Afgørelse af PlayGames.dk Open #24 udskudt

Imens flere af de umiddelbare favoritter led nederlag tidligt i turneringen, må vi vente med at finde en vinder af PlayGames.dk Open #24.

I går klokken 18:00 blev årets sidste PlayGames.dk Open turnering skudt igang, og det var med mange interessante hold på deltagerlisten. Der var flere spændende kampe fra start og det fik samtidigt også flere stærke hold til at bukke under tidligt.

Et af dem var Tricked Academy, der dog røg ud allerede i første runde til XILYFE. I anden runde blev det også et farvel til XI Esport samt stærke mandskaber som sepel, oraleee og tuNombre.

Turneringen spidsede til da YAKETY røg ud i kvartfinalerne til de umiddelbare favoritter fra 1LRANDET, der dog noget overraskende røg ud i semifinalerne til KOLDD. De skulle så i finalen op imod eziskins.

  • Danmark KOLDD (hanzji1, fweaK, fr3d3, quardiEEn, freddjo)
  • Danmark eziskins (Whatever4, heyimpatti, blameF, MSAA, Ferraripeek1)

Finalen blev spillet med eziskins som vinder, men admins hos Dust2.dk har indtil videre suspenderet resultatet, da de er igang med at tjekke enkelte hold.

Admins hos Dust2.dk kan derudover oplyse, at de har fået bekræftet, at en eller flere spillere, har spillet for mere end et hold i løbet af denne uges to PlayGames.dk Open turneringer, og når alle personer er lokaliseret, vil personerne i løbet af næste uge modtage en straf, og den endelige vinder vil blive kåret.

#1(Med 2 svar)
8. december 2017 kl. 18:43
NikoHeiseN
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
#2(Med 1 svar)
8. december 2017 kl. 18:40
OJ1738
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
gyazo.com/...
#3(Med 0 svar)
8. december 2017 kl. 18:42
NikoHeiseN
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Er på arb :(
#4(Med 0 svar)
8. december 2017 kl. 18:42
Zebbe
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 17
rip eziskins
#5(Med 17 svar)
8. december 2017 kl. 18:49
dAnjel
Hvem vandt Open #23? Kan ikke finde artiklen ;)
#8(Med 0 svar)
8. december 2017 kl. 18:52
Johnnyw0w
ingen artikel til H4rr1p for at banke alle favoritterne, næ nej :) vi skal da høre om hvordan Reason kan vinde bo1's i en engelsk liga!
#10(Med 15 svar)
8. december 2017 kl. 19:05
rijaH
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
#11(Med 12 svar)
8. december 2017 kl. 19:08
dAnjel
Nååår? Artiklen skrevet omkring open #24. For at få folk til at melde sig til Open #24. Med overskriften: "PlayGames.dk Open #24 starter om en time; stadig ledige pladser"
#28(Med 11 svar)
8. december 2017 kl. 19:59
rijaH
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Du søger en vinder af open. Det står der. Hvordan vi skriver vores nyheder bestemmer vi vel?
#34(Med 10 svar)
8. december 2017 kl. 20:27
Johnnyw0w
selvfølgelig kan i selv bestemme hvordan i skriver jeres nyhed, men jeg synes sku det er træls at alle andre har fået en "H4rr1p løber med sejren i open #23" - Nu er der kun fokus på den her "skandale" OG INGEN har noget kendskab til vores hold eller lineup, eller hvordan vi susede igennem open, ved ikke med jer, men jeg føler sku at der skal være lige behandling for alle. Vi er blevet nævnt i en under rubrik til en artikel der ikke handler om vores Open. Synes jeg ikke er fair.
#35(Med 2 svar)
8. december 2017 kl. 20:30
zyppp
Vinder af Dust2 Fight Club
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
"johnny carrier harr1p gennem open mens sikrow ligger bund som altid" ville være en passende overskrift!
#36(Med 0 svar)
8. december 2017 kl. 20:33
Johnnyw0w
ingen ved hvem johnny er, det bare wizk :(
#51(Med 0 svar)
8. december 2017 kl. 21:50
dAnjel
"danjel griner sig hele vejen igennem open #23"
#39(Med 6 svar)
8. december 2017 kl. 20:44
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er meget simpelt, det handler om ressourcer. Der er rigtig meget, vi gerne vil skrive om, men vi bliver ganske enkelt nødt til at prioritere i forhold til, hvor mange der læser de enkelte nyheder. Og en vinder af open trækker ikke særlig mange. Vi prøver ihærdigt at dække scenen lidt bredere end kun eliten, men når alt kommer til alt, så er vi bare begrænset af ressourcerne, og derfor vil der nogle gange være situationer som den her.
#56(Med 5 svar)
8. december 2017 kl. 22:07
Johnnyw0w
whatever you say i guess. Det er jo så bare ikke rigtigt når i kan lave 4 artikler om Reason Gaming spiller bo1's i Gfinity, der var absolut ingen der gav en fløjtende fis om de artikler, men alligevel vælger i at lave 4, og nu når i engang har lavet "22!!!" artikler om open winners, så er det sku ikke nu at i skal stoppe. Og at i går mere op i at få lavet en artikel som måske sætter folk i dårligt lys som denne, gør mig dårlig. Det er første gang man ikke kan se hvem der har vundet og hvem de har vundet over, jeg er måske lidt ekstra triggered fordi, det er 2 gang jeg vinder noget hvor der lige pludselig ikke har været resourcer til det. Synes bare du modsiger dig selv med i vil støtte subtoppen, men alligevel vælger at dække noget helt andet.
#59(Med 4 svar)
8. december 2017 kl. 22:21
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Hold da op, du kender simpelthen læsertallene, det er jeg lidt overrasket over. Hvis du tror, at kommentarerne er et udtryk for,m hvor mange der læser de enkelte nyheder, så bliver du slemt skuffet. Nyheder om de bedre danske hold trækker bare en del flere visninger, og sådan er det, selvom det måske ikke er det, du vil læse om, men det er der jo så en del andre, der vil.

Men hvad er det egentlig du argumenterer for? Du bliver ved med at snakke om Reason Gaming, men de har ikke taget nogen nyhed fra jer, vi har slet ikke skrevet om dem fra Open #23 startede?

Hvis du mener vi tidligere har skrevet om det, og der derfor er flyttet ressourcer fra nu og til dengang, så har du fuldstændig misforstået, hvordan dust2s arbejdsgange fungerer. Vi laver ikke vagtplaner osv. folk skriver når de har tid, og så prøver vi ellers at sørge for, at der hele tiden er nogen på, når vi kan forudsige dækningen. Det kan man bare ikke særlig meget i den her verden, og ja, vi har opsat en model til vagtskema osv. men så skal i alle lige donere 100 kr. per måned, hvis det på nogen måde skal kunne blive en realitet.

Og nej, vi stopper ikke med at skrive om Open, men den falder midt i EPL Finals, december hvor flere har eksaminer, og så kom den med Bubski også ud midt i det hele og den er bare meget vigtig.

Skulle Open have været prioriteret i stedet for LPSP nyheden? Måske, den ligger på samme visnings-niveau, så der kunne vi nok godt have prioriteret Open nyhed.

At du ikke synes vi skal skrive den her, det gider jeg slet ikke argumentere for, for det skal vi selvfølgelig, det er mega relevant, og det trækker vanvittig mange ind i den. Vi bliver aldrig enige om, at vi kun skal bringe solstråle historier, så lad os bare lukke den her.
#79(Med 3 svar)
9. december 2017 kl. 11:23
Johnnyw0w
1) Jeg kender ikke læsertallene, nej - men jeg er lidt confused for det virker som om det eneste der har betydning er hvor mange kliks det får? Altså bliver læsertallene målt i kliks eller aktivitet på tråden, der er jo sikkert mange der giver det et klik, men rent faktisk ikke læser artiklen efter at se under rubrikken. Ikke misforstå mig, jeg kan 100% se hvor du kommer fra at man hellere vil lave artikler som interessere folk, men så synes jeg at jeres reklamation om at skabe fokus på subtoppen i dansk CS ikke holder stik, hvordan skal vi nogensinde skrabe kliks ind hvis vi ikke får muligheden?

fx. blev der i dag lavet en artikel om det nye immune mandskab, hvilket også er fair nok - det er jo navnene der hiver kliks ind, men hvis der nu havde været en post om vores Open kunne folk jo se at vi bankede dem i semifinalen. Jeg er mega biased fordi, det nu er mig selv som har vundet, men det vi kæmper for er jo at komme frem på scenen, og det kræver en hvis publicity at gøre det. Det kunne da ha været fantastisk hvis der sad nogle orgs derude og fulgte med og kunne se hvordan vi klarede det.

2) Jeg er fuld forstående for at da de artikler om Reason blev skrevet, var der ikke ligeså meget som foregik, det er min fejl. Havde jeg ikke lige taget højde for, jeg sammenlignede bare de 2 ting uden nogen tanke om konteksten.

3) Jeg kan godt se det er svært at vide hvem der gør hvad hvis folk bare skriver når de har lyst, men vi er da omtrent 1000+ mennesker som donerer månedligt til jer! :)

4) Forståeligt

5) Jeg synes slet ikke at det er et måske, jeg er da ret sikker på at folk ville have i prioriterede jeres egen "største" turnering højere end denne artikel om LPSP.

Ps. Nu skal jeg ikke bare virke som en gnaven gut overfor dig Sander, det er slet ikke fair - men hvis du ser det fra mit perspektiv kan du måske være lidt forstående.

Jeg har kæmpet de sidste 11 måneder i 12-14 forskellige Opens, og når man ENDELIG vinder lortet, så er det bare en super antiklimax følelse jeg sidder med. Jeg har været forstående overfor samtlige af dine pointer, men jeg er også bare super ked af at trække det korte strå gang på gang.
#87(Med 2 svar)
9. december 2017 kl. 13:15
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Læsertallene måles selvfølgelig ikke kun i kliks men også hvor lang tid hver enkelt bruger er i nyheden.

"men så synes jeg at jeres reklamation om at skabe fokus på subtoppen i dansk CS ikke holder stik" Det reklamerer vi da ikke med? Vi har da netop sagt, at Dust2's fokus primært er eliten.

"hvordan skal vi nogensinde skrabe kliks ind hvis vi ikke får muligheden?"

Synes generelt de citater er helt ude af proportioner, og synes godt nok heller ikke det er berettiget. Fordi vi glipper nyheder af og til, så konkluderer du, at ingen i subtoppen får mulighed for at få visninger hos os? Det er virkelig unfair tbh...

Vi skriver om holdene i subtoppen (boblerne og lige derunder), vi sender folk ud og dækker diverse LANs, vi dækker turneringer, vi afholder turneringer, vi sørger for der er stream på alle vores turneringer, vi tilbyder sågar andre turneringer at streame også osv.

Forstår skam, at du er ærgerlig, for nu gik det lige ud over jer, men helt ærligt, det sker virkelig virkelig sjældent, at vi misser sådan en slags nyhed, og jeg mener bestemt ikke det er et generelt billede, man kan tegne af Dust2.

Så jeg må sige, at jeg synes du rammer meget ved siden af, og jeg føler på ingen måde, at din kritik er berettiget, men måske det mest af alt handler om, at du virkelig ønsker den nyhed og derfor skinner din ærgrelse igennem lige nu, og det kan man jo så sige er positivt for os, for det betyder jo, at vi gør noget rigtigt, hvis folk virkelig stræber efter en nyhed.

Men for at runde det af.. Som jeg også skrev i en anden tråd, så er jeg super ked af vi ikke fik koordineret denne her, men i denne uge er dust2 bare presset på ressourcer grundet EPL og eksaminer, og sådan er det altså bare nogle gange, for som Nomad også tidligere har forklaret herinde, så er Dust2 bare ikke et økonomisk powerhouse, så vi har ganske enkelt ikke bare uendelige penge at bruge, i sidste ende skal det her altså kunne køre rundt helt af sig selv.
#88(Med 1 svar)
9. december 2017 kl. 13:42
Johnnyw0w
Yes, gider ikke gå mere i dybten, for jeg kan godt se hvordan det er - bare uheldigt for os i guess.

Men synes i det mindste den ene linje vi har fået, at der godt kunne ha stået vores lineup i det mindste, det kunne ha været rart.
#98(Med 0 svar)
9. december 2017 kl. 18:05
Divi
Man skal vel bare tænke på, at det i sidste ende er en business og at de også skal tjene penge.
#37(Med 1 svar)
8. december 2017 kl. 20:36
empyreaN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
OMEGALUL
#57(Med 0 svar)
8. december 2017 kl. 22:08
Johnnyw0w
+1
#6(Med 0 svar)
8. december 2017 kl. 18:49
AlexBorg
Rip MSAA...
#7(Med 1 svar)
8. december 2017 kl. 18:51
Patti
Dansktoppen
Major deltager
Dust2 MVP
ECSTATIC
Forhåbentlig en joke..
#9(Med 0 svar)
8. december 2017 kl. 18:56
Slettet bruger
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Håber jeg virkelig også det er.
#12(Med 0 svar)
8. december 2017 kl. 19:09
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sørgeligt hvis de ryger ud på grund af det
#13(Med 0 svar)
8. december 2017 kl. 19:09
mjaay
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
xD
#14(Med 62 svar)
8. december 2017 kl. 19:20
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Nu er det vel utvivlsomt mig, det handler om, så jeg tænker, at jeg må give et indblik i det hele.
Først og fremmest er der ikke sket et brud på Dust2.dk's eget regelsæt. (docs.google.com/document/d/1EPjAj3M06l1ax3oO9G5rAh..

Hvis jeg skulle gætte på, hvad admins lige nu er i tvivl om, så er det § 1 stk. 2, som siger: "En spiller må KUN deltage i kampe for ÉT hold i turneringen". Ja, jeg spillede OPEN #23 og #24 med vidt forskellige spillere. Nu vil jeg ikke forsøge at bilde folk ind, at jeg lige leavede det ene hold for at spille med de andre fra dag til anden, for det ved alle, der ser min stream, er en løgn. Til gengæld så stillede jeg op med et mix bestående af NikoHeiseN, Meldola, jabbi, fex og mig selv i #23. I går spørger blame mig, om jeg vil spille med faceitgrind/eziskins, som, såvidt jeg har forstået, lige nu er en core på 4 bestående af blameF, Patti, ReX og nicoodoz. Det siger jeg selvfølgelig ja til, da jeg alligevel sidder og hygger mig med min stream, og det er altid underholdende for seere at følge med i det lidt mere seriøse aspekt af CS.

Hvis jeg skal bannes eller udelukkes for noget, så er det da, at jeg ikke stillede op med hold i #23, men så skal man banne 50% af alle de hold, der stiller op i OPEN generelt, og det virker også som et selvmål.

EDIT:
Det giver i min optik ingen mening at udelukke eziskins, som vandt turneringen, fordi de var bedre, end de andre hold, selvom de også skulle løfte mig.
#15(Med 5 svar)
8. december 2017 kl. 19:19
Zebbe
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 17
Så må de jo håndhæve deres egne regler og banne alle mixhold :)
#21(Med 1 svar)
8. december 2017 kl. 19:33
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Du har fuldstændig ret, men vil man virkelig det? OPEN er for mange også et godt sted at prøve konstellationer af, inden man skaber et reelt hold. Problemet opstår tilsyneladende kun, når disse vinder. Igen skal det pointeres, at eziskins ikke er et mixhold, men at jeg blot hjalp dem på dagen.
#23(Med 0 svar)
8. december 2017 kl. 19:40
Divi
Problemet her ligger også i det kræver en del undersøgelse at finde ud af om folk er mixhold, hvis man overhovedet kan det ved egen magt og hvad et mixhold egventlig er. Skal man have spillet i 3 dage eller 2 uger? Det nærmest umuligt at opretholde medmindre rent bevismaterialer eller udtalelser der har noget bag sig, kommer frem. Måske endnu en 'grey-zone' i regelsættet.
#40(Med 2 svar)
8. december 2017 kl. 20:45
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Du er meget velkommen til altid at tippe og medsende beviser. Faktum er bare, at tit når i gør det, så skriver i “de her er mix, det ved jeg bare” og det kan vi ikke udelukke ud fra..
#54(Med 1 svar)
8. december 2017 kl. 22:04
Zebbe
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 17
Hvordan vil i definere et bevis?
#55(Med 0 svar)
8. december 2017 kl. 22:06
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Noget der er så konkret, at vi med SIKKERHED kan slå fast, at det er et mixhold. Men det kan jo godt være flere beviser, som sammen giver den sikkerhed, men som ikke kan stå alene.
#16(Med 7 svar)
8. december 2017 kl. 19:25
Divi
Ja, mixholdet kan man sige noget til vel.

Dog må jeg sige at jeg er lidt imod det du påstår med eziskins, da det jo er dit/jeres ansvar at spille med folk der ikke skifter hold mellem turnering.

Det er ligesom ESL's eget roster lock, og ja dumt som det nogengange er, så er det netop for at undgå disse situationer vi har lige nu. En spiller der hopper fra et til et andet. Jeg må netop formode at det skal forstås af D2's regelsæt at dette også er tilfældet.
#17(Med 6 svar)
8. december 2017 kl. 19:21
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det står bare ikke i deres officielle regelsæt. Desuden nævner jo selv den mulige overtrædelse, som jeg begik i OPEN #23, men som jeg ikke begik i går. :-)
#18(Med 5 svar)
8. december 2017 kl. 19:23
Divi
Yeah sorry, edit på min kommentar. ^^
#19(Med 2 svar)
8. december 2017 kl. 19:27
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg svarer på dit edit her. Ifølge regelsættet er det ikke tilfældet, og i sådanne regelsæt kan man ikke have implicitte/indforståede regler, for de er ikke gangbare, og de holder ikke i retten. Da Dust2 er ansvarlige for at håndhæve deres egne love, og det aldrig vil finde vej til en retssag, selvom det i princippet sagtens kunne, må man formode, at de selvfølgelig lader eziskins spille videre, hvad enten jeg skal bannes eller ej for at stille op med mixhold. Hvis de til gengæld vælger at udelukke holdet, så er det en farce, og det ville formentlig ses som et brud på deres integritet fra brugerbasens side.
#61(Med 1 svar)
8. december 2017 kl. 22:29
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
det er skrevet ned et eller andet sted at mix ikke må deltage eller deltage med nyt lineup fra den ene til den anden turnering. Et regelsæt er ikke en ToS hvor det hele skal være samlet et sted og faktisk er det ikke regler de skal håndhæve men derimod dig. De kan gøre hvad de vil without questions.
#66(Med 0 svar)
9. december 2017 kl. 00:36
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det står ikke nedfældet i reglerne, og jeg var ikke klar over det. Du kan have ret, det skal jeg ikke kunne sige.

Derudover har du ret i, at et regelsæt ikke er ToS, men til gengæld er der lavet et regelsæt, som gør, at de har nogle rammer, hvorfra de kan agere. Selvom de er øverste instans, og potentielt kan gøre, hvad der passer dem, så betyder det ikke, at det nogensinde vil fungere i praksis. Når man er det førende medie og organ, som Dust2 klart er indenfor dansk CS, så er det altså vigtigt, at man har brugernes/spillernes opbakning, og det skal og vil være et problem, hvis man vælger at sige, at det regelsæt, man selv har fremstillet, ikke er gældende, fordi de ikke er klart nok definerede. Vurderingen bør derfor i virkeligheden være, om man ikke bør ændre reglerne, så det ikke sker igen.
#20(Med 1 svar)
8. december 2017 kl. 19:29
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Som tilføjelse skal det siges, at regelsættet klart og tydeligt skelner mellem at skifte hold i samme turnering, og da OPEN #23 og OPEN #24 tydeligvis er forskellige turneringer, så er der ikke sket nogen overtrædelse i den henseende.
#22(Med 0 svar)
8. december 2017 kl. 19:34
Divi
Vi må vel se på hvad admins kommer frem til. Vil indrøme det er vel lidt en 'grey-zone' i regelsættet, som nok skal opdateres efter denne sag lagt på hylden.
#25(Med 3 svar)
8. december 2017 kl. 19:49
Slettet bruger
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Et hold er jo en core på 3 man og eziskins er jo 4 mand core, hvis de nu prøver Mads af i en open + praccs ved siden af for og se hvordan det fungere, så ser jeg overhovedet ingen grund til at de skal DQ. Så skal i seriøst i gang med hammeren og banne 75% ish der er mix i opens alligevel altså.
#32(Med 2 svar)
8. december 2017 kl. 20:16
zyppp
Vinder af Dust2 Fight Club
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Alle der så MSAA's stream ved at det der var et mixhold. Alt anden info er jo løgn :D
Desuden forstår jeg ikke, hvorfor Dust2 ikke tillader mixhold.
#62(Med 1 svar)
8. december 2017 kl. 22:31
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
De har mixhold udelukket for at "tvinge" noget stabilitet på scenen og for at have noget at skrive om
#63(Med 0 svar)
8. december 2017 kl. 22:32
zyppp
Vinder af Dust2 Fight Club
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
I see. Fair nok :-)
#30(Med 27 svar)
8. december 2017 kl. 20:05
zkalle
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Helt generelt er det bare en latterlig regel at man ikke må stille op med mix, fordi langt de fleste er præcist mix-hold. Men det bliver jo selvfølgelig først et problem når et af mixholdene vinder eller smider nogen ud.
Enten skal admins bruge tid på at smide alle mix-hold ud eller så skal reglen sløjfes, men det er bare min mening.
#41(Med 26 svar)
8. december 2017 kl. 20:51
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
For os giver mixhold ikke mening, det har absolut ingen værdi, så jo, reglen giver fin mening. Har du beviser på, at et hold er mix, så skriver du bare :-)

Vi smider dem ud, som vi har beviser mod, men du ved jo også godt selv, at reglen er ultra svær at håndhæve, fordi holdene på det her niveau jo ikke er registreret med spillere nogle steder og der er en høj grad af udskiftning. Men man afskaffer jo heller ikke en regel om, at mn ikke må cheate, fordi det er svært at fange snydere?
#45(Med 6 svar)
8. december 2017 kl. 21:13
Boddz
Hvad er grunden til at der ikke må være mix hold?
#47(Med 5 svar)
8. december 2017 kl. 21:24
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det har ingen værdi for scenen eller for os.

Det betyder dog ikke, at man ikke må teste konstellationer af, for det skal man selvfølgelig før man kan lave et hold, men det der med bare at mixe rundt som sindssyge uden noget formål, det har ingen værdi for os som nyhedsside, og vi mener heller ikke det fremmer niveauet på scenen, så det må man gøre andre steder end hos os :-)

Reglen opstod lige da vi lavede dust2, da vi vist kun kunne researche os frem til 8 officielle hold dengang, og hi snakkede med mange spillere mens vi forberedte starten af siden og også lige efter, og meldingen var, at dansk cs var blevet et stort mix-show. Og det har vi så prøvet at påvirke i den retning, som vi mener er den bedste.
#52(Med 2 svar)
8. december 2017 kl. 21:54
Boddz
Kan godt se jeres syn på det men det er nu ret tit svært for folk at samle en konstellation som vil spille sammen i længere tid og prøve på at komme top 20 eller hvad man nu prøver.
#53(Med 1 svar)
8. december 2017 kl. 22:02
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er bare nu en gang den del af CS, som Dust2.dk handler om. Og helt ærligt, er det så svært? Da jeg spillede seriøst var jeg da altid på hold, at der så er udskiftninger undervejs og man dør og genopstår osv. ja det er en naturlig del af det. Men lad os nu ikke gøre det sværere end det er. Det handler jo ikke om, at du skal have været sammen i 5 måneder eller noget, det skriver jeg lige netop i svaret til dig:
"Det betyder dog ikke, at man ikke må teste konstellationer af, for det skal man selvfølgelig før man kan lave et hold, men det der med bare at mixe rundt som sindssyge uden noget formål"
#58(Med 0 svar)
8. december 2017 kl. 22:15
Boddz
Ja du har vel ret.
#101(Med 1 svar)
9. december 2017 kl. 18:40
Tw3aky
Alt under top5 i danmark er vel mixhold, de skifter alligevel hele tiden spillere.
#102(Med 0 svar)
9. december 2017 kl. 18:50
WeiZ
Men de stadig har en core på 3, gør dem til et hold..
#48(Med 7 svar)
8. december 2017 kl. 21:39
zkalle
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det giver ingen mening i mit hovede, hvis admins alligevel ikke gider tjekke dem igennem. Ved godt det er ekstra arbejde men stadig.
Kan godt se det er jeres turnering, det er jer som snakker med sponsorer og alt det. Men det er bare underligt.
Det er jo det samme som at bede om demo i officials fordi men vil have den ekstra chance for at diske modstanderen.. XD
#50(Med 6 svar)
8. december 2017 kl. 21:46
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Men vi tjekker samtlige henvendelser igennem, og vi tjekker selv, hvis vi tror, at der er nogle som snyder. men faktum er bare, at vi ikke udelukker folk uden beviser - det har aldrig været vores stil, og det bliver det aldrig.

Men det er klart, vi kan ikke ansætte en mand til at analysere 64 hold hver måned, det kan snildt tage en times tid per hold, fordi de netop ikke er registreret nogle steder.

Så hvorfor du insinuerer, at vi ikke giver en fuck, undrer mig, for det ved du reelt set absolut intet om, og jeg mindes ikke at du har fremsendt mig en liste med alle de mixhold, du mener deltager, samt en håndfuld reelle beviser og ikke bare "det har han sagt på teamspeak"
#64(Med 0 svar)
8. december 2017 kl. 22:42
zkalle
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg siger ikke at i ikke giver en fuck.
Men fair nok.
#103(Med 4 svar)
9. december 2017 kl. 19:26
FatJoeGG
Det tog mig 3 minutter at se MSAA og Vster havde spillet på et hold i Open #23 og nu var tilmeldt med et nyt hold i Open #24, det er vel simpelt at finde ud af, jeg syntes ikke holdene skal diskes for det, men den spiller som spiller med et hold i den første Open, bør ikke kunne deltage med et nyt hold dagen efter. Det er da logik for burhøns, og det er absolut ikke svært for jer at holde styr på, hvis i virkelig vil håndhæve jeres regler. Jeg fandt f.eks. de der 2 spiller på 3 minutter INDEN turneringen startede. Der er sikkert også flere end de her 2, men jeg ved bare hvor hurtigt jeg fandt dem, så jeg tænker ikke det er så svært som i giver udtryk for. Og hvis i så disker den ene spiller fordi han har deltaget en gang med et andet hold denne måned, må det pågældende hold jo bare finde en anden. Syntes ikke det kan være så svært.
#104(Med 3 svar)
9. december 2017 kl. 19:29
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Nu er det sådan at et hold er 3 spillere, sådan er det alle vegne. Så der kan jo godt være 3 som core, som så prøver MSAA og vestr af
#106(Med 2 svar)
9. december 2017 kl. 20:07
FatJoeGG
xD! Så sker der vel ikke noget ved at lave en regel med at de kun kan blive prøvet af på et hold om måneden? Så må de spille deres tryout på det andet hold et andet sted. Det er jo den eneste måde, at komme udenom at spillere skifter hold fra dag til dag i jeres turnering. Jeg synes i gør det svære for jer selv end det er.

Ellers så skrot dog reglen, den virker obviously slet ikke alligevel, i kan overhovedet ikke holde styr på det.
#107(Med 1 svar)
9. december 2017 kl. 20:26
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Ja, vi skal helt sikkert have kigget på den og opdateret, men det er jo sådan nogle erfaringer man gør sig løbende.

Men med din logik skal vi også tillade snyd, for det er så svært at sætte en stopper for - nej, vi dropper ikke regler fordi de er svære at håndhæve.
#108(Med 0 svar)
9. december 2017 kl. 20:29
FatJoeGG
Bland mig lige udenom snyd tak ;)
#65(Med 10 svar)
9. december 2017 kl. 00:30
birdfromsky
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg tror på, at den bedste måde at få det til at være mere faste hold/ikke mixhold, ville være start 2018. Lave det simpelt, første gang i holder open der, sige at de spillere er låst til et hold, de skal dermed meddele inden de deltager i næste open hvis der er sket udskiftninger (stadig have en core på 3 mand - ellers kan man bare ikke deltage i de efterfølgende 4 opens (man bliver "straffet" for 2 måneders open)).
Det er selvfølgelig blot et forslag, men tænker at det vil gøre, at lad os sige børgemanden ikke deltager hver måned med forskellige "hold" og at holdene som gerne vil deltage, bliver lidt mere tvunget til at spille sammen i længere tid.

Man ku sige at det blev nulstillet januar, april, juli og oktober. Så er der stadig plads til at hold lukker og slukker.
#68(Med 9 svar)
9. december 2017 kl. 01:03
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er helt klart en mulighed. Ser bare lidt problemer med det, da scenen ikke egner sig til stabilitet på den lange bane og derfor er vores turneringer lavet, som de er, hvor det reelt set kun er en måned, man skal holde. Dit forslag minder vel lidt om en liga, hvis jeg forstår det ret? Men vil tage det med i vores overvejelser 👍🏽
#69(Med 8 svar)
9. december 2017 kl. 01:09
birdfromsky
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Guld Sæsonkort Sæson 15
Ye, det gør det lidt. Jeg ønsker skam også der er bedre måder at gøre det på, men jeg kan følge jeres situation og det er pisse svært, hvor jeg tror at succesraten vil være en del højere end nu og det vil ikke kræve de store ressourcer for jer - men ja det var som sagt blot et forslag :D
#70(Med 7 svar)
9. december 2017 kl. 01:11
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Yes, det er også et godt forslag, og det skal helt sikkert tages med som en mulighed
#73(Med 6 svar)
9. december 2017 kl. 07:21
MemeLord
Nu er jeg med på at det måske ikke lige præcist er dig som er admin vedr. cheat i playgames open turneringer - men PlayGames, Fightclub og alt det der er relateret til og i nogen grad modereret af Dust2.dk - korrekt eller?

Og hvis ja, hvor meget skal der så lige til for at man bliver bannet for cheat - hvis ham der nicodoz idioten stadig får lov at spille.

Du synes ikke det her er lidt sygt at se på:
clips.twitch.tv/GentleIcyMochaBCWarrior
??
#76(Med 5 svar)
9. december 2017 kl. 10:40
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Er ikke admin nej, men vi har kigget på ham, men vi mener pt ikke, at der er nok materiale til at slå 100% fast, at han snyder.

Der er nogle suspekte klips, enig, men det har mange spillere jo ofte, og det er et kæmpe problem i det stadie, som cs er i, at diverse cheats er blevet så gode, at man faktisk behøver en klients dom, før man kan være sikker.

Men ja, synes også det ser for sygt ud, og vi har brugt en masse tid på at kigge demoer osv, men vi mangler det sidste for at være 100% og det bliver vi bare nødt til at være - det bør alle være glade for.

Det betyder dog ikke, at vi er færdige med at kigge på ham og andre, men grundet EPL har vi ikke haft mulighed for at kigge på noget fra disse to opens, det gør vi i næste uge :-)
#82(Med 3 svar)
9. december 2017 kl. 11:58
casle
Major deltager
ECSTATIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Der skal godt nok meget materiale til før man er 100% sikker så. Dog forstår jeg godt den svære balance gang det nu engang er, og hvor er det bare møg irriterende. Jeg kan simpelhen ikke komme med nogen logisk forklaring på hvorfor man skulle gøre de ting der ( kun taget ud fra de 3 klips dog )
#86(Med 1 svar)
9. december 2017 kl. 12:56
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Nej, det ser også suspekt ud, men læg mærke til, at det der klip ikke har været med i vores overvejelser, så vi kommer til at undersøge det i næste uge.
#90(Med 0 svar)
9. december 2017 kl. 14:10
casle
Major deltager
ECSTATIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
fedt, godt arbejde i laver.
#99(Med 0 svar)
9. december 2017 kl. 18:17
Divi
Må man da have respekt for hvor lang tid de er villige til at dedikere til mulige cheaters og suspekter spillere. Det ikke bare en time eller 2 vi snakker om, for at grundigt se et par demoer igennem jo. :D

Så kan man sige at de ødelægger det for andre hvis de får lov til at deltage. Men sådan er det pt.
Et forslag kunne være dog, at hvis en spiller har fået en del materiale på sig på det sidste som er ret suspekt, som Sander siger de har en del af og de kun mangler det sidste for at være helt sikre, så kan man vel smide dem i karantære i indtil sagen omkring spilleren er løst på den ene eller anden måde.
#93(Med 0 svar)
9. december 2017 kl. 16:26
MemeLord
Fedt nok, og ja det er klart det er svært at banne folk ud fra Gifs og små klip. Det er selvfølgelig katastrofalt at udelukke en spiller som ikke snyder, da hele troværdigheden så kollapser.

Men hold nu op hvor hvor laver han nogle underlige ting.
#60(Med 0 svar)
8. december 2017 kl. 22:26
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Mixhold er ikke engang tilladt i Open sååh
#72(Med 14 svar)
9. december 2017 kl. 07:09
MemeLord
Er det ikke ligegyldigt om i er mix eller ej, når en eller flere på jeres hold snyder?

clips.twitch.tv/GentleIcyMochaBCWarrior

Medmindre det der selvfølgelig bare er over 9000 spray transfer MLG360
#74(Med 10 svar)
9. december 2017 kl. 10:25
casle
Major deltager
ECSTATIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg syntes bestemt også det der er et langt større problem, det ser virkelig underligt ud, havde det så været det eneste klip ja okay, men jeg tror det er det 3 klip jeg har set alene i den uge her?

Dog syntes jeg bare de skulle tillade mixhold, er ret bange for der ikke ville være ret mange hold tilmeldt hvis det rene hold. Og et hold bør slå et mixhold
#77(Med 9 svar)
9. december 2017 kl. 10:45
stenvang
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Synes da vores deltager antal er fint i open. Stabilt 30 hold
#78(Med 8 svar)
9. december 2017 kl. 11:15
casle
Major deltager
ECSTATIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det jeg mente var sådan 100% faste officielle hold, hvis det kun var tilladt for dem, er jeg bange for det ville dø ud. Måske tager jeg fejl, men mange tilmelder sig først til allersidst( det kunne godt være en indikator for at holdet først bliver samlet samme dag ) hvis man er et hold burde man vide det i god tid før om man kan eller ikke kan.

Jeg er rigtig godt tilfreds med jeres dust2 turneringer. Vi snakkede på vores hold om man kunne ligge det anderledes end begge opens i samme uge? Vi kom ikke frem til noget konkret eksempel dog. Men vi blev ramt af at vi har en spiller som ikke kan før 20:00 hver onsdag, og så esea playoff torsdag, det samme var gældende sidst måned. Så vi har måtte skippe to måneders opens. I vores tilfælde kunne man nok ikke komme udenom, men hvis man havde en spille som skulle på ferie i en uge ( og denne uge var “open uge”) så er man tvunget til at vente en måned mere.
#80(Med 7 svar)
9. december 2017 kl. 11:27
stenvang
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Problemet er bare, hvis vi først starter klokken 20. er vi først færdig om natten. Som ikke er holdbar for mange unge mennesker. Men jeg er åben for alle nye ideer. Og det kunne være vi skulle test en late night open I 2018
#81(Med 6 svar)
9. december 2017 kl. 11:54
casle
Major deltager
ECSTATIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Ja det er svært og finde det “bedste” for det vil altid være individuelt fra hold til hold. Jeg ved nogen fra mit hold foreslog, onsdag i uge 1 open og så først torsdag i uge 2. Jeg ved ikke helt hvordan det passer ind, men det kunnne måske være en ide, så har man en open om ugen og ikke samme dag. Tidspunkt syntes jeg personligt skulle være check-in 18:30( ved ikke om i har en halv eller hel time til check-in )og start 19:00.
#83(Med 5 svar)
9. december 2017 kl. 12:35
stenvang
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Lad os sige kl 19 kampstart. Så har vi en finale som er sat til start kl 1. Jeg er godt klar over, nogle kampe+veto ikke tager så langt tid. Men fra tidligere cups passer det meget godt
Runde 32 kl 19
Runde 16 kl 20:30
kvart finaler 22
Semi finaler 23:30
Finale kl 1
#85(Med 0 svar)
9. december 2017 kl. 12:46
casle
Major deltager
ECSTATIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
det ved du helt sikkert bedre end mig :) dog syntes jeg halvanden time pr. kamp lyder af meget, men er sikkert realistisk nok. så giver det nok mere mening og starte noget før.
#96(Med 2 svar)
9. december 2017 kl. 16:56
Wasin
Noget helt andet er. Har i tænkt jer at tage stilling til nicodooz situationen? Kan vi få det fjols smidt langt væk fra den danske cs scene eller hvad sker der?
#105(Med 1 svar)
9. december 2017 kl. 19:30
stenvang
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Vi skal nok se på alt ;) "desværre" er dust2 holdet til epl. Derfor bliver det først i næste uge
#109(Med 0 svar)
9. december 2017 kl. 21:21
Wasin
Fantastisk at høre! Ser frem til at høre nærmere om jeres beslutning.

Uden at kende til tidligere cheat situationer så kunne denne sag eventuelt være med til at skabe præcedens for fremtidige sager. Så håber i træffer den rigtige og velbegrundet beslutning - Hvilket jeg ikke er et sekund i tvivl om at i gør :)
#100(Med 0 svar)
9. december 2017 kl. 18:21
Divi
Udfra de tider du smider op virker det som om det også er worst case scenario ift. hvor lang tid runderne vil tage. Hvis man bare skær 15-20 minutter af hver runde vil man have finale kl 12 forhåbentligt og det giver en hel time og kvarter for folk at blive færdige med en runde.
#89(Med 2 svar)
9. december 2017 kl. 13:54
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg kommenterede på det på min stream i går. Jeg ved ikke så meget om snyd, men for mig at se panikker han da bare, da han hører en, der skyder efter ham fra hans højre side, og så tror han, at han får planteren.

Umiddelbart ville han også have været lidt bedre, hvis han snød, men det er selvfølgelig noget andet.
#92(Med 0 svar)
9. december 2017 kl. 16:24
MemeLord
Hahah
#95(Med 0 svar)
9. december 2017 kl. 16:48
Wasin
Hvorfor er det, at bare fordi det er din mate så skal du sidde og fremstå som dum? :D

Om du ved en skid om snyd eller ej er sgu da fuldstændig irrelevant, der er jo INTET logisk i de klips. Det ene med awp kan være random timing, men det med AK spray transfer er jo til grin.

Hvor mange gange ser du lige sådan noget der? Ser du mange professionelle der laver sådan nogle ting?

Hvad er din forklaring på det helt præcis?

Kom nu lige ind i i kampen og vågn lidt op :)
#26(Med 0 svar)
8. december 2017 kl. 19:50
SkurkN
Mehh kan ikke se problemet.. og mon ikke der har været flere lignende eksempler hvor der ikke er gjort noget.
#31(Med 3 svar)
8. december 2017 kl. 20:11
Trixitlol
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Open = mix Hold ok
Challenger = Invite til officielle hold kun
Master =invite
#46(Med 1 svar)
8. december 2017 kl. 21:23
Mads
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Dit fight club badge er dank
#67(Med 0 svar)
9. december 2017 kl. 00:51
Trixitlol
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Er vi enige eller hvad :D
#71(Med 0 svar)
9. december 2017 kl. 06:30
birdfromsky
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Guld Sæsonkort Sæson 15
Er rimelig sikker på, at de hold som er inviteret til både challenger kun er officielle hold, med 1 hold i ny og næ som ikke er gået officielle endnu (synes hvertfald det har været sådan de sidste mange gange) - måske er jeg forkert på den :D
#75(Med 4 svar)
9. december 2017 kl. 10:35
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Med de klip af eziskins Ferraripeek1 som har floreret i denne uge, er det vel egentligt ligemeget om der er en spiller der har spillet med et andet hold, når man har en spiller som kan få lov at lave sådan ting som i de klip.
#84(Med 0 svar)
9. december 2017 kl. 12:45
Slettet bruger
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
+1 - det så sygt
#91(Med 2 svar)
9. december 2017 kl. 14:26
Boddz
Hvaaa kan man få link på alle 3?
#97(Med 0 svar)
9. december 2017 kl. 16:57
Boddz
Tak maten
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.