Klumme: Den sidste raket var en fuser på en ellers fantastisk dag

Dust2.dk kigger i denne klumme tilbage på BLAST Pro Series, hvor vi både kommer omkring scenen, formatet, køen til boderne og meget andet. Konklusionen er dog klar; det var et vanvittig fedt arrangement.

BLAST Pro Series sluttede sent lørdag aften, og selvom eventet kun varede to dage, har det i den grad sat sine spor hos undertegnede, der har brugt søndagen på at få sovet og slappet af.

Det er dog tid til at få kigget tilbage på eventet, hvor jeg evaluerer og kommer med mine observationer og erfaringer efter at have været der fra dørene åbnede fredag, og til de blev lukket lørdag aften.

Denne klumme afspejler derfor min personlige mening om eventet og er baseret på mine erfaringer fra andre events i både Danmark og udlandet.

Det var lige sådan en scene, vi havde brug for

Jeg erkender det helt ærligt, jeg blev sgu noget imponeret, da jeg trådte ud i arenaen fredag efter åbningsceremonien og så scenen. Selvom scenerne i Malmø, Köln, Atlanta osv. også er fede, så vil jeg vove at påstå, at dette er den mest gennemførte, jeg længe har set, da den var bygget op som BLASTs logo.

Jeg kan ikke helt finde ud af, om scenen i Krakow var federe, men det er nok mest fordi, at jeg er helt vild med, når spillerne kan se hinanden og sidde og gestikulere mod modstanderen - situationen hvor dupreeh rejser sig op efter sit 1v4 clutch i finalen er hamrende fedt, og det burde SK også have set.

Men at placere studiet deroppe og på en eller anden måde gøre dem til centrum kan jeg kun tage hatten af for. Det gav en rigtig god effekt som tilskuer i arenaen, for man føler, at de ligesom er midtpunktet mellem de her seks hold, og det bør de jo også være.

Det hele skal dog ikke være ros, for der var nogle problemer. I første runde med tilskuere var den ene skærm helt gul, på et tidspunkt gik der også noget galt med overlayet og i finalen virkede ingen skærme i en pistolrunde. 

Det må helst ikke ske, men i forhold til helhedsoplevelsen er det ikke noget, der for alvor gør noget. Det eneste jeg dog føler mangler på skærmene, hvor der både var video af hver enkelt spiller, utility, mini map osv. er et scoreboard, så tag det til overvejelse, BLAST.

Køen var en katastrofe

Det er rigtig svært, og jeg har fuld forståelse for, at der kommer pres på, når hele arenaen vælter ud efter hver runde for at få forfriskninger, men det fungerer ganske enkelt ikke, at man ender med at misse et halvt map, fordi køen er så lang.

Da jeg en enkelt gang ville have et afbræk fra de sandwiches og wraps, der var i presseområdet, stillede jeg mig i en kø, hvor der kun var få personer foran mig, men servicen var så langsom, at det tog 10 minutter bare at komme op og bestille.

Så tør jeg slet ikke tænke på, hvordan det var i de tætpakkede køer, som vel var en 8-10 meter lange til tider. Jeg erkender, at jeg ikke har lavet en grundig undersøgelse, men de personer, jeg snakkede med ude i arenaen, var heller ikke imponerede.

Flere droppede helt at nå frem og købe noget, og andre stod i kø i over 30 minutter, påstår de i hvert fald selv, og det er altså ikke i orden. Men efter at have set køerne og tempoet bag disken, kommer det ikke bag på mig, at det kunne tage så lang tid.

Det passer altså bare ikke til formatet, hvor kampene starter i rap, så det skal der findes en løsning på til næste gang, så alle kan nå at få forfriskninger med ud til kampene, for det er nu en gang også en del af oplevelsen.

Formatet splitter mig

Jeg var rigtig skeptisk omkring formatet med tre kampe samtidig, og jeg er altså stadig ikke helt overbevist.

Det er på et eller andet punkt rigtig fedt, at man kan se noget andet, når der er pauser eller stop, men oplevelsen uden lyd og kommentatorer er godt nok flad.

Tilskuerne gjorde sit, da Astralis ikke blev vist på den store skærm, for der blev jublet fint, når danskerne vandt runder, men det var ikke i nærheden af, da de var på hovedstreamen, og der var nok andre, der ligesom mig, endte med at se den kamp, som der rent faktisk var lyd fra.

Så ligesom formatet splitter mig, splittede det også arenaen, og det er på sin vis ærgerligt, selvom jeg selvfølgelig kan forstå argumentet med, at tilskuerne kan se lige den kamp, de vil.

En del af konceptet, i hvert fald dengang det blev annonceret, var også, at man kunne følge med i alle tre på en gang og ikke misse noget action.

Nej, det kunne jeg i hvert fald ikke. Ja, jeg kan da se scoren, men det er simpelthen umuligt at følge ordentligt med i alle tre kampe, og man ender med slet ikke at følge med i nogle af dem, hvis man prøver. 

Jeg må konkludere, at jeg ikke er overbevist om, at sådan et format er vejen frem, men stor cadeau for, at kampene kom hurtigt i gang - det var godt nok en befrielse, at man slap for 45 minutters ventetid.

Hvem husker fredagens fadæse?

Alt i alt var det et vanvittig fedt arrangement, og jeg tvivler på, at særlig mange har fredagens fadæse frisk i erindringen efter lørdagens afvikling.

RFRSH har virkelig gjort et godt stykke arbejde med hele setuppet, og så hjælper det selvfølgelig også, at de danske fans fik jublet og brølet igennem og startet enkelte sange - især den til dennis var klasse, godt arbejde!

Jeg sidder dog alligevel tilbage med en uforløst følelse, for hold nu op hvor ville jeg godt have oplevet Astralis vinde i den propfyldte arena! 

Om fredagen kunne BLAST slet ikke få tændt fyrværkeriet, men da det skete lørdag, var det et kæmpe festfyrværkeri, men lige da den sidste og største raket skulle fyres af, blev den stående på jorden.

Det er selvfølgelig ikke noget, som arrangørerne kan stille noget op imod, men eventet havde bare været så pokkers gennemført, hvis Astralis havde vundet den finale.

RFRSH kan dog være stolte over det første BLAST Pro Series, når de kigger tilbage, og jeg tror de fleste tilskuere med glæde vender tilbage, når eventet rammer Royal Arena igen, for hvor var det dog bare fedt og gennemført!

Aldrig er der set noget lignende på dansk jord, og jeg må bare konstatere, at du virkelig er gået glip af noget, hvis du blev hjemme.

#1(Med 8 svar)
26. november 2017 kl. 22:29
Flisen
Kunne godt have håbet på, at publikum ikke havde så store danske briller på. Der var lidt stille, når det ikke lige gik hjemmebanefavoritternes vej.
#2(Med 2 svar)
26. november 2017 kl. 22:30
telum
da sådan det skal være ?
#3(Med 1 svar)
26. november 2017 kl. 22:32
loginz
+1 TELUM
#8(Med 0 svar)
26. november 2017 kl. 23:02
telum
:D
#4(Med 0 svar)
26. november 2017 kl. 22:42
Rubel
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sådan er det jo, tjek hvor meget NA holdene bliver heppet på når der er events i NA, eller VP i Polen for den sags skyld. Det er kun fedt at der også kommer noget stort til Danmark, så vi også kan mærke den "hjemmebane fordel"
#5(Med 0 svar)
26. november 2017 kl. 22:56
e1z
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Hvad er meningen ellers med at have en såkaldt hjemmebanefordel? 🤨🤔
#6(Med 0 svar)
26. november 2017 kl. 22:56
Neemon
Det er da sådan det skal være så vi kan booste vores egne hold mest mulig og hvis det event her var blevet holdt i fx Brasilien så havde det jo været det samme omvendt bare når SK vandt en runde mod fx Astralis
#7(Med 0 svar)
26. november 2017 kl. 23:02
Nizzen
Vinder af Dust2.dk Aim or Die
Ville være mærkeligt, hvis de skulle være med SK :D
#9(Med 0 svar)
27. november 2017 kl. 00:29
Divi
Må være enig, dog kunne man da godt hører når danskerne blev flækket lel.
clips.twitch.tv/TameSuperAnacondaNononoCat

Et samlet "Ooooooh", men jubel er der ikke når vore kære danskere bliver skudt ud. Lidt klapsaver kan de udenlansker allerhøjst håbe på. ;D
#10(Med 0 svar)
27. november 2017 kl. 05:10
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
God review Sander, spot on. Der var også mangel på stream under en del afgørende runder i stand off kampen imellem Guardian & Cajun, omend jeg også synes konceptet med den kamp var en kedelig måde at afgøre 3. pladsen på. Fandt også selv 3 kampe kørende på samtidig uholdbart. Er dog stadig af den holdning, fredagens episode var dog stadig slem og vil ikke blive glemt foreløbig, den overgik npf med andre's fails. Men sådan er det engang imellem med teknik. Havde overtalt flere venner og familie medlemmer til for første gang at se noget esport, når det kom ud til familien Danmark i den kaliber, men nogen havde ikke formatet til at gøre forarbejdet godt nok og det efterlod et dårligt indtryk på mange som ikke så andendagen. Men alt i alt, et flot arrangement og god oplevelse.
#11(Med 4 svar)
27. november 2017 kl. 07:42
verSatile
Jeg mener, at sådan som det blev fremlagt i starten, så var det meningen man skulle kunne gå rundt og følge de forskellige kampe, hvor lyden kom fra et headset de skulle have udleveret.

Var der slet ingen mulighed for at få lyden med fra de andre kampe? Lyden på stream (Twitch) var også langt fra optimal - der blev desværre opfanget ret meget ekko og lyden fra publikum var en tand for overdøvende.

Personligt er jeg ikke fan af, at alle kampene bliver spillet på samme tid, men jeg fik set de kampe jeg nu kunne komme afsted med. Produktionen på DR3 var fænomenal, og casters gjorde det rigtigt godt!
#13(Med 0 svar)
27. november 2017 kl. 09:07
Divi
Lyden fra publikum SKAL DA være overdøvende. 😉😃
#21(Med 2 svar)
27. november 2017 kl. 10:33
jiG
er der link til noget fra dr3? sys det bliver rost så meget :D
#39(Med 1 svar)
27. november 2017 kl. 15:22
Sava
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
dr.dk/tv/se/e-sport/
01:03:29 for AWPeter x2.
#40(Med 0 svar)
27. november 2017 kl. 17:06
jiG
Ty
#12(Med 0 svar)
27. november 2017 kl. 08:30
Oldmanwalking
God artikel som rammer de vigtige punkter. Fedt event.

Ja, det eneste der manglede var at Astralis havde taget første præmien.

Stor ros til DR3 holdet som padlede i 2 stive timer fredag. Det var der ikke mange der kunne have klaret. Jeg genså Astralis vs North på DR3 om søndagen og det kan jeg godt anbefale til andre.
#14(Med 20 svar)
27. november 2017 kl. 09:28
Silan
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
"RFRSH kan dog være stolte over det første BLAST Pro Series, når de kigger tilbage, og jeg tror de fleste tilskuere med glæde vender tilbage, når eventet rammer Royal Arena igen, for hvor var det dog bare fedt og gennemført!"

Sygt nok det kan være din bottomline efter et så fejlfyldt event. Fredag var katastrofe, og lørdag var allerhøjest en lige knap godkendt, medmindre man har aftaler med RFRSH eller slet ikke kan få sine danskebriller af. Bare hvad jeg lige kan huske fra lørdag, så var der udfald på ingame UI mange gange, masser af forsinkelser, problemer med lyden, problemer med overhoved at vise ingame billed af live runder, forvirring over hvordan deres shootout fungerede, Sara Frost havde både faglige og tekniske udfordringer og afslutningsceremonien var ikke god.

Personligt er jeg glad for jeg ikke var der, og glæder mig til at ESL kan afholde det første rigtige csgo event på dansk grund.
#15(Med 9 svar)
27. november 2017 kl. 09:54
thiezen
Det var en helt anden opfattelse hvis man havde været i arenaen, også taget i betragtning af at det er deres første event. Jeg tror der er rigtig mange der med glæde kommer igen da fejlene om fredagen umulig kommer igen.

Super fedt event hvis man var inde og se det
#20(Med 8 svar)
27. november 2017 kl. 10:33
Silan
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
hvis man lejer Royal arena kan man ikke have en masse amatørfejl og så undskylde sig med at det er ens første event. Det gør de sjovt nok heller ikke, kun folk omkring dem.

jeg betvivler ikke at der kan ha været god stemning i salen, det ændre jo ikke på at det var langt fra fejlfrit, og at kalde det "gennemført" virker mildest talt forvirrende.
#31(Med 7 svar)
27. november 2017 kl. 13:48
Graversen
Nu var jeg også til Dreamhack Masters Malmö, og de havde endnu flere UI-problemer i deres sceneshow.
Sammenlignet med mange andre store turneringer, var The Blast nok et af de bedste til at overholde deres tidsplan (Hvis man lige ser bort fra problemerne om fredagen).
Jeg er enig med dig i, at de ikke var gode til at forklare deres shootout på forhånd. Jeg troede ærlig talt, at det var et fancy PR-navn for semi-finalerne. ;)
Mange af de ting du brokker dig over, som Sara Frost, problemer med UI, forsinkelser og shootout-turneringen. Sammenlagt udgjorde de problemer en meget lille del af turneringens samlede afviklingstid.
#32(Med 4 svar)
27. november 2017 kl. 14:00
Silan
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg er ikke nødvendigvis uenig, det kan diskuteres hvor meget de mindre problemer der prægede lørdag skal veje, men når fredag var 100% katastrofe, så syntes jeg lørdag skulle have været 100% perfekt for at man kan snakke om at rette op på noget, og det var det altså ikke. At andre også har problemer betyder ikke The Blast skal have fribillet.
#33(Med 3 svar)
27. november 2017 kl. 14:08
Graversen
Det er nemt at være bagklog, men de skulle have gjort mange ting anderledes om fredagen, såsom at have et gennemtestet setup, melde ud tidligere, at kampene var aflyst.
Det værste var DR3-/streaming-seerne, der ventede forgæves.
Det var dog kun en mindre procentdel af turneringen, der skulle afvikles om fredagen og de skulle heldigvis ikke sende betalende tilskuer skuffende hjem. Så som en betalende gæst ser jeg ikke fredagen som en stor katastrofe, for i den sidste ende blev kampene afviklet og tidsplanen overholdt, til trods for mindre problemer.
#36(Med 2 svar)
27. november 2017 kl. 14:39
Silan
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Nej det påvirkede måske ikke dig personligt som betalende royal arena kunde, men de havde for første gang nogensinde fået DR3 til at levere live dækning af deres event, og fik ikke afspillet en eneste kamp. For mig at se er det en katastrofe, og ikke en man behøves diskutere størrelsen på.
#41(Med 1 svar)
27. november 2017 kl. 18:31
Graversen
Selvfølgelig skal man altid tage højde for størrelsen af en katastrofe. Verden er ikke sort og hvid. Men helt enig, i at det værste ved det hele var, at DR3 havde ryddet deres sendeflade for The BLAST om fredagen, som aldrig blev til noget. Det sagt, så tror jeg ikke at DR3 er skuffet, efter at de om lørdagen slog deres egen seer rekord inden for deres målgruppe. Det er jo en gigantisk succes oven på en mindre katastrofe.
#42(Med 0 svar)
27. november 2017 kl. 18:33
Silan
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Ah verden er ikke sort og hvid, lad os bare stoppe den her så :D.
#43(Med 1 svar)
27. november 2017 kl. 20:07
thiezen
Jeg var også i Malmö og jeg synes også at BLAST havde meget mere styr på tidsplanen. BLAST var bedre end DH Malmö imo
#44(Med 0 svar)
27. november 2017 kl. 20:16
Graversen
DH Malmö havde også problemer med deres sceneshow UI. Der var måske et map, hvor det hele virkede mere eller mindre problemfrit.
#17(Med 9 svar)
27. november 2017 kl. 10:08
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Du var der simpelthen ikke, men mener han sejler i sin bedømmelse?

Stop nu med alt det negative skrald hjemme bag skærmen.

Af et første event med tv, 12.000 mennesker og hvad der ikke var bag, så synes jeg det var super godt klaret.

Selve dr3 delen var helt kanon og de 3 herrer i studiet klarede det pisse godt.
#19(Med 8 svar)
27. november 2017 kl. 10:31
Silan
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Ja, og jeg syntes jeg forklare ret godt hvorfor.

Hvordan er det negativt skrald? At et community siger fra når folk med penge fucker op har været hjørnestenen de sidste 20 år, hvis du bare vil have sukkerskal på det hele så kik væk fra kommentatorsporet.
#22(Med 7 svar)
27. november 2017 kl. 10:42
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hvem siger fra? Nogle få og så alle de der har oprettet en bruger på hltv udelukkende for at skrive lort til alt.
De sidste 20 år? Hvilken hjørnesten snakker vi om. Den med den grimme unge på sit værelse med pizza der sidder fast i bøjlen, mens brillerne er fedtede af cola? Mens bumserne kæmper med hinanden i ansigtet om hvilken der kan springe først.

Jeg ved godt der stadig er en lille del af dette community, der stadig ikke kan se hvorfor noget skal udvikle sig og det at prøve nye ting - ja det vil man ikke. Nye folk på scenen skal heller ikke bydes velkommen, de skal bare ud igen. Hellere de gamle aktører, som bare leverer den samme service til deres standard publikum. Så kan det godt være du er esl brun fra top til tå,men altså stop nu det der pis med at ingen skal komme med nye ideer.

Alle skriger på at eSport skal blive stort, det kræver også at nogle tør tænke ud af boksen og prøve sig frem.
#23(Med 6 svar)
27. november 2017 kl. 10:51
Silan
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Der er masser af sure kommentare her på dust2.dk også (og reddit, et af de største csgo communities, er ikke overraskende tossede), dit mærkelige behov for negativt at stereotype esport seere hopper jeg pænt over.

Esport er specielt blandt andet fordi communitiet altid har haft en relativt stor magt, vi har været med til at ændre helt vildt mange forskellige ting i årenes løb. Hvis du ikke har været en del af det da vi brokkede os over CGS eller CPL titlevalg eller 900 andre forskellige store katastrofer, så forstår jeg godt du ikke kan sætte dig ind i det, men det er nu engang sandt.

Og hvor er det lige jeg brokker mig over noget nyt? Jeg brokker mig over at man stabler noget af denne størrelse på benene og så fejler i sin eksekvering. Det er rimelig simpelt.
#24(Med 3 svar)
27. november 2017 kl. 11:15
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det første jeg skriver er jo sådan folk uden viden, har set på dem der har levet livet foran en computer. Dette vil da helt klart ændre sig, når der kommer disse events. Så er de nok rimelig ligeglade med om farverne er forkerte til første event eller om de små detaljer. Det kan da alt sammen rettes.

Hvis du helt ærligt mener du har været med til at ændre rigtig mange ting i CS gennem historien,så hatten af for det.
Men nu ved du jo også selv hvor CPL er i dag, hvor de fleste tidligere lan arrangøre er. Væk - fordi de har prøvet at tilfredsstille en flok mennesker, som i sidste ende har kostet dem.

Ja det er fint der er Reddit og hltv, så folk kan sidde og lukke deres frustrationer ud elle skrive Brasilien er de bedste i verden til CS og alle andre stinker. Så kan man sidde og pege fingre af andre fordi det er nu en gang sådan mennesker har det bedst med sig selv.

Men god fornøjelse med at få din oplevelse i Odense. De 12.000 i Royal Arena fik en oplevelse og mange hjemme foran skærmene fik det. Som altid vil der altid være nogle der ikke fik det på deres måde og det er lige meget om det er en koncert, en tur ud og spise eller CSGO i en arena. Så er det gode at man kan fravælge til en anden gang, præcis som med alle andre ting i livet.
Når udvalget er så stort, så kan man jo fravælge tingene i buffeten man ikke kan lide og så behøver man ikke smide tingene ud, når nu andre godt kan lide dem.
#28(Med 2 svar)
27. november 2017 kl. 13:18
Silan
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Mit problem er ikke at folk havde en god oplevelse, det jeg primært bliver trist over, er at dust2.dk runder dette historiske event af med en godkendt karakter, og får det nærmest til at lyde som om, at hvis Astralis havde vundet, havde det været perfekt. Det (så vidt jeg ved) eneste seriøse danske CS medie, der deri har en masse magt selv, forholder sig efter min mening slet ikke kritiske nok. Jeg tror f.eks. slet ikke det er blevet nævnt i optakten eller klummen her, at der stadig er en kæmpe udfordring i at afholdere af dette events faktisk ejer et af holdene samtidig. I teorien kunne Astralis success til dette event være noget RFRSH har arrangeret. Det tror jeg ikke, men pga. deres økonomiske interesser kan man ikke udelukke det.

Jeg tror netop omvendt der var mange der tunede ind fredag eller så med lørdag, og fik bekræftet deres fordomme om esport i stedet for at få dem skyllet væk. Det er derfor folk reagere negativt, om det så er her eller på hltv eller reddit er sådan set ligegyldigt.

Det handler jo ikke om smag, det handler om at give ros til dem der fortjener det (især DR3s dækning med ricz og jern) og ris til dem der fortjener det, og det mener jeg i den grad RFRSH gør. Hvis ingen råber op når rigmænd prøver at udvikle vores scene ude af takt med deres egne kompetencer og scenens ønsker, så har vi spillet fallit. Jeg er sikker på Anders og Frederik gjorde deres bedste, men omvendt forestiller jeg mig heller ikke de er tilfredse med afviklingen.
#29(Med 1 svar)
27. november 2017 kl. 13:37
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Altså konspirationsteorier kan du jo altid have og så kan du have det til epicenter og andre events,hvor ejerne af holdene står bagved. Det er jo langt fra første gang.
Jeg så ikke de blev favoriseret ved at møde SK i første runde eller der blev taget ekstra hensyn til dem. Det kan spillerne nok bedre svare på end folk kan komme med teorier.

Så du mener at folk ser værre på gaming efter det de så lørdag? Det hænger ikke sammen med dem jeg kender der så det for første gang og hvad jeg har hørt. Her snakker vi +30 publikum, som alle synes stemningen lød fantastisk og kommentatorerne var helt sublime.
Ja selvfølgelig kan du surmule over der kommer nogle ind og rør ved et spil du spiller, men hvad er det de ødelægger for dig?
Kan du ikke spille spillet? Findes der ikke 20-30 andre store turneringer som gør udvalget bredt?
Tror du virkelig de skader scenen mere end de gavner? Hvad gør Epicenter bedre, siden det er helt ok med dig? Eller ESforce om man vil.
#34(Med 0 svar)
27. november 2017 kl. 14:11
Silan
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Vi begynder at være på samme bølgelængde, mit problem er netop lige så stort med Esforce og deres Epicenter.

Hvis du føler jeg spytter konspirationsteorier, tror jeg ikke du har forstået pointen. Jeg siger ikke "hvad nu hvis A eller hvad nu hvis B", jeg siger at vi ikke kan udelukke disse ting, fordi RFRSH har fingrene nede i for mange kagedåser. Hvis det var en rigtig sportsgren som fodbold, var RFRSH jo for længst blevet splittet i forskellige uafhængige virksomheder, men i vores branche bliver det bare blindt accepteret. Folk herinde har flere gange skrevet at de er decideret ligeglade. Det skræmmer mig!

Det påvirker ikke mig at de holder et suverænt eller lortedårligt event, det påvirker mig hvis de afholder noget som er negativt for scenen generelt. Jeg tror ikke The Blast generelt har været negativt (som du også selv siger, DR3 sparkede røv med det de havde, og semmler og venner padlede også til guldmedalje), men jeg føler omvendt heller ikke de fortjener topkaraktere. Lige nu er The Blast en joke i manges øjne uden for danmark, og som dansker gør det da mig trist. Personligt håber jeg heller ikke min far slog op på DR3 fredag som jeg opfordrede ham til, for så tror jeg egentlig netop han ville sidde og tænke "jaja de glade amatøre med deres computerspil" i stedet for det toptunede show der burde ha mødt ham.
#37(Med 1 svar)
27. november 2017 kl. 14:47
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Lad venligst være med at tage folk på reddit seriøst. Det er gamers svar på Nationen.
#38(Med 0 svar)
27. november 2017 kl. 14:51
Silan
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Nationen og reddit kan ikke sammelignes, at kalde verdens største CS community for en joke må stå for egen regning. Hvis noget svare til Nationen er det vel HLTV hvor der ingen moderation er, og alle tosserne spasser ud.
#16(Med 1 svar)
27. november 2017 kl. 09:56
thiezen
Credit til Jern, rizc og var det BlueBlaze? ;-) Min familie (Søster, mor og far) var godt underholdt af jer og imponeret. Min far så med hele dagen og synes i var rigtig gode :P
#18(Med 0 svar)
27. november 2017 kl. 10:09
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
haha ja BlueBlaze :) De var super gode og jeg kan se mange steder at folk som har set det for første gang, virkelig fik en god oplevelse på grund af dem.
#25(Med 0 svar)
27. november 2017 kl. 11:30
Kasper
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Fredagen var en skam. Synes de havde fortjent bedre, specielt når det blev sendt på tv til Hr og Fru Danmark. Lørdagen fungerede rigtig fint på streamen i hvert fald! :)
#26(Med 0 svar)
27. november 2017 kl. 11:44
Hoberg
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jeg var fuldt ud tilfreds med eventet. Der var nogle fejl ind imellem, som man ville have haft svært ved at planlægge sig ud af.

Kort sagt en mega fed stemning i Arenaen. Trist at det først skulle komme i 2017, på trods af at Danmark er sådan en stor eSports nation. Lækkert lysshow, dejlig lyd og fed scene (Når det hele altså fungerede, hvilket det gjorde det meste af Lørdagen).

Det store problem var at personligt synes jeg der var MEGET lidt plads ved siddepladserne. Både når man sad og når man var på vej ind og ud. Rygeområdet var alt for lille og der var for lidt udgange til rygeområdet. Man kunne godt have overvejet hvor mange rygere der er i esports milijøet og så ha tænkt sig frem til at der nok skulle være mere plads, end den plads jeg ville vurdere til at være til maks et par hunrede.

Når det så er sagt. Fedt event. Glæder mig til at se om ESL kan give en ligeså god, hvis ikke bedre oplevelse her om et par uger.
#27(Med 0 svar)
27. november 2017 kl. 12:35
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Rigtig fed artikel, Sander. Jeg var, på trods af en invitation, desværre forhindret i at deltage fysisk, men fulgte de sidste par kampe fra DR3 - og selv om jeg selvsagt hellere ville have været i arenaen, så var det en super fed følelse, så inkarneret og oldschool CS-mand jeg nu ellers er, at sidde og se venner og fjender give den gas på TV, til et event der så ud til at spille. Bl.a. var jERN og Rizc en fornøjelse at lytte til hvor følelserne var udenpå tøjet.

Godt gået og jeg glæder mig enormt til næste gang BPS slår dørene op!
#30(Med 0 svar)
27. november 2017 kl. 13:40
Graversen
Alt i alt et godt arrangement med et vildt fedt sceneshow og 1v1 trøste-turneringen var ret sjov.

Et par kritikpunkter:
- Ingen Wi-Fi eller mobildækning i hallen.
- Meget mere mad. Jeg gad i første omgang ikke at stå 30 min i kø for at få noget mad, og da jeg ved 18-tiden blev desperat, var alt mere eller mindre udsolgt, ud over popcorn.
- Mørke detaljer på skærmene var alt for mørke
- Vi havde svært ved at høre flere af værterne, så vi fattede ikke hvem, der var i finalen, nærmest før de gik ind. Det kunne være smart med en pointoversigt af gruppespillet på den store skærm lige efter gruppespillet var færdigspillet. Eller internet, så vi kunne få informationen online.
#35(Med 0 svar)
27. november 2017 kl. 14:34
Gamle
Alt i alt syntes jeg det vær en god begivenhed og vil helt klart komme igen.

Selve Formatet splitter også mig lidt. Syntes det er fedt at men for mulighed for at se alle hold i arenaen. Men men vil nu heller have at der bliver vist 1 kæmp af gangen. For sider lidt med følelsen tilbage, at jeg har misset nogle kæmpe, som jeg gerne vil have set og hørt blive kommenteret.

Håndteringen af med var lang under standart fra hvad jeg har oplevet til de 3 andre CSGO begivenheder, som jeg har været til. Mine venner og jeg stod i kø fra BLAST runde 3 sluttet og fik først vores mad da runde 4 var slut. Så vi misset en hel BLAST runde pga. langsom betjening i boderne. På den tid kunne vi nok have været gået hen i Field's, have spist og komme tilbage igen.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.