Opret Log ind
North lever stadig efter sejr over OpTic
North og SK Gaming vandt begge deres indledende kampe her på andendagen, og derfor er der fortsat en lille mulighed for, at North kan gå videre.
Skrevet af: Sander    6. december 2017 17:28      

Det er noget af et puslespil, der skal gå op i en højere enhed, før North kan gøre sig forhåbninger om at gå videre, men danskerne har netop lagt den første brik, mens SK Gaming lagde den anden.

North mødte OpTic på Overpass, og cajunb og co. kom flyvende fra start, men OpTic begyndte pludselig at arbejde sig tilbage i kampen.

De nåede dog kun lige op og snuse til Norths føring, før danskerne trak fra og hev sejren i hus uden de store problemer.

ESL Pro League Season 6 Finals
Bedst af ét map
North
16 - 11
OpTic
de_overpass 16 - 11 de_overpass

Hvis North skal videre, krævede det også, at SK Gaming slog ninjaerne i Gruppe B's anden åbningskamp på dag to, og det var lige netop, hvad der skete.

ESL Pro League Season 6 Finals
Bedst af ét map
SK
16 - 9
NiP
de_overpass 16 - 9 de_overpass

Der er stadig rigtig meget, som skal flaske sig, og i de næste to kampe skal North håbe på, at Ninjas in Pyjamas slår Misfits i regulær tid, mens både NRG og SK Gaming kan få point, uden at North er helt ude.

Det kræver dog stadig at dagens sidste tre kampe falder ud til Norths fordel, men mere om det følger, når de to næste kampe er overstået, og vi kender det præcise udfald af dem.

ESL Pro League Season 6 Finals
Bedst af ét map
Misfits
16 - 13
NiP
de_overpass 16 - 13 de_overpass

ESL Pro League Season 6 Finals
Bedst af ét map
SK
16 - 9
NRG
de_cache 16 - 9 de_cache

#1 telum
2017-12-06 17:40
de spillede op ikke cache :)
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere