Astralis vandt IEM Katowice i år.

Sådan kvalificerer du dig til IEM Katowice 2018

Den 16-hold store turnering i Polen i starten af marts måned har annonceret dens kvalifikationer, hvor fire europæiske hold kan vinde adgang.

Det bliver ikke nogen lang omstillingsperiode for de europæiske Major-deltagere, der også ønsker at kvalificere sig til IEM Katowice. I mens Majoren strækker sig fra den 12-28. januar, så begynder de åbne europæiske kvalifikationer allerede den 23-24. januar.

I forhold til de foregående år vil IEM Katowice ikke kun have 12 deltagende hold, men 16 hold, da ESL vil strømline alle deres events med samme antal hold og potentielt samme format. IEM Katowice vil have en præmiepulje på $500.000, som svarer til 3.150.000 danske kroner.

Otte af de 16 hold bliver inviteret direkte til turneringen, mens de sidste otte hold findes gennem kvalifikationer. Fire af de pladser går til Europa, mens Nordamerika får to pladser. Asien og Australien får én plads hver.

Europæisk kvalifikation (4 pladser)
23. - 24. januar Åben kvalifikation #1   Læs om tilmelding her
31. januar - 1. februar         Åben kvalifikation #2  Læs om tilmelding her
3. - 4. februar Lukket kvalifikation              Finalister fra de åbne kvalifikationer
+ otte inviterede hold

IEM Katowice vil løbe over seks dage fra den 27. februar til og med den 4. marts, hvoraf de sidste tre dage bliver afviklet foran flere tusinde fans i Spodek Arena i Katowice. Tilmeldingen til kvalifikationerne er ikke åben endnu.

#1(Med 0 svar)
15. december 2017 kl. 08:59
JKN
Helt vildt fedt at 50% kvalificerer sig, kæmpe fan!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.