AnJ har blandt andet spillet for NRG i USA.

AnJ er en fri mand

Den tidligere Tricked-spiller er nu ude af sin kontrakt, og leder derfor efter et nyt hold at repræsentere.

Den tidligere NRG- og Tricked-spiller, AnJ, har meldt ud, at han ikke længere er under kontrakt, og dermed en fri spiller igen.

AnJs sidste hold var Tricked, hvor han blev smidt på bænken tilbage i maj måned for at gøre plads til holdet nye startfemmer, som består af tidligere North Academy-spillere glace og LOMME.

Nu søger den 23-årige spiller efter nye udfordringer, da hans kontrakt hos Tricked er udløbet. I takt med dette fangede Dust2.dk manden selv, som blandt andet nævner, at de seneste par måneder på bænken blev brugt på at træne en del, og at både danske og internationale hold skal være velkommen til at kontakte ham.

Det er med stor glæde og motivation, at jeg nu kan begynde at søge mod næste skridt i min karriere. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det har været nogle rough måneder siden jeg kom tilbage fra USA. Jeg startede ud med en tur i North Academy, hvor jeg virkelig fik øjnene op for hvor langt esport er kommet. Deres faciliteter og tilgang til tingene er top proffesionelt, og det var en fornøjelse at opleve det setup, men jeg endte med at gå tilbage til de vante rammer med de gamle teammates, hvilket jeg ikke har fortrudt, selvom det efterfølgende endte ud i bænkningen hos Tricked. Det jeg tager med, er at jeg i det mindste føler, at jeg er tilbage. Min selvtillid er tilbage, og det føler jeg også er blevet reflekteret in-game på min præstation. De sidste 3 måneder på bænken har jeg grindet så meget jeg kunne, for at holde mig igang og up-to-date med spillet og dets udvikling, men sådan en tid giver også mulighed for at reflektere over hvad man ellers skal arbejde på, og jeg har brugt tid på ikke bare at holde mig igang, men også finde mig selv igen som den teammate, jeg gerne vil være.

Min karriere er stadig ung, og jeg har stadig ikke været i gamet super længe, hvilket selvfølgelig betyder, at jeg stadig har masser at lære, og jeg slet ikke føler, at jeg har udfyldt mit potentiale. Mit næste skridt er jeg stadig usikker på; scenen er mere competitive end nogensinde, så jeg vil ikke binde mig til én bestemt gren. Jeg er åbne for alle tilbud, internationale, danske og hvad der ellers findes af sjove ting, men målet er det samme som altid: konstant udvikling, blive så god som mulig, og derved nå så langt som det kan tage mig - så det næste projekt skal selvfølgelig være noget, jeg føler støtter op om det. Jeg er klar på at kæmpe mig op til hvor, jeg ved jeg kan være med, og det er bare et spørgsmål om tid før jeg finder holdet til det!

#1(Med 2 svar)
1. juli 2018 kl. 14:05
PERCY
Vinder af Dust2 Masters
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
Jeg er ikke et sekund i tvivl om at du kommer stærkt tilbage, Klart en af de spillere jeg håber at komme til at spille med i fremtiden!
#2(Med 1 svar)
1. juli 2018 kl. 14:14
NaToSaphiX
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Bare sig du hader mig, Martin!!!1!11!!1elleve!!!
#4(Med 0 svar)
1. juli 2018 kl. 14:25
PERCY
Vinder af Dust2 Masters
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
Dw du er stadig min ynglings <3
#3(Med 0 svar)
1. juli 2018 kl. 14:20
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Virker som en spiller med de rette mentale værktøjer i forhold til egen udvikling!
Det må være svært at have været på det niveau han har været på, med en løn man kan leve af osv. Til at gå uden løn og skulle finde et hold hvor det kan betale sig :) Tror mange har det dilemma om de skal, stille krav til om der skal betaling til, eller at man skal gå et niveau ned for at spille sig op igen. Det virker til at være noget mange spillere har problemer med. Tror dog nok ANJ skal finde ud af det.
#5(Med 0 svar)
1. juli 2018 kl. 14:54
wadion
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Bliver spændende hvor du ender henne Allan!
#6(Med 0 svar)
1. juli 2018 kl. 14:59
Inzta
Vundet Dust2 Masters 4 gange
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Held og lykke med det hele Allan! Er sikker på at du nok skal nå langt og at du inden længe står med et flækkehold igen!
#7(Med 0 svar)
1. juli 2018 kl. 15:23
Ryxxo
Nøglespiller
Vundet Dust2 Masters 4 gange
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Held og lykke Allan, du skal nok få et flække hold snart :D
#8(Med 2 svar)
1. juli 2018 kl. 16:17
Heyz
hvorfor blev han egentlig bænket hos tricked? Hans performance var jo fin.
#10(Med 1 svar)
1. juli 2018 kl. 20:23
SNAZ
Synes også det er mærkeligt at der ikke har været noget ude omkring det.
#11(Med 0 svar)
1. juli 2018 kl. 21:01
Phy
Tricked
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Du kan få den her. Det var meget simpelt, vi kunne ikke nå til enighed med Allan omkring nogle ændringer i hans kontrakt i forhold til det nye projekt. Derfor valgte Allan selv at han ikke ønskede at være en del af projektet under de vilkår vi kunne give. Det skete helt dramafrit.
#9(Med 0 svar)
1. juli 2018 kl. 19:08
Messias
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
GL AnJegFinderSnartNytHold
#12(Med 0 svar)
2. juli 2018 kl. 16:04
TruaXGOD
En sand maskine !

Håber du har fået en god snak med mcd omkring din glemte IS hahahahahahahahaha
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.