Opret Log ind
olofmeister vender tilbage
olofmeister meldes nu igen tilbage som aktiv spiller, og han rejser derfor med FaZe til Atlanta om lidt over en uge.
Skrevet af: Sander    11. juli 2018 12:43      

olofmeister vender tilbage til FaZes startfemmer.

Nu er olofmeister endnu en gang tilbage på FaZes holdkort, og han er derfor klar til at rejse med holdet til Atlanta, hvor ELEAGUE Premier afholdes om ti dage.

Det er ikke første gang, at han annoncerer sin tilbagevenden. I april satte han sig ud på bænken grundet personlige problemer, men i slutningen af maj var han klar til at komme tilbage, troede han.

olofmeister var for tidlig på den, og han endte med at forlænge sin tid uden for holdet.

Nu er han dog meldt endeligt tilbage hos FaZe, selvom der stadig ikke er sluppet så meget ud om, hvad hans næsten fire måneder lange pause præcist handlede om.

FaZe er derfor tilbage til følgende startfemmer:

  • dk karrigan
  • no rain
  • sk GuardiaN
  • ba NiKo
  • se olofmeister

Mens olofmeister var ude, gjorde FaZe brug af både Xizt og cromen, og det blev blandt andet til en førsteplads ved IEM Sydney 2018 og ESL One Belo Horizonte.

#1 OzA
2018-07-11 12:44
https://www.youtube.com/watch?v=qod_gHBBOuM
#2 WeiZ
2018-07-11 12:45
Hvis han laver samme stunt efter næste turnering, så synes jeg klart de skal finde en ny
#3 NiveK
2018-07-11 12:57
Folk snakkede om stress, men jeg ved naturligvis ikke om det er sandt men lad os antage at det er det. Har du selv erfaring med stress, siden du kan udtale dig om konsekvenser ved at "sygemelde" sig igen, kort tid efter man troede man var frisk? 😊
#4 enuR-
2018-07-11 13:00
Er grunden ikke lige meget? Vi snakker elite udøver, kan du ikke deltage trækker du alle sammen ned.
#5 NiveK
2018-07-11 13:06
Så kan jeg konstatere, at DU i hvert fald ikke ved hvad du snakker om :)
#22 weKz
2018-07-11 14:09
Du kan da heller ikke bare antage også gå ud fra det. Det er korrekt at hvis han har haft stress kan det være svært at vide hvornår du 100% er tilbage, men nu det 4 måneder siden, og FaZe er faldet 2 pladser, de kan ikke længere bare læne sig tilbage og vente. Derudover tror jeg kun han vender tilbage fordi han er bange for cold kunne tage hans plads permanent.
#37 NiveK
2018-07-11 14:54
Hvorfor kan jeg ikke antage at det er det som er galt? Jeg udtaler mig da kun inden for rammerne af antagelsen :)

"Derudover tror jeg kun han vender tilbage fordi han er bange for cold kunne tage hans plads permanent."
- Hvem antager nu ?
#38 weKz
2018-07-11 15:00
Du er umulig 😂
Læs alles kommentare til dig, og se udfra dem, istedet for at have paraderne oppe konstant.
#41 NiveK
2018-07-11 15:07
"alles kommentarer" Ej weKz spænd lige hjelmen. Jeg har en fin dialog med Exenctic og Klunko og du snakker om parader? Bare fordi du ikke kan finde ud af at føre en saglig diskussion betyder det jo ikke at man bare skal følge flertallet vel. Prøv at stå ved din stupide kommentar i stedet for at henvis til hvad andre skriver.
#48 weKz
2018-07-11 15:23
For mig ser det mere ud som om du bare prøver at forsvare dig selv ☺️☺️☺️
#49 NiveK
2018-07-11 15:25
Jeg synes ikke jeg forsvarer mig selv. Jeg tilkendegiver min holdning. Men det er helt fint at du ser det på den måde :)
#45 Martin
2018-07-11 15:20
Du har en solid pointe. Hvor lang snor kan man give en spiller på et top 3 hold.
#6 exentic
2018-07-11 13:14
Efter en rum tid med sygemelding bliver du også opsagt af et job? Om det er stress eller noget helt tredje er irrelevant. Det giver ingen mening at give manden flere chancer hvis han ikke er tilbage for good nu. De har et brand der lider under én mand som er sygemeldt. Det fungerer sgu ikke.
#7 NiveK
2018-07-11 13:19
Du får det til at lyde som om, at alle arbejdspladser fyrer dig hvis du er sygemeldt hvilket jo bare er løgn. Og slet ikke på Eliteniveau. Det handler ikke om hvor mange "chancer" han skal have, det handler om en person som er SYG. Man må som ejer opveje om medarbejderen er det værd at vente på, men det er da overhovedet ikke noget i kan sidde her og udtale jer om :)
#12 exentic
2018-07-11 13:29
Det er helt korrekt, at enhver virksomhed ikke bare smider dig ud asap hvis du er sygemeldt. Normalt er det heller ikke 20% af virksomheden der syge melder sig på samme tid. Hvis netop det var tilfældet, at du som ene mand udgør 20% af et bestemt hold i en virksomhed er lunten nok også kortere end hvis du udgør 1%. Et hold bestående af 5 spillere er væsentlig mere udsat i sådan en situation her.

