Opret Log ind
Blast Pro Istanbul rykket til september
På grund af et lynvalg i Tyrkiet, har RFRSH set sig nødsaget til at flytte Blast Pro i landets største by. Nu ligger eventet dog oven i ESL One New York.
Skrevet af: Yossarian    16. maj 2018 13:43      

SK vandt sidste års Blast Pro Series i København. De er ikke afsløret til eventet i Istanbul, men til gengæld er et 'endnu-ikke afsløret tophold' at finde på listen. 

Der har længe været usikkerhed omkring RFRSH Enternainments store event-satsning, Blast Pro Series i Istanbul. Det var allerede blevet flyttet en dag på grund af universitetseksaminer, og i april udskrev Tyrkiets leder, Racip Erdogan, så valg til parlamentet på eventets nye hoveddag den 24. juni.

Nu har RFRSH taget valget og flyttet Blast Pro Series Istanbul helt til d. 28.-29. september. Virksomheden melder i en pressemeddelelse, der er  gået et 'stort arbejde med og støtte fra lokale myndigheder, venue, deltagende hold, partnere og broadcastere' forud for flytningen.

Nu ligger eventet imidlertid præcist samtidigt med et andet stort event, nemlig ESL One New York 2018. Noget, som givetvis allerede har haft betydning for lineuppet til turneringen i Istanbul.

FaZe med karrigan i spidsen var egentlig inviteret med, men er ikke en del af den nye holdliste, som RFRSH har sendt ud i en pressemeddelse i dag. Det samme gælder Major-vinderne fra Cloud9, der heller ikke er at finde på den nye liste.

Til gengæld er Virtus.pro kommet med, sammen med en kryptisk melding om, at et 'større internationalt' hold med et 'endnu ikke afsløret line-up' også vil være at finde i den tyrkiske storby til september.

TV-kanalen TV2 har rettighederne til turneringen og har været med inde over flytningen af eventet, og derfor vil man stadig kunne se den på TV2 Zulu på trods af flytningen.

RFRSH skriver på Twitter, at de godt er klar over konflikten med ESL One New York, men at de faktisk have planlagt et nyt event i en anden, unavngiven by den samme weekend. De valgte dog at flytte Istanbul-turneringen dertil, for ikke at 'skuffe de tyrkiske fans, der havde glædet sig.'

De deltagende hold til Blast Pro Istanbul bliver altså:

Denmark Astralis Sweden NiP
Poland Virtus.pro Turkey Space Soldiers
Other Invite Other Invite
#1 PabloDiablo
2018-05-16 14:06
Man vælger at invitere (indtil videre)
1 top hold
2 hold der har upset potentiale
og så til sidst et hold der ingenting kan og burde gå på pension før de bliver mere ydmyget
#3 DamiX
2018-05-16 14:43
kun 2 af dem fra VP*
#6 PabloDiablo
2018-05-16 14:54
Michu er god men de andre er....
#7 DamiX
2018-05-16 14:57
Snax og Byali kan sku også. De skal bare have en god IGL
#2 thebody1403
2018-05-16 14:09
Det er da godt nok dumt at ligge det i ESL New York så andre tophold vælger ikke at komme samt at Astralis er nødsaget til ikke at komme til ESL New York da de ejes af RFRSH. Man skulle aldrig have holdt turneringen i Istanbul.
#4 Dagowich
2018-05-16 14:46
Istanbul er ikke Tyrkiets hovedstad, men blot den største by. Ankara er hovedstad ;)
#5 FBM
2018-05-16 14:51
Astralis burde virkelig have den turnering hvis det kun var de 4 hold.
#8 BarcodeNone
2018-05-16 17:11
Alt i alt, er det også for det bedste i forhold til det travle program der kører op til slutningen af juli nu her, kort turnering eller ej. NiP er nok ganske tilfredse.
Interessant at RFRSH alligevel ville have kollideret med ESL NY. Så får vi da et håndgribeligt kik på hvad der sker med seertallene ifht. FB vs. Twitch
#9 yez
2018-05-17 09:50
Folk der havde købt billetter til den oprindelige dato kan få deres billetter refunderet. Men hvad hvis man havde købt flybilletter/hotel. Håber ikke der er mange der er kommet i klemme her. Det vil give RFRSH et dårligt ry i Tyrkiet.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere