rezex og co. skal møde blandt andet AGO i den kommende LOOT.BET cup.

LPSP i gruppe med AGO og Kinguin

Grupperne til LOOT.BET Nations Elite Esports Cup blev igår trukket og her endte LPSP i Gruppe B med blandt andre AGO og Kinguin.

Når LOOT.BET Nations Elite Esports Cup går i gang, er der et enkelt dansk hold i blandt de deltagende. Det er LPSP som kvalificerede sig igennem den europæiske kvalifikation til hovedturneringen.

I går blev grupperne så trukket på turneringens Twitch kanal, hvor de otte hold blev delt i to grupper, de inviterede i den ene og de kvalificerede i den anden. Formatet vil være round robin single elimination BO3 i gruppespillet og BO5 i finalen.

LPSP er endt i Gruppe B med AGO, der pt. er det højeste rangerende hold i turneringen, da de indtager en 19.plads på HLTV.org ranglisten. Yderligere vil de møde Kinguin og SuperJymy. I Gruppe A finder vi LDLC, GODSENT, Windigo og AlienTech, hvor GODSENT er det pt. højest rangerende på en 28. plads.

Herunder kan begge grupper ses:

Gruppe A Gruppe B
 LDLC  Kinguin
Sverige GODSENT Danmark LPSP
 Windigo  AGO
 AlienTech  SuperJymy

Turnerningen løber fra den 12. december og frem til den 17. december, hvor de to bedste hold fra begge gruppe går direkte i semifinalerne. Der er godt 186.000 kroner i den samlede præmiepulje, med knap 48.000 kroner til vinderne.

#1(Med 0 svar)
7. december 2017 kl. 11:23
loginz
gl rezexx<33
#2(Med 0 svar)
7. december 2017 kl. 15:25
Divi
AGO bliver mok ekstramt svær at knalde, men nu godt se dem gå 2'er i gruppen der.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.