Red Reserve henter GODSENT-mandskabet.

Red Reserve henter GODSENT-mandskab

I dag kunne Red Reserve offentliggøre, at de er tilbage i CS:GO, efter de har hentet det fulde GODSENT-lineup.

Tidligere i maj måned valgte Red Reserve at tage afsked med deres hold, og den svenske organisation har derfor siden været uden et CS:GO mandskab. Nu kan Red Reserve offentliggøre, at de henter GODSENT-mandskabet ind.

Dermed skal twist og co. fremover trække Red Reserve-trøjen over hovedet, når de skal ind på serveren. Det efterlader også GODSENT uden et CS:GO mandskab for nu.

Salget af hele holdet til Red Reserve skyldes muligvis den seneste opdatering af regelsættet til hold, som er interesseret i at spille i Major cycle. Derfor har ejeren af GODSENT muligvis set sig nødsaget til at sælge hele mandskabet til Red Reserve, da der er kort tid til den lukkede Minor kvalifikation.

GODSENT har ikke ønsket at kommentere på beslutningen af salget, men de har kun slået fast, at RFRSH ikke længere er involveret i GODSENT og dermed ikke har nogle kontraktlige forpligtelser til spillerne.

I et statement har Red Reserves CEO blandt andet udtalt, at det var en smertefri transfer, og at de er yderst glade for, at de fik muligheden for at købe mandskabet.

We’re very happy that we had the opportunity to work with the GODSENT owners and RFRSH to acquire this roster. The transfer process went very smoothly and now we’re able to have Red Reserve represented on a global-scale in Counter-Strike. Counter-Strike is still one of the world’s top esports and this roster has the ability to transform Red Reserve into a household name within the esports market.

Den nye Red Reserve-spiller, twist, har også udtalt i sit statement, at han er rigtig glad for at blive en del af Red Reserve, men at han samtidig også godt vil takke både GODSENT og RFRSH for samarbejdet.

I am really happy teaming up with Red Reserve we as a team will continue doing our best to reach our goals for the future, Id like to thank GODSENT/RFRSH for the time being its been one hell of a learning experience for me being one of the "founders" in GODSENT. I'd like to also thank every GODSENT player I've played with from start to end, especially znajder and pronax with whom I have shared some of the best moments in my life with.

Red Reserve har hentet følgende lineup:

  • Sverige twist
  • Sverige  disco doplan
  • Sverige  freddieb
  • Sverige  hampus
  • Sverige  Brollan
  •  naSu (coach)

#1(Med 9 svar)
14. juni 2018 kl. 18:07
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Når jamen NVM med fragsters til red reserve i hvert i fald
#2(Med 8 svar)
14. juni 2018 kl. 18:14
er1K
Til Godsent så? 🤔
#3(Med 7 svar)
14. juni 2018 kl. 18:16
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Nægter jeg at tro, tror godsent lukker lige så stille ned i hvert i fald inden for cs. Rfrsh må jo ikke eje mere end en orginisation, kan ikke huske hvornår det var de skulle have solgt deres andendele videre, så med mindre nogle køber dem ud af godsent tvivler jeg på at den org forblvier kørende.
#4(Med 6 svar)
14. juni 2018 kl. 18:56
TheSmilingGun
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
#5(Med 3 svar)
14. juni 2018 kl. 19:16
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
De har 3 måneder?? det giver da ingen mening at signe Fragsters hvis ikke man har nogle der vil købe brandet, men måske har de og det ville give mening, men hvis ikke er det nok ikke en realitet.
#6(Med 2 svar)
14. juni 2018 kl. 19:39
TheSmilingGun
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg tænkte på at RFRSH har stadig en smule tid, til at nå at få solgt Godsent og Heroic :)
#7(Med 1 svar)
14. juni 2018 kl. 19:45
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Yeah i know, men som skrevet så tænker jeg ikke at fragsters holdet vil signe med godsent som orginisation uden at vide at de har et sikkert bagland
#8(Med 0 svar)
14. juni 2018 kl. 19:49
TheSmilingGun
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Nej det vil de nok ikke. :)
#9(Med 1 svar)
15. juni 2018 kl. 07:58
Zherman
Jeg tror nu nærmere det er pga. Major reglerne mht. multiple owners. GODSENT er et hold, der har en chance for at komme med, men med nye regler så ville netop Astralis og GODSENT ramme ind ind i en problematik.

hltv.org/news/23645/faceit-valve-proposed-rule-on-..
#10(Med 0 svar)
15. juni 2018 kl. 15:47
TheSmilingGun
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det kunne godt være. Men så forstår jeg bare ikke hvorfor Heroic ikke har købt/solgt sig ud af RFRSH endnu.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.