cadiaN er hentet til USA for at lede Rogues mandskab.

cadiaN om at spille B-turneringen: "De unge talenter skal have chancen mod de professionelle hold"

Dust2.dk fangede cadiaN efter sejren i B-turneringen, og i dette interview åbner danskeren op for, hvorfor Rogue valgte at spille B-turneringen.

For cadiaN og Rogue var målsætningen at spille sig i Main turneringen ved Copenhagen Games. De endte dog - ligesom mange andre udenlandske hold - med ikke at klare den gennem nåleøjet.

Rogue skulle derfor i B-turneringen sammen med mandskaber som Epsilon, Alternate, Singularity og x-kom, men som et af de eneste store udenlandske hold stillede Rogue rent faktisk op til turneringen.

Den endte de også med at vinde på trods af, at hold som Nexus, Tricked og Fragsters også deltog, og det har Dust2.dk snakket med den danske caller om.

Hvad er det for en følelse, du sidder med efter at have vundet B-turneringen?

Det er følelsen af stolthed, vil jeg sige, for det er ikke nemt at skulle tage sådan et nederlag, som det var for os ikke at kvalificere os til Main turneringen, og så alligevel at sidde og spille jeg ved ikke hvor mange maps i B-turneringen mod både dygtige og knap så dygtige hold. vi har holdt hovedet højt, og vi har grindet os igennem det, og nu står vi her som vindere, og det var jo også lidt målsætningen med at spille, for ellers havde det jo ikke været så sjovt at sidde her og snakke om, hvorfor vi valgte at spille B-turneringen. Det endte med at lykkes det hele, og uanset hvad er det også bare en masse erfaring, som vi kan tage med videre.

Vi talte sammen inden I tog til CPH Games, og målsætningen var helt klart Main turneringen for jer, så hvilke overvejelser gør I jer i perioden fra I ryger ud af Main, og til I stiller op i B?

Jamen der gør vi os faktisk ikke så mange tanker, for på vej til CPH Games om onsdagen bringer jeg op for holdet, hvordan og hvorledes situationen ser ud, hvis vi ikke kvalificerer os til Main turneringen. Der er den her B-turnering, og jeg vil rigtig gerne have, at vi aftaler, hvordan vi forholder os til den, hvis vi skulle ende der, for hvis man ikke gør det på forhånd og skal gøre det, når man lige har tabt, så er skuffelsen selvfølgelig stor, og så er man ramt af følelser og kan måske ikke altid lige handle i den rette og gode tro. Så vi aftalte på det tidspunkt, at hvis vi ikke kvalificerede os til Main turneringen, så ville vi spille B. Der var ikke så meget der, det var alle enige om på det tidspunkt, og derfor var der heller ikke nogen indvendinger, da B-turneringen skulle starte.

I kommer måske lidt let til sejren i forhold til, at mange af de andre gode udenlandske hold droppede B-turneringen, men havde du regnet med, at det ville se sådan ud, da I aftalte, at I ville stille op uanset hvad?

Jeg vidste godt, at der var mange hold, som af den ene eller anden grund ikke ville deltage i B-turneringen. Om det er på grund af tidsmæssige årsager, om det er på grund af stolthed - jeg skal ikke kunne sige det, men vi vidste godt, at nogle af dem ville droppe ud, men med det sagt tror jeg også bare, at man skal være ærlig med sig selv og sige, alle holdene kendte på forhånd formatet, og der var mange gode hold, som ikke ville klare den. Enten er man god nok til at gå hele vejen til Main, eller også er man ikke, og er man ikke, så synes jeg i hvert fald, at der er et godt incitament for at spille B-turneringen. Man kan også sige, havde alle de gode hold deltaget, så havde det været en virkelig interessant turnering og mere interessant end den endte med at blive. 

Hvorfor tager I ikke bare den nemme løsning og dropper B-turneringen? Hvad får I ud af at spille den?

Jeg vil sige, der er faktisk rigtig mange aspekter i det. Et af dem er, at vi har en organisation, som har valgt at investere i den her lange tur helt ovre fra Amerika, og jeg synes måske, det er at vende ryggen til nogen, der har investeret så mange penge i en tur, hvis vi bare siger, vi gider ikke spille B-turneringen af den ene eller anden grund. Det andet er, at uanset hvad, så er det LAN kampe, og det er noget, som vi har en masse unge gutter, der sagtens kan bruge, og jeg selv kan også altid bygge på. Nogle af kampene blev jo også intense, så det er 100 procent erfaringer, som vi kan tage med os.

Og så synes jeg også på en måde, at det tredje er, at der er helt vildt mange unge talenter til sådan et LAN som det her, og jeg synes, de skal have chancen for at spille mod nogle af de professionelle hold. Det er jo også en læringsproces for dem, at de kan få lov til at møde nogle af dem, som de måske sidder og ser streams af eller følger, når vi spiller ESL Pro League og lignende, så det spiller 100 procent også ind.

Sejren i B resulterede i 10.000 kroner til cadiaN, vice, Hiko, SicK og gMd, der nu kan rejse hjem med checken samt en masse erfaring for LAN.

#1(Med 0 svar)
2. april 2018 kl. 10:47
BYRTz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Nice indgangsmentalitet Casper (y)
#2(Med 2 svar)
2. april 2018 kl. 10:53
sn0lle
Kan man andet end have kæmpe respekt for den mand?
#8(Med 1 svar)
2. april 2018 kl. 11:23
QvisT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Ja det kan man da. Glemmer aldrig da han skrev kill i console i sidste runde i en turnering.
#9(Med 0 svar)
2. april 2018 kl. 11:39
PallePop
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Ja det var en dumhed som dog kan tilgives. Har generalt stor respekt for cadiaN, og synes, han kører den gode stil, i modsætning til mange andre. Havde 2 drenge med og de var tæt på at få en kamp mod Rogue, hvilket ville have været kæmpe stort for dem!
#3(Med 0 svar)
2. april 2018 kl. 11:07
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Respekt! Og tillykke med B turneringen.
#4(Med 0 svar)
2. april 2018 kl. 11:10
kiR
Vinder af Dust2 Fight Club
Guld Sæsonkort Sæson 15
Kæmpe respekt herfra!
#5(Med 6 svar)
2. april 2018 kl. 11:16
zypath
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Godt at du har ændret mening siden sidste års CPH-games :-)



Tillykke med sejren!
#11(Med 5 svar)
2. april 2018 kl. 12:09
cadiaN
Heroic
Dansktoppen
Major deltager
Spillede den også sidste år på trods af at jeg hjalp CPH Flames som stand-in, og egentlig ikke var forpligtet til at gøre det.

Forstår ikke helt din besked.
#14(Med 3 svar)
2. april 2018 kl. 12:37
zypath
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Som jeg husker det, var der bare meget drama omkring det, og du var meget imod at spille B med CPH-flames :-)

Men det kan selvfølgelig også være at jeg misforstod det.
#18(Med 2 svar)
2. april 2018 kl. 13:34
foli
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det gjorde du ikke.
#19(Med 1 svar)
2. april 2018 kl. 13:39
Thomsen80
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg oplevede ikke drama omkring det, og jeg er trods alt ejeren af holdet. Uanset hvad der blevet sagt eller gjort er Casper den spiller jeg mødt, som har haft den absolut mest professionelle indstilling til tingene. Han lærte både vores spillere og resten af organisationen en masse om professionalisme og indstilling, og ikke mindst ydmyghed ift. hans position.

Der kan være mange årsager til at hold dropper B-turneringen, men som udgangspunkt synes jeg det er forkert. Der er forpligtelser overfor sponsorer, investorer, fans m.m. som bør vægte rigtig højt.
#27(Med 0 svar)
2. april 2018 kl. 16:42
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Tak for svar, fedt at lige udrede tingene på en ordentlig måde & jeg giver dig ret at Cadian med sin gentleman stil helt sikkert er en af de mest pro. spillere som jeg anser for at have leveret noget til den danske scene.
#28(Med 0 svar)
2. april 2018 kl. 16:46
saks
Du er og bliver en chef!
Kæmpe fan af din person og indstilling til tingene!
Du tager imod alle og deler af din viden :)
#6(Med 0 svar)
2. april 2018 kl. 11:19
Buglezz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Respekt, og Gz :) håber i havde et godt Lan :)
#7(Med 0 svar)
2. april 2018 kl. 11:21
NaToSaphiX
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Respekt til Cadian og co.

Tillykke!
#10(Med 1 svar)
2. april 2018 kl. 11:41
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Den helt rigtige indstillingen hele vejen igennem. Erfaringen man selv kan tage med, erfaringen man giver til andre, og ikke mindst organisationens interesser.

Jeg forstår stadigvæk ikke, at så mange hold valgte B turneringen fra. Mange af dem kunne ikke forvente, at spille A turneringen og mange af dem kunne snildt bruge tiden sammen til at få erfaring og lære hinanden bedre at kende. Vil endda sige, at mange af holdene var decideret for dårlige (niveauet taget i betragtning) til at kunne komme i A turneringen, at det er så skræmmende, at de efterfølgende valgte at tage hjem.

Heldigvis blev Rogue, og kastede en smule stjernestøv over B turneringen.
#15(Med 0 svar)
2. april 2018 kl. 12:42
soga
Helt enig. Det virker lidt til, at de har en forkælet holdning til tingene. Erfaringen / oplevelsen ved at spille en masse LAN kampe - demoer og kampe der kan analyseres efterfølgende. Det må da opveje at de skal spille 1-2 dage mere i en turnering med en lille første præmie.

Alt andet lige får de vel mere eller lige så meget ud af det, end en uges pracc
#12(Med 0 svar)
2. april 2018 kl. 12:10
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Cadian er sgu en good guy :D
#13(Med 0 svar)
2. april 2018 kl. 12:36
loginz
Synes simpelthen at Casper er en cool fyr!
#16(Med 0 svar)
2. april 2018 kl. 12:46
Mindless
Kanon indstilling og have til spillet!
Kæmpe respekt og et stort tillykke!
#17(Med 0 svar)
2. april 2018 kl. 13:13
AB1LDG44RD
Jeg forstår slet ikke at hold som hører under en organisation kan have muligheden for at tage hjem? Var jeg ejer/styrer havde jeg aldrig tilladt det.

Respekt for at de blev og respekt til cadian. Han virker cool :)
#20(Med 3 svar)
2. april 2018 kl. 13:55
telum
det klinger sku lidt hult, efter det fis han lavede mod big for noget tid siden, mon ikke bare det var et standard krav fra org'en
#21(Med 2 svar)
2. april 2018 kl. 13:57
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg tror jeg er væk
#22(Med 1 svar)
2. april 2018 kl. 13:58
telum
du er sku ofte helt væk maten :D?
#24(Med 0 svar)
2. april 2018 kl. 14:33
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
shut up noob!
#23(Med 0 svar)
2. april 2018 kl. 14:24
nopze
For størstdelen af holdene er det helt sikkert stoltheden der gør at de ikke agter at deltage i B-tuneringen.
Fed indstilling Cad. Det kunne flere af de andre hold lære noget af.
#25(Med 0 svar)
2. april 2018 kl. 15:52
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg havde også blevet hvis jeg havde muligheden for at møde selveste blameF i bracket
#26(Med 0 svar)
2. april 2018 kl. 16:22
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Fedt udgangspunkt Cadian, kæmpe respekt.
#29(Med 0 svar)
2. april 2018 kl. 18:42
SEBM1337
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Casper har altid været pisse nice. Det viser han igen her. Alt held og lykke mate!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.