Og med al respekt for olof og ham som spiller, så mener jeg personligt bare ikke at man som virksomhed med et lille hold på 5 mand skal lide under at have én af sine spillere ude i så længe. Man kan simpelthen ikke drive forretning på den måde. Det er helt fair at det tager længere for olof at komme tilbage(hvis det gør det?), men så må han finde et nyt hold.
#14 NiveK
2018-07-11 13:36
Jeg kender flere som arbejder i 2 mands virksomheder, hvis deres svend blev syg, hvilket udgør 50% af virksomhedens arbejdskraft, tror du da, at han blev fyret hvis han var en god og stabil medarbejder. Nu tager jeg blot udgangspunkt i "arbejdsmarkedet" og jeg kan komme med flere eksempler, hvis du mangler.
Men hvis vi tager udgangspunkt i fodbold: Hvis en fodboldspiller vender tilbage fra en skade, men ikke var helt klar og forstrækker skaden igen. Tror du så han bliver fyret? Jeg har til dato ikke hørt om noget lignende. Man finder naturligvis en erstatning i perioden vedkommende er væk, men som arbejdsgiver kan der ikke herske tvivl om at en medarbejder på eliteniveau naturligvis ønsker, at repræsentere klubben/holdet på bedste vis, så hvorfor skulle man fyre ham hvis man er tilfreds med ham.
#18 exentic
2018-07-11 13:52
Som du selv har nævnt må man jo evaluere om det er værd at vente på den givende medarbejder. Hvis du har en svend som er dygtig og værd at vente på, så venter man vel på ham. I netop den type brancher er vedkommende nok også ligeså god til det han gør som inden han sygemeldte sig. Jeg vurderer at det ikke er heeelt det samme i sport.

Nu er vi i e-sport som er i en rivende udvikling. I netop csgo har man ikke en hel bænk af spillere som til daglig træner med og står klar til at tage spottet, det har man i fodbold. Så jeg synes det er en vag sammenligning. Et fodbold hold vil ikke på samme måde lide under én spiller.

Der er et hav af spillere som kan være gode erstatninger for olof på permanent basis. Hvis vi holder fast i antagelsen om at det er stress, så er det ikke urealistisk at det vil tage +1 år at komme tilbage. Mener du at FaZe skal afskrive 100k+ pr md i løn til olof OG en eventuel standin? Hvordan hænger det sammen for virksomheden? Er olof virkelig det værd?

