli, mens finalen er skemalagt til den 29. juli.

Astralis starter ud mod Cloud9 den 21. juli klokken 20. Hvis danskerne skulle ramme en dårlig kamp i gruppespillet, er det ikke helt katastrofalt, da de to bedste hold fra hver gruppe går videre.

#1 FetteTider
2018-07-13 11:46
Fede tider forud til magisk, bliver nemt imod de burgers!
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere