refrezh bliver fast mand hos Fragsters, da hans prøveperiode er ovre.

refrezh bliver fast mand hos Fragsters

Fragsters er nu klar til at fjerne titlen som prøvespiller fra refrezh, da han bliver tilknyttet holdet på fast basis, og det sker med store armbevægelser.

Fragsters er unægteligt et hold, som man skal holde øje med, for med store individuelle kræfter og en spillestil, der ofte går op i en højere enhed, er det et mandskab, som kan tage fusen på selv de store hold.

Det viste de tidligere mod mandskaber som AGO, Tricked, Gambit, Space Soldiers og Virtus.pro.

Fragsters havde i løbet af sommeren 2017 problemer med at finde den sidste spiller, og da sycrone blev købt, kom Bubski til, og det revolutionerede de kommende resultater, da også Heroic blev besejret i kvalifikationen til WESG. 

Så da Bubski røg ud, gik der ikke længe, og så var han en del af holdkortet igen, og det skyldes, at han er en meget komplet spiller, det fortæller holdets caller, torben, til Dust2.dk:

Bubski er en meget komplet spiller og tilføjer mange ting på vores hold - i mine øjne er der særligt to kvaliteter, som stikker ud, og som gør ham meget attraktiv for os. Først og fremmest er det hans evne til altid at være bevidst om sine medspilleres situation, samtidig med at kunne have fuld fokus på sit eget spil, og dernæst kommunikerer han rigtig godt. De to kvaliteter komplimenterer hinanden meget og passer perfekt ind i vores ‘on the fly’ måde at spille CS på. Derudover besidder Bubski også den nødvendige firepower for at kunne konkurrere på det højeste niveau, siger torben til Dust2.dk.

Det personlige er det sportslige

Det var interne uenigheder og personlige problemer, som først sendte Bubski ud i kulden en kold december dag, men der gik kun seks uger, og så var han tilbage igen.

I tiden uden Bubski, der blev erstattet af refrezh, begyndte Fragsters at skæve mod holdene under dem på ranglisten, for de kravlede tættere og tættere på. Til GGW #23 blev det til en meget skuffende 9.-12. plads, og i eOddset Masters slog LPSP dem ud med 2-0 i semifinalen.

Disse og flere andre nederlag reagerede holdet prompte på, og derfor kom Bubski tilbage og erstattede fr0slev.

Emnet om det personlige forhold på et CS:GO hold bliver ofte taget op, og der er delte meninger, men torben er ikke i tvivl; det betyder rigtig meget:

Der er ikke rigtig noget at vurdere - ligemeget hvilken holdsport man dyrker på højt plan, er det selvfølgelig altid det sportslige som kommer i første række. Man er dog flere personer på et hold, og i CS på højt niveau er det særligt sammenspillet og kemien imellem spillerne, der udgør forskellen til de andre hold. Man kan spille CS på mange måder, men det er vigtigt, at alle spillerne er på samme bølgelængde, og derfor har det personlige unægteligt også en kæmpe betydning i sidste ende, hvis du spørger mig. Ikke fordi det er vigtigere end det sportslige, men fordi det ER det sportslige, fortæller torben.

Fragsters' caller er meget klar i spyttet om sin vurdering af, hvordan et hold bedst fungerer, og her skal det personlige altså også være i fokus.

refrezh bliver fast mand

Den ligning passer refrezh rigtig godt ind i, så da han forblev på holdet som prøvespiller, da Bubski kom tilbage - hvilket sendte fr0slev på bænken - fik han tid til at bevise sit værd.

Og det mener torben bestemt, at refrezh har gjort, det fortæller han til Dust2.dk:

Da jeg aldrig havde spillet eller snakket med refrezh før, vidste jeg ikke, hvad jeg skulle forvente, men jeg må indrømme, jeg er blevet virkelig positivt overrasket. Først og fremmest selvfølgelig over hans høje niveau, men også over hans festlige personlighed. Han passer rigtig godt ind på holdet socialt såvel som ingame - udover selvfølgelig at være en sand maskine, så har han også en meget rolig og tålmodig spillestil. Noget jeg tror er en blanding af hans ‘chill’ personlighed samt hans tid hos Tricked, der efter min opfattelse har en mere struktureret spillestil. Den passer perfekt ind hos os, da vi i forvejen har nok spillere med ild i røven, og derfor går det op i en højere enhed, når reffe er der med brandslukkeren en gang imellem, siger torben med et stort smil.

Selvom refrezh ikke selv betegner sig som en spiller, der render rundt med en brandslukker på ryggen, nikker han bestemt genkende til torbens udlægning om en god sammensætning af spillere:

Først og fremmest vælger jeg at skrive under med Fragsters, da de som organisation er meget nærværende og går op i, at hver spiller trives på holdet. Her vil jeg give Kenneth stor cadeau, da han virkelig har gjort et stort stykke arbejde for, at jeg personligt har kunne føle mig hjemme.

Derudover er det et hold med masser af potentiale og stærke individer med forskellige kvaliteter, hvilket gør, at vores hold er godt sammensat. Samtidig er vi alle sammen på samme bølgelængde med hinanden og har fælles ambitioner, hvilket er meget vigtigt at have fastslået fra starten af, fortæller en glad refrezh, da Dust2.dk fanger ham.

Stabilt top 20-30 hold de næste seks måneder

Da Bubski blev en del af Fragsters den 2. oktober 2017, lå de nummer 50 i verden, og mellem der og den 12. december, hvor han røg ud, var de blandt andet oppe som nummer 39.

Herefter tog holdet et stort dyk grundet de skuffende resultater, og da Bubski blev hentet ind i startfemmeren igen i januar 2018, var Fragsters helt nede som nummer 102. 

De er dog kommet på rette spor med Bubski og refrezh, der øjensynligt passer rigtig godt ind hos de tre oprindelige walkover-spillere, stavn, torben og dragoNfly, da holdet nu er oppe som nummer 33 i verden.

Det stopper dog ikke her, hvis det står til refrezh, for han forventer at se dem noget højere i løbet af det næste halve år:

Vi har på ca. en måned formået at blive rangeret til at være det 33. bedste hold i verden, hvilket er meget imponerende i mine øjne, da alt dette blev gjort uden den dybeste playbook. Det er ingen hemmelighed, at lige da jeg joinede, gik det ikke helt så godt, men lige siden vi har fået Nicolai (torben) tilbage på IGL-rollen og Bubski tilbage i lineuppet, har tingene fungeret langt over mine egne forventninger. Vi har en meget åben spillestil og med åben mener jeg, at vi er villige til at fejle. Dette er noget, jeg har manglet på tidligere hold, da det var som om, fejl ikke skulle begås men undgås. I min optik har man brug for at lave fejl på et hold, uden man skal få det dårligt med sig selv og miste sin selvtillid, som jeg ellers har oplevet mange gange før.

Som tidligere nævnt har vi som hold fælles ambitioner. En af disse ambitioner er at udvikle os hver især som spillere, arbejde med alle de fejl, som vi laver, og på den måde fremme vores individuelle niveau, som i høj grad vil gavne holdet.

Jeg tror på, at vores potentiale rækker længere end en 33. plads i verden, men det er et spørgsmål om tid. På nuværende tidspunkt kan vi ikke lægge så meget tid i spillet, som vi gerne ville, idet stavn fortsat går i skole. Det betyder dog ikke, at vi slacker på den front! Vi gør alt hvad, der står i vores magt for at sætte mere CS på skemaet. Vi sætter selv grænserne for hvor langt vi kan nå, men personligt ser jeg os som et stabilt top 20-30’ish de næste seks måneder, uddyber refrezh.

Fragsters vil ikke ud med, hvor lang kontrakten med refrezh er, men ud fra hans statement kommer han i hvert fald til at spille med dem i seks måneder mere.

Fragsters består nu af:

  • Danmark torben
  • Danmark stavn
  • Danmark dragoNfly
  • Danmark Bubski
  • Danmark refrezh
#1(Med 0 svar)
21. februar 2018 kl. 09:30
JarKo
sindsyyyyyyygt :D men den var set komme xD
#2(Med 0 svar)
21. februar 2018 kl. 10:36
Drill
Tillykke med det stærke lineup. Det ser virkelig lovende ud for jer!
#3(Med 0 svar)
21. februar 2018 kl. 10:44
Trixitlol
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Tillykke til reffe og resten af Fragsters! :-)
#4(Med 2 svar)
21. februar 2018 kl. 11:25
saks
Hvornår er stavn færdig med skole?
#6(Med 0 svar)
21. februar 2018 kl. 12:58
Divi
Tror han går i 9. lige nu. Så vel til sommer? :D
#11(Med 0 svar)
21. februar 2018 kl. 15:35
Bubski
Dust2 MVP
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sommer 2018, så her om 4-5 måneder.
#5(Med 0 svar)
21. februar 2018 kl. 11:45
casle
Major deltager
ECSTATIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Er fan af det hold her 👍 fest med bubski og Reffe
#7(Med 1 svar)
21. februar 2018 kl. 13:38
Nizzen
Vinder af Dust2.dk Aim or Die
Refrezh ligner CJ fra gta San Andreas :)
#10(Med 0 svar)
21. februar 2018 kl. 15:32
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Ja du mener Will Smith i fresh Prince of bel air
#8(Med 0 svar)
21. februar 2018 kl. 14:59
Dalle
Tillykke reffe! :)
#9(Med 0 svar)
21. februar 2018 kl. 15:26
exigo
Tillykke med det reffe, fuldt fortjent!!
#flækketid
#12(Med 0 svar)
21. februar 2018 kl. 18:39
Bazooun
Flække Isbil, Tillykke til dig.
#13(Med 0 svar)
21. februar 2018 kl. 18:40
LeffeN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Tillykke reffe!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.