cadiaN har taget sit humør og store glæde ved sejre med til USA.

Den fortabte søn vender hjem i påsken: cadiaN forventer at nå videre til Main turneringen

Dust2.dk har sat cadiaN i stævne til en snak om Rogues forventninger til Copenhagen Games, holdets udskiftninger, og hvordan det bliver at komme hjem til Danmark igen.

Det begynder snart at krible i mange gameres kroppe, da et af årets højdepunkter i dansk CS:GO, Copenhagen Games, er lige om hjørnet.

Der er nu blot en uge til, dørene åbnes i Bella Centeret, hvor vi for første gang får de nye kulisserne at se, som forventes at byde på et langt større og mere professionelt setup end de tidligere år.

Præmiepuljen i Main turneringen er opgraderet til $100.000 svarende til lige over 600.000 kroner, og det tiltrækker hold som North og Heroic, mens også Rogue tager turen til København i påsken.

Hos Rogue befinder en enkelt dansker sig, da cadiaN i september 2017 var tabt for Danmark, da han underskrev en aftale med det nordamerikanske hold.

Starten har dog været hård, og derfor skulle de i januar spille relegations for at sikre sig en plads i denne sæson af ESL Pro League. Det gik som håbet, og efter et par udskiftninger leverer Rogue nu flot spil i sæson 7, hvor de ligger på femtepladsen.

Nu vender du hjem til Danmark i forbindelse med Copenhagen Games. Hvordan bliver det at komme tilbage?

Det bliver rigtig dejligt, savner rigtig mange mennesker og ting i Danmark. Jeg har haft rigtig travlt siden jeg kom herover, og der har ikke været meget tid til at være hjemme i Danmark - jeg rejste hjem d. 21. december for at fejre jul, afsted til EPL Relegation d. 3. januar, og ud over 3 dage hjemm,e da jeg skulle arbejde til BLAST Pro Series, har jeg ikke mærket den danske regn eller smagen af rugbrød.

I er ikke blandt de inviterede hold og skal derfor igennem kvalifikationen, og alt andet end en plads i Main er vel skuffende?

Målsætningen er selvfølgelig hovedturneringen, hvis ikke vi når det, så er det et skuffende resultat, på trods af at jeg synes deltagerlisten ser rigtig pæn ud.

Men man kan også sige, det er single elimination i bracket, så en uheldig lodtrækning hvor man møder dawg (red. HUNDEN) på LAN, eller AnJegErTilbageIDK (red. AnJ) så kan alt selvfølgelig ske - og hvordan du end vender og drejer det, så er det altså 64 hold om 4 spots, så det er altså kun 4 hold, der kan stille sig fuldt tilfredse.

I gør det ganske fint i ESL Pro League efter et par ændringer på lineuppet, hvorfor skulle der ændringer til?

Hvorfor skulle der ændringer til, spørger du? Lad mig tage Martin-hatten på, og give den et ærligt og meget direkte indskud i hvordan sidste sæson forløb.

Jeg ankom til et USA, som netop havde fået en ny præsident i Donald Trump. Dette betød ikke kun ændringer på den politiske front men også på CS-delen. Vi havde en ung spiller i wrath, som manglede forståelsen for, hvad det vil sige at være professionel, møde op til tiden, dedikere tid til individuel træning, kommunikere og at være konstruktiv i sin tilgang til at blive en bedre spiller.

Der var virkelig meget hype omkring ham, før jeg kom til, og at han var for ung til at have sin EPL debut, gjorde ikke forhåbningen mindre hos folk - men sandheden var, at han slet ikke var klar til det niveau, og jeg blevet meget skuffet over tilgangen og attituden.

Shinobi var holdets IGL da jeg kom til, men jeg kunne godt mærke, at han ikke havde den nødvendige erfaring til at calle, han har sine problemer med at bidrage på scoreboardet, og forsøger ofte at lave nogle “uintelligente” ting for at overraske, da han ved, at han ikke har en fordel i en clean aim-duel, det passede ikke rigtig ind til vores spillestil, så selvom han var en vigtig brik i overlevelsen ved relegation, og at han er en skide nice gut, som jeg virkelig godt kan lide, så gik det bare ikke.

Vice, hiko og jeg blev hurtigt en trio, og den ville vi gerne holde sammen med frem mod denne sæson, og det lykkedes, samt at vi signede SicK fra Misfits og gMd fra MDL gjorde bare, at vi havde et hold, hvor alle kan skyde, kommunikere, lytte, bidrage og ja, derfor er vi meget farligere i denne sæson.

Rogue er i skrivende stund nummer 45 i verden, og holdet stiller op med følgende startfemmer til Copenhagen Games, der afholdes fra den 28. til 31. marts:

  • Danmark cadiaN
  • Canada gMd
  • USA Hiko
  • USA vice
  • USA SicK
#1(Med 1 svar)
21. marts 2018 kl. 08:44
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
INHUMAN REACTIONS.

Men dejligt cadiaN kan få holdet med til Danmark.
Det er lidt skægt med de udenlandsdanskere og de spøjse mixups af nationaliteter med danske spillere.
#3(Med 0 svar)
21. marts 2018 kl. 08:53
Narky
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Enig med at det er spøjst. Havde ellers lige håbet på Optic til cphgames pga deres sidste "indkøbstur" :D
#2(Med 1 svar)
21. marts 2018 kl. 08:52
birdfromsky
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Guld Sæsonkort Sæson 15
Tror sku de kommer til at blive skuffet. Synes godt nok ikke det har været den bedste cs fra deres side. Men en ekstra dansk mand i main ville aldrig være dumt!
#4(Med 0 svar)
21. marts 2018 kl. 09:10
loginz
Tror også de bliver skuffet, men aldrig sig aldrig!
#5(Med 0 svar)
21. marts 2018 kl. 09:17
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Umiddelbart ikke nogle jeg spår den store succes til CPHG, især ud fra de nylige rokeringer på holdet m.m. Men det er helt sikkert fedt at et hold som dem tager den lange tur, når de ikke har en invite.
#6(Med 0 svar)
21. marts 2018 kl. 09:58
JayT
Jeg tror på at de kan nå langt. SicK og gMd er dygtige individualister, og de har trods alt spillet med i hele marts måned, og i en del officielle kampe. Rogue er tilmed det eneste hold (sammen med Cloud9), der bare tilnærmelsesvis har kunne byde et brandvarmt NRG-hold op til dans.
#7(Med 0 svar)
21. marts 2018 kl. 11:06
Thranum
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Fedt med en udtalelse der virkelig giver et indblik i udskiftningerne :D! Selvfølgelig skal man respektere tidligere teammates, men jeg kan nu godt lide når os fra pøblen får lidt indblik i udskiftninger!
#8(Med 0 svar)
21. marts 2018 kl. 11:24
steady
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
En glimrende ambassadør for dansk csgo, vel nærmest csgo generelt. Jeg håber at se ham på scenen og med helt fremme igen i år til CG! Al succes er vel undt.
#9(Med 0 svar)
21. marts 2018 kl. 16:01
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Hvis jeg skulle vælge en stjerne på himlen, så ville det være dig!
Vi ses om et par dage mate 🤓
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.