es3tag har været forbi eOddset's studie, hvor der snakkes om IEM Oakland.

eOddset TV: es3tag tror, at Cloud9 vinder IEM Oakland

I dag er der kvartfinalerne på programmet til IEM Oakland, hvortil Danske Spil har haft es3tag inde i studiet, for at snakke om forventninger til dagens program.

eOddset TV er tilbage med en ny video, hvor de denne gang har hentet Heroic's es3tag hjem til studiet. I denne episode er emnet naturligvis IEM Oakland, hvor der især fokuseres på de to kvartfinaler i dag.

JERN starter showet ud med at høre es3tag om Astralis' tidlige exit fra turneringen, hvor den 21-årige spiller blandt andet nævner, at formatet i gruppespillet ikke er godt for hold som Astralis, som står med en meget bred map pool.

Herefter kommer NiP i fokus, som uden tvivl har overrasket de fleste ved at sikre sig en plads i semifinalerne gennem gruppespillet. Her nævner Mikkel blandt andet, at f0rest og REZ har gjort det rigtigt godt, hvor de gennem næsten alle deres kampe har leveret virkelig flotte resultater, som har været med til at sikre dem en plads i semifinalerne.

Dernæst snakkes der om aftenens første kvartfinale, hvor OpTic møder SK i en BO3. Her ser es3tag SK som klare favoritter, men herefter nævner han, at OpTic er et hold, som godt kan skabe ravage, og Magisk og co. skal derfor ikke undervurderes. Mikkel ser også SK som vinderen af kampen, hvortil han nævner, at boltz har gjort det forrygende godt, selvom han kun har været en fast spiller på holdet i kort tid.

Snakken falder herefter på aftens anden kvartfinale, hvor Cloud9 skal op og dyste mod de nuværende Major-vindere, Gambit. Her ser Mikkel Cloud9 som et hold, der bestemt er i stand til at slå Gambit. Eksperten nævner dog samtidig, at Gambit er et hold, som altid gør det godt under store turneringer som denne, hvorefter han ogsp nævner, at han ser Gambit vinde kampen 2-1. es3tag ser dog Cloud9 til at vinde 2-1, da de blandt andet har gjort det rigtigt godt på Train på det seneste, som også er blandt Gambit's bedste maps.

Til slut hører JERN es3tag og Mikkel om deres forventninger til hele turneringen. Her ser Mikkel FaZe som vinderne af IEM Oakland, hvorefter es3tag synes, at odds 10 på at Cloud9 vinder turneringen er noget man ikke bør gå glip af.

Hvis du er fyldt 18 år, kan du se hele afsnittet her.

#1(Med 0 svar)
16. november 2017 kl. 19:03
JERN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Elsker lidt edginess i programmet, men ved nu ikke om jeg tror på C9! :D
#2(Med 1 svar)
16. november 2017 kl. 20:33
Slova
Hvorfor skal man være 18?
#3(Med 0 svar)
17. november 2017 kl. 03:17
JERN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Da det er et betting site, så vil danske spil sikre sig at de ikke opfordrer til betting til folk under 18
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.