NEO og Virtus.pro må tage til takke med endnu en sæson i ESEA MDL.

Virtus.pro misser endnu en sæson af ESL Pro League

Det går ikke godt for polakkerne online, og efter nederlag til Space Soldiers må de erkende, at de hverken kommer til Global Challenge eller i ESL Pro League.

Hver sæson af ESEA slutter med Global Challenge, som er et event med en præmiepulje på 316.000 danske kroner, der tæller hold fra de bedste divisioner i hver region.

Der er afsat tre pladser fra ESEA MDL EU, og de pladser er nu besat. Først var det AGO og eXtatus, som spillede sig frem til semifinalerne, hvor de besejrede henholdsvis Virtus.pro og Space Soldiers.

De to sidstnævnte hold skulle dyste om den sidste plads, og selvom Space Soldiers var nødt til at bruge en stand-in, kunne Virtus.pro ikke finde takterne mod tyrkerne, og Virtus.pro misser dermed den anden sæson i træk af ESL Pro League.

AGO, eXtatus og Space Soldiers er derimod sikret en plads ved ESEA Global Challenge, men tid og sted for eventet er endnu ikke annonceret.

Følgende hold skal til GC:

 AGO   eXtatus
 Space Soldiers         USA Ghost Academy
USA GX Canada Rise Nation
USA SoaR Australien Australia Premier #1

Slutspillet er dog ikke helt slut endnu, for finalen mellem AGO og eXtatus skal stadig afvikles. Den kamp er uhyre vigtig for begge mandskaber, for vinderen får nemlig en plads i næste sæson af ESL Pro League på bekostning af BIG, som sluttede nederst i tabllen.

Taberen af kampen skal derimod spille relegation sammen med Space Soldiers, hvor der er to pladser i ESL Pro League S7 på højkant, og dem skal de dyste med GODSENT og Natus Vincere om.

#1(Med 2 svar)
17. november 2017 kl. 17:38
Bergholdt
Er jeg den eneste der venter på de begynder at skifte spillerne ud?, det er jo ik lige frem fordi det er nogle gode kampe de får spillet
#2(Med 1 svar)
17. november 2017 kl. 19:12
Rubel
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Correct me if Im wrong. Men jeg mener at de alle 5 har sagt at hvis en stopper, så stopper de alle. De har spillet sammen så længe, og er ved at være "oppe i årene"
#3(Med 0 svar)
17. november 2017 kl. 19:13
thiezen
Snax og Byali er stadig unge imo
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.