Endnu to hold ude af Showdown

eOddset POWER Showdown er i fuld gang, hvor aftenens to første lowerbracket kampe netop er færdigspillet.

Aftenen startede ud med de to første lowerbracket kampe i eOddset POWER Showdown. Her skulle de næste to hold sorteres fra.

I den ene lowerbracket kamp skulle Serenic møde Ambush. Her var det Serenic, som kom bedst fra start. Ambush indhentede dog hurtigt føringen og Ambush kunne derfor gå til pause foran 10-5. Efter pausen kom Serenic igen og de kom op og udlignede til 10-10. Kampen fortsatte tæt, men Ambush formåede at lukke kampen 16-14.

I det andet opgør skulle Main Street Esport møde TOXIC. Her kom TOXIC bedst fra start og de fik hurtigt bragt sig foran. De kunne derfor også gå til pause med en 12-3 føring.  Efter pausen begyndte spillet at køre for MSE og de vandt den ene runde efter den anden. MSE kunne dog ikke fuldføre deres flotte comeback, og TOXIC kunne derfor tørre sveden af panden, da de lukkede kampen 16-12.

Ambush skal derfor møde KOLDD i deres næste lowerbracket kamp. KOLDD viste overraskende flot spil i går, så der er derfor lagt op til et utrolig spændende opgør.

Vulture skal derimod møde TOXIC, hvor BERRY og co. er favoritter. Vulture sendte dog Odense i lowerbracket og var ved at besejre LPSP i går. De skal derfor på ingen måde undervurderes.

Du kan se alle kampe og resultater her.

Husk at 7ri sidder klar og caster en af kampene.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.