I min egen kontrakt som en del af HK overenskomst har jeg 120 sygedage om året uden at kunne blive opsagt med begrundelsen sygdom. Hvis jeg netop har 120 sygedage vil virksomheden kunne opsige mig imens jeg er syg med 1 måneds varsel. Jeg vil gerne vædde med at der er skrevet sådanne ting ind i csgo kontrakter på det niveau. Specielt taget in mente at vi ser flere og flere skader i csgo.
#21 NiveK
2018-07-11 14:03
Du ved da ikke om hvor god han er når han vender tilbage (håndværkeren ell skadet fodboldspiller.) Tag nu udgangspunkt i en sygemelding er en sygemelding. Ikke om han er dårligere eller bedre end da han blev syg, eller om han tilfældigvis har skiftet sexualitet eller religon fra han blev syg til han er tilbage. Det er gisninger og har intet med emnet at gøre.
Du accepterer heller ikke et fodboldhold, fordi der er flere som kan tage over. Er det anderledes at hive en ind fra gaden end at bruge en fra bænken? Man erstatter stadig en fast med en ny, selvom dette ikke var hensigten. Hvordan hænger det sammen for en klub, at en fodboldspiller bliver skadet, og man har en bænk som, udover kun at krydre røv på bænken og deltage til træning, får flere millioner kroner. Igen sådan er det når man er på kontrakt og repræsenterer nogen. Du kan ikke bare smides ud. Du kan som skrevet tidl muligvis blive overhalet af en fra bænken, men som udgangspunkt vil man gerne beholde sine startere og ikke sin bænk, for de er på fra start fordi de er bedre end de andre. Det samme gør sig gældende i Olofs tilfælde. Ellers var en anden nok blevet valgt. Jeg ved ikke hvad en epsorts-kontrakt indeholder. Men kort og kontant: Hvis du er tilfreds for en syg medarbejder, så fyrer du ham ikke. Det er utopi.
#26 exentic
2018-07-11 14:19
Hvis du ikke rører en mus i 4 måneder er der en del du lige skal "catche up" for at komme igang igen. Det samme med en fodbold. Det er faktum.

Du nævner selv stress, og det er der hele debatten starter. Så det er selvfølgelig det jeg tager udgangspunkt i.
Hvis du bliver opereret i håndleddet har du en læge der kan sige forvent 10 uger så er du 100% good to go igen. Det er væsentlig mere håndterbart end "Jeg er ude på ubestemt tid".

Du misforstå HELT pointen med bænken i fodbold. Et fodboldhold af fx 25 spillere der ALLE får løn er indlagt i klubbens budget, den løn er allerede afskrevet og de har nok lavet 2-4 års kontrakter på de fleste af deres spillere. Derudover har HELE bænken en super god idé om hvad præcis de skal ind og præstere og hvilken rolle de overtager, så der er stor forskel fra dette og at hive en ind fra gaden der ikke er vant til at spille med selv samme hold. Det kan slet slet ikke sammenlignes.

Selvom du er tilfreds med en medarbejder kan du blive TVUNGET til at fyre ham. Du er virkelig nødt til at huske det er business. Hvis de kører virksomheden i sænk har de slet ikke nogen virksomhed længere. Nogle virksomheder er selvfølgelig mere sårbare overfor dette end andre, og jeg aner INTET om hvordan FaZe står i en sådan situation.

Og jo, selvom du er på kontrakt kan du netop godt bare smides ud. Der står jo netop indskrevet i diverse kontrakter og overenskomster hvad der skal til for at ophæve en kontrakt.
Hvis Messi bliver syg river de nok ikke bare kontrakten midt over fordi de også har betalt en latterlig sum for at få ham eller der er en potentiel sum i at sælge ham. Så kan man nok også argumentere for at han ikke kan erstattes, hvilket olof godt kan. Netop derfor ser du nok ikke rigtig eksempler på det i fodbold.
#34 NiveK
2018-07-11 14:38
Ja man kan "forvente" at spilleren er tilbage efter 10 uger. Hvis han ikke er det, og vedkommende stadig har smerter i håndleddet, så må han jo sidde over igen og erstattes af en ny, så længe der er problemer.

Man er jo ikke mere "ude på ubestemt tid" end hvis man havde en fysisk skade. Du kan jo uanset hvad ikke garantere, at en medarbejde rer tilbage på et givent tidspunkt, blot fordi der er noget fysisk i vejen med ham. Man er i et forløb/udredning hvor der bliver taget stilling til, hvornår og hvordan man kommer tilbage på arbejdsmarkedet / holdet. præcis som hvis man havde problemer med håndleddet.

Jeg er selvfølgelig godt klar over, at man ikke skal være sygemeldt, og være en udgift i flere år uden at bidrage, men i sidste ende, og som jeg egentlig bare gerne vil frem til, så ved du ikke hvordan han bidrager til holdet på nuværende tidspunkt, du ved ikke om han stadig er med taktisk, om han praccer med eller hvad der sker, så at sidde og sige "han skal ud fordi/hvis han bliver syg igen" synes jeg er tåbeligt.

Synes faktisk godt du kan sammenligne det med f.eks. Messi, udover at Olof ikke er "stjernen" udadtil. Du ved ikke hvad han bidrager med når der spilles.
#36 exentic
2018-07-11 14:53
De fysiske skader på elite niveau er monitorret og kontrolleret af meget kompetente mennesker. Du skal bare stoppe med at sammenligne de to typer "skader". Det er straight up idioti i min bog.

Jeg synes du dodger samtlige pointer der bliver lavet som ikke medfører den konklusion du ønsker.

Ikke for at skyde imod dig som person men så virker det som om du mere er typen hvor "plads til alle" er godt - og det er det også, i det rigtige miljø. I et elite miljø, eller idet at drive en virksomhed duer det bare ikke.

Jeg kan super godt lide FaZe og ønsker dem succes, men jeg er bange for at olof udelukkende er tilbage fordi han har fået af vide det er nu eller aldrig og at det derfor ikke kommer til at lykkes for dem.
Det lyder ikke urealistisk at der i deres kontrakt står skrevet at 4 måneder ude, så er det muligt at rive kontrakten over og finde en ny permanent erstatning.
#39 NiveK
2018-07-11 15:04
Det er ikke spor idioti at sammenligne psykiske sygdomme med fysiske skader. Psykiske sygdomme kan være lige så forbigående som fysiske skader så lige mht stress (som i dette eksempel) kan der sagtens sammenlignes. At du ikke kan anerkende det synes jeg er idiotisk. Men lad det være ordene hvad det emne angår.

Jeg synes ikke jeg dodger noget, men omvendt synes jeg, at ligegyldige hvilke eksempler jeg kommer med, så er du ikke tilfreds / blot på tværs. Så jeg undlod egentlig bare at køre samtalen mere af sporet, for hvis du i mine øjne ikke kan se sammenligningen i eksemplerne, så kan jeg ikke gøre til eller fra.

Hehe jeg er bestemt ikke typen som synes at der skal være plads til alle. Måske nærmere tværtimod.

Men du bliver bare nødsaget til at forstå, at spillerne er udvalgt af en årsag og at i det, at olof stadig repræsenterer faze, betyder det at de stadig har tillid til ham og han har stadig et ønske om at vende tilbage. Så giv manden tid til at vende tilbage, for han er bedre end alternativerne ellers var han røget.
#44 exentic
2018-07-11 15:16
Orker ikke svare på første del af dit svar, du har tydeligvis ikke indgået i et elite miljø. Enhver der læser denne tråd igennem vil nok mene du har en vattet holdning til hvordan verdenseliten indenfor sportsgrene/virksomheder skal/burde fungere.

Men overvej lige:
Det at han stadig er i FaZe betyder IKKE at spillerne nødvendigvis stadig har tillid til ham. Der kan ligeså godt være kontraktlige forhold der beskytter ham i at få sparket. Det har ikke nødvendigvis noget at gøre med han er bedre end alternativerne, slet slet ikke.
For at gentage mig selv vil det ikke komme bag på mig hvis han nu er tvunget tilbage for at undgå sparket.
#50 NiveK
2018-07-11 15:27
Jeg har indgået i flere elitemiljøer og jeg har endnu ikke oplevet, at folk får sparket fordi de er syge eller skadede, hvis der stadig er tillid mellem parterne. Men lad det være ordene. God aften :)
#51 exentic
2018-07-11 15:40
Lige over! :)
#13 klunk0
2018-07-11 13:31
Hvorfor ikke? Det er vel fair nok at have den mening, at organisationen bør finde en ny spiller, hvis en af deres spillere ikke er i stand til at spille i så lang en periode som olof (flere måneder).

Selvfølgelig handler det om chancer; sport generelt er kynisk og hvis du ikke performer og har den rette mentalitet, så bliver du altså overhalet. Sådan er livet, sygdom eller ej.
#15 NiveK
2018-07-11 13:37
Der er ingen eliteudøvere som er blevet fyret på baggrund af en skade. stop nu lige dig selv. Du bliver muligvis overhalet af en erstatning, men du bliver ikke fyret fordi du er syg. Eller rettere, du BØR IKKE blive fyret på grund af en skade/sygdom.
#19 exentic
2018-07-11 13:54
Måske bliver man ikke fyret, men pludselig er man ikke i startopstillingen længere. Det er jo relevant at kigge på om det er en fiber i baglåret eller en psykisk sygemelding.
#23 NiveK
2018-07-11 14:12
Det er klart, at alt skal overvejes. Men som min første kommentar egentlig gik på: så finder man ikke bare en ny, fordi ens medarbejder er syg. Jeg synes det er en forkert opfattelse af scenen :)
#31 exentic
2018-07-11 14:30
Jeg er enig. Man behøver ikke være kynisk på en arbejdsplads hvor en medarbejder udgøre en mindre signifikant andel af holdet.

Når det kommer til elite udøvere derimod er vi lodret uenige. Alt afhængig af sygemeldingen og prognosen for at komme tilbage må man sgu bare være iskold.
#35 NiveK
2018-07-11 14:46
Du kender ikke de interne regler/aftaler, så du kan jo ikke være "iskold" når du ikke kender til sygemeldingen eller prognosen. Igen, hvis du er tilfreds med en medarbejder som er syg, og du stadig er i tæt dialog med ham, så fyrer du ham ikke medmindre man finder frem til at det er bedst på lang sigt. Indtil da må en anden tage over. Jeg synes ikke at have påstået, at virksomheden skal gå nedenom og hjem fordi en medarbejder er syg, men at kalde det for "et stunt" synes jeg er langt ude. Det var egentlig det jeg reagerede på :)
#40 exentic
2018-07-11 15:07
Der har generelt været sparsomt med oplysninger af opsnuse omkring dette virvar med olof. Så ingen af os kender eventuelle aftaler, og det var heller ikke det debatten gik på.

FaZe har en klar ambition om at være #1 i verden, dette er en umulig opgave at løfte med de interne problematikker det ser ud til de går igennem med olof ude.
Jeg kan ikke begribe du mener at den absolutte verdens elite skal pylre om spillere som er ude med skader som tydeligvis er på "ubstemt tid".

Selvfølgelig er det ikke det stunt olof har gang i, det ville være at pisse groft på sine holdkammerater. Men hans holdkammerater kan ikke vente forevigt. Hvis han ikke er kommet for at blive nu, så håber jeg inderligt han får sparket.
#42 NiveK
2018-07-11 15:12
Debatten gik på om man skal fyres fordi man er sygemeldt med stress. Det synes jeg ikke man skal. Og det synes jeg ikke, at man ser inden for nogen anden sportsgren ligegyldigt hvilken.

Jeg siger ikke at man skal pyldre om dem, men man giver ikke sparket til alle som får en skade, uanset om det er fysisk eller psykisk. Uanset hvad så foregår der et forløb bag facaden som vi ikke kender til så at sige at han bare skal fyres/erstattes hvis han bliver syg igen er noget vrøvl. (Igen alt afhængigt af perioden/forløbet)
#20 klunk0
2018-07-11 14:01
Rolig mester.

Ja, de kan finde en ny femte mand. Jeg har ikke skrevet hvad de SKAL gøre. I øvrigt har jeg heller ikke sagt at olof skulle fyres. Jeg udfordrede dit synspunkt, jeg formulerede ikke mit eget.

Som tidligere nævnt udgør en spiller 20% af holdet, og at forvente at man så som en spiller har ligeså meget frihed (frihed forstået som holdets evne til at overkomme tabet af en spiller) som på et fodboldhold er jo direkte latterligt. "Stop nu lige dig selv."
#25 NiveK
2018-07-11 14:16
Så lad os tage badminton som eksempel. Doubles. hvis en spiller vrider om, tror du så han bliver fyret eller tror du den raske spiller, spiller videre med en makker i perioden hans faste er væk? Kan du bedre forholde dig til det?
#27 klunk0
2018-07-11 14:20
Personligt ser jer ikke doubles som en holdsport, det er mere et partnerskab end et hold.
#28 NiveK
2018-07-11 14:23
Ej ven men så find en sport som passer ind i dine kriterier og udlev så scenariet mentalt. Du må gerne vende tilbage når du er kommer frem til et svar
#32 klunk0
2018-07-11 14:31
Problemet er vel, at der i denne kontekst ikke er en sammenlignelig sport?
#30 exentic
2018-07-11 14:25
Dine sammenligninger holder altså ikke.
Vrider om = håndterbart, du har en horisont for hvornår du er tilbage.
Stress = ude på ubestemt tid.
#43 NiveK
2018-07-11 15:13
Lad os blive enige om at være uenige.
#46 exentic
2018-07-11 15:21
Det vi trods alt kan være enige om er vel at vi håber olof er kommet tilbage for at flække og at alle disse spekulationer ikke bliver aktuelle. :D
#47 NiveK
2018-07-11 15:22
Touchè buddy. Og tak for dine synspunkter og tonen.
#8 d0kz
2018-07-11 13:20
Hvad er kilden på han skulle ha lidt under stress?
#9 NiveK
2018-07-11 13:22
Jeg har ikke en kilde. Det eneste jeg tager udgangspunkt i, er hvad der blev skrevet på dust2. (kommentarer, ikke af dust2)
#10 d0kz
2018-07-11 13:26
Er det så ikke forholdsvis ligegyldigt at sidde og diskutere, når det i realiteten blot er spekulationer i diskuterer over ? :) just saying
#11 NiveK
2018-07-11 13:28
Emnet fejler ikke noget synes jeg. Hvis det ikke interesserer dig, kan du blot scrolle videre :) just saying
#16 fremilyset
2018-07-11 13:38
Bare ærgerligt at stress bliver misbrugt af 80% af den danske befolkning, som går til lægen og giver sig selv diagnosen. Synd for dem som har det, men desværre er det blevet allemandseje...

Tror faktisk at der i Luksusfælden bliver sagt stress 10 gange pr. Program :)
#17 NiveK
2018-07-11 13:39
Jeg giver dig ret, ,men lad os holde os til scenariet :)
#29 WeiZ
2018-07-11 14:24
Lige meget hvad det er, for ingen ved det. At få en skade er fint nok, og så tage en pause, som han gjorde før, men at gå og komme "som man har lyst" er ikke okay. Som jeg skriver, hvis han holder en pause igen efter næste event, skal de finde en anden, da der ikke er noget hold i at holde ham på lineuppet og bruge standins.
#53 Butler
2018-07-11 17:17
Du helt fra den.
#54 NiveK
2018-07-11 17:20
Vil du bidrage til debatten eller spiller du bare med musklerne ? 😊
#56 Butler
2018-07-11 20:18
Sparer min tid ;)
#57 LakeTown
2018-07-12 00:04
Jeg har selv oplevet stress i et elite miljø :)

og vil give ham mere end ret, i elite sport er der ikke meget at gøre, er du ikke klart til start 11'eren eller start 5'eren for dens sags skyld, så ryger du af holdet, og så er grunden sådan set ligemeget, de bedste er dem der spiller.

Jeg vil give ham ret, laver han samme nummer igen er det ud af vagten, det er både bedst for Faze og ham selv er jeg sikker på.
Stress er noget modbydeligt lort, men en virksomhed på den størrelse og på det niveau som Faze konkurrer på, kan de ikke tage højde Olof's personlige problemer.
De har givet nu 9 Løns sedler (så fremt manden er månedes lønnet) til en spiller som ikke spiller, vi er nød til at have realistiske briller på.
#58 NiveK
2018-07-12 08:10
Jeg læser hvad du skriver og tager det naturligvis til mig. Du har ret i, at man selvfølgelig ikke skal være fraværende "for længe" men det er jo noget parterne beslutter i fællesskab og det er ikke noget man kan gætte sig frem til og slet ikke noget man bør have en mening omkring når man ikke kender forløbet. Men ja, er man en for stor udgift igennem en længere periode må man selvfølgelig overveje om vedkommende skal være en del af lineuppet. Tak for dit input 👍🏻
#24 TheSmilingGun
2018-07-11 14:15
Hvis der sker det samme, så tror jeg ikke at hans holdkammerater kan vente på ham igen.
#33 Shad3Z
2018-07-11 14:32
The Champ is back!! Astralis mister 1 pladsen nu!
#59 eyM
2018-07-13 08:11
Vi vædder en øl!

Jeg tror, astralis er for stærke pt.

Og vi vædder om, hvorvidt Faze tager førstepladsen. Ikke bare at astralis mister den. Og indenfor hvor længe, 3mdr?

Deal? :D
#52 LGK
2018-07-11 16:21
Vil have xist tilbage på Faze som fast mand, ville ærligt være lækkert.
#55 donfrankie
2018-07-11 17:55
Håber at det holder stik denne gang, men vil gerne se det før jeg tror på det.
Er spændt på at se hvordan det vil påvirke Faze. De andre spillere har jo ikke bare siddet stille og ventet på Olaf kom tilbage. Så tror de lige skal finde ind i rytmen igen og det kan nemt tage et par events.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere