Xizt er tilbage i fnatic.

fnatic henter Xizt; sender Lekr0 på bænken

Efter et par måneder i FaZe vender Xizt hjem til den svenske scene, hvor han overtager Lekr0s plads i fnatic, dermed sendes på bænken.

Ikke lang tid efter offentliggørelsen af olofmeisters comeback til den aktive startfemmer hos FaZe, sker der udskiftninger et andet sted. Xizt, der de seneste måneder har været standin for FaZe, skifter til fnatic fra dags dato af.

 

Xizt kommer nok overraskende ikke til at erstatte GOLDEN, som der tidligere har været rygter om. I stedet bliver Lekr0 sat en tur på bænken efter en periode, hvor Lekr0 ikke har haft de store udsving i hans præstationer.

fnatic består nu af følgende spilllere:

fnatic får en af deres tidligere stjerner tilbage på holdet, da Xizt tidligere har spillet under fnatic-navnet. Netop tilbagevendelsen til fnatic-organisationen er Xizt glad for.

2018 has been full of ups-and-downs for me personally, starting with moving to a substitute role at NiP and then going on to win IEM Sydney with FaZe.

Now, it feels good to finally rejoin Fnatic and I'm going to do my best in making us a consistent contender in the future.

Fnatic was the organisation that helped me become a professional esports player back in 2010 and I'm really happy and proud to return to wearing the Black and Orange.

I'd also like to thank FaZe Clan for playing there almost two months and making this transfer as smooth as possible!

fnatics første event med Xizt bliver om 14 dage, hvor fnatic deltager i ECS Season 5 Finals. Hvad fremtiden for Lekr0 er endnu uvist, der ind til videre må tilbringe hans tid på bænken i fnatic. 

#1(Med 0 svar)
25. maj 2018 kl. 20:24
zyppp
Vinder af Dust2 Fight Club
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
tjek steam lekro
#2(Med 1 svar)
25. maj 2018 kl. 20:31
Fizzle
Der må fandme være pres på g0lden nu velvidende om de har prøvet at kicke ham 2 gange før og nu har de en spiller på bænken klar til at tage hans spot hvis han ikke kan præstere.
#3(Med 0 svar)
25. maj 2018 kl. 20:39
dreamerb0y
idk
tror de har lavet nogle aftaler!
#4(Med 0 svar)
25. maj 2018 kl. 20:45
Lemmy
Tror Golden's dage i fnatic snart er slut.
#5(Med 1 svar)
25. maj 2018 kl. 20:51
jollarn
friberg i stedet for Golden. ;)
#9(Med 0 svar)
25. maj 2018 kl. 22:46
LGK
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Friberg er lang fra hvad han har været :/
#6(Med 0 svar)
25. maj 2018 kl. 21:04
Messias
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Wat
#7(Med 0 svar)
25. maj 2018 kl. 21:28
byx
Virker som et meget underligt move!
#8(Med 0 svar)
25. maj 2018 kl. 21:37
Bjelanden
At det er lekro der ryger fatter jeg ingenting af ..
Men også svært at sige hvem ellers det skulle være på holdet, hvis ikke golden.
Krimz har været et monster på det sidste, jw er vel indbegrebet af fnatic og samme med flusha?

Men spændende .. Tror ikke fnatic nødvendigvis bliver bedre af dette move.
#10(Med 0 svar)
26. maj 2018 kl. 12:37
FIEND
Vinder af Dust2 Fight Club
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det er simpelthen så spændende, hvordan sådanne beslutninger bliver truffet. Det er som om, der er en gylden regel som hedder Nick > Performance. Det kan selvfølgelig være, at lekr0 ikke passer ind på holdet rent personlighedsmæssigt - men helt ærligt, burde de så ikke også være mere professionelle end det?
De har da haft et super run, vundet Katowice og WESG og i mine øjne har lekr0 formået at spille godt, på trods af han ikke ligefrem bliver sat op. Skal man skifte så snart et andet hold bliver bedre end en selv? Eller kan man snart blive modne nok til at indse, at CS i høj grad er præget af momentum og selvtillid - og på højt niveau også antistratting - og at andre hold visse dage kan være bedre end dig og måske endda - gud forbyde det - have en bedre periode uden at det nødvendigvis betyder at dit hold så ud af det blå er blevet lort.
Det kan selvfølgelig godt være, at Xizt passer godt ind for dem, og de nu bliver endnu bedre end jeg allerede synes de var og havde potentiale til, det er bare ærgerligt at se et endnu et hold der vælger den lette vej i stedet for at arbejde sig igennem de problemer der nu må være, for de ved jo, at de kan vinde turneringer med det lineup.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.