gade er klar til sit absolut største event i karrieren; ESL Pro League S7 Finals.

OpTic klar til ESL Pro League S7 Finals

OpTic var allerede inden sidste spilledag sikret en plads til finalerne, og derfor stillede de ikke op til kampen mod Liquid i nat. cadiaN kæmpede derimod for en plads ved finalerne, men SK snuppede den for næsen af ham.

I går aftes blev grundspillet i den europæiske division i ESL Pro League Sæson 7 afgjort, hvor North og Heroic lige akkurat missede pladsen ved finalerne, og i nat var turen så kommet til Nordamerika.

Her er Danmark også repræsenteret, da hele OpTic nu er et dansk hold, mens cadiaN til daglig slår folderne hos Rogue.

OpTic var allerede sikret en plads ved finalerne inden sidste spilledag, og derfor stillede de ikke op til kampen mod Liquid, da alle fem er i Danmark lige nu, hvilket giver en rigtig høj ping, som gør det næsten umuligt at spille.

cadiaNs Rogue var derimod stadig med i kampen om en plads til finalerne, og med to stensikre sejre over Dignitas gjorde Rogue sit til at ende i den eftertragtede top 6.

Desværre vandt SK Gaming begge sine kampe over Renegades, selvom den ene kamp måtte ud i overtid, og derfor snupper brasilianerne pladsen for næsen af cadiaN.

Med ovenstående stilling kan vi til finalerne i Dallas, som afholdes fra den 14. til 20. maj, se frem til OpTic, Astralis og karrigan fra FaZe i kamp, når de dyster om præmiepuljen på 4,6 millioner kroner.

#1(Med 0 svar)
27. april 2018 kl. 10:43
n1m4
så skal maskinen lige frem i Gade til ESL
#2(Med 0 svar)
27. april 2018 kl. 11:42
fREDIchild
dignitas ser stærke ud
#3(Med 0 svar)
27. april 2018 kl. 13:39
Zherman
Jeg er godt nok spændt på at se om NRG er ligeså stærke på LAN.

Og jeg tror at OpTic kommer til at overraske, jeg har sgu en del tiltro til det lineup. Især når så mange af de andre hold har haft Cbble som deres top2/3maps. K0nfig og cajunb var tidligere bæster på det gamle dust2, og mon ikke at det hurtigt bliver et solidt map for dem sammen med Nuke (set ud fra lineuppet).
#4(Med 0 svar)
28. april 2018 kl. 11:10
strogie
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jugi og konfig flækker
#5(Med 0 svar)
28. april 2018 kl. 11:34
Radski
140 ping
